Kirli Çıkılar )))

ben dun meyra bana özelden söyledi deyince, bir kaç kişi inandı ya
sonradan yazdım, meyranın hakkını yemeyim özelden de isim vermez diye
ben zaten ona mesaj da göndermedim
senin yazdıgın kişiyi tanımadıgıma da eminim, eskiden burayı takip etmezdim. iş olsun diye mesaj attım

yol yol haketti bence de

selincim,söylemeden geçemeyeceğim,dün arada kaynadı....
çalışma tarzına hayran kaldım,ben ki yarım saat kalkmadan ders başında oturamayan biri olarak... :)
sen bu yaşta, bu azimle, daha çoook şeyler başarırsın....
aklı başında,çalışkan,becerikli,kanaatkar....
malesef günümüzde, böyle bayanlar o kadar az ki....
eşin gerçekten çok şanslı....:)

farmasi oğluna da sana da geçmiş olsun
ben arabayı kullanırken çok stresleniyorum
nasıl yenicem bilmiyorum yaa :18:
eşim açıköğretim ilahiyat okuyor da
bugün ve yarın sınavları var
birkaç dersten kaldı geçen yıl
bak diyorum, eğer sınavların doğru dürüst veremezsen, okuldan alıp tornacıya vercem seni
bi de öğrenci okutuyorum yani düşünün, harç parası falan

inşallah kredi biter bitmez güzel birikimler yaparsınız

sirkencim sizede geçmiş olsun canım.

Farmasi geçmiş olsun canım Allah daha büyük kazalardan esirgesin
Kızlar ben de genelde dünya klasiklerini okurum dili ağdalı bol betimlemeli kitapları severim :)

inşallah pms değildir, hamile kalırsın canım

görümcene söyle burda iyi arkadaslar var
buraya takılsın
görümcem ergen bi kere o buralara takılmaz
o twitter da takipçileri artınca mutlu oluyo

ama kv tam bi bilgisayar kurdu işte o bulursa hiç bi kirli çamaşır kalmaz ortada.
daha dün maaşımı yazdım ki kendileri beni brak belki eşimin maaşını bile bilmiyordur
özel mesaj değil canım olay. onu en altlarda şakasına yazdım.
benim alındığım kısım o tavsiyelere uymayan kişi şu an burda değil ya arkasından ben olsam konuşmam gibi algıladım özelle alakalı değil yani.
alemsin yaa

bende bu yıl girmeyi düşünüyorum
aöf ilahiyata zormu dersleri ya arapça filan varmı

bende bu yıl girmeyi düşünüyorum
aöf ilahiyata zormu dersleri ya arapça filan varmı

zor değil galiba, çünkü hiç çalıştığını görmedim
arapça da var galiba
izin verse ben de girerdim, sırf ona inat bölüm birincisi olurdum

Son düzenleme:
zor değil galiba, çünkü hiç çalıştığını görmedim
arapça da var galiba
izin verse ben de girerdim, sırf ona inat bölüm birincisi olurdum

vaaaooowww

neyse kızlar kitap konusu açıldı ben şu sıralar macera, akıcı kitap grubundan tasavvuf kitabına başlıycam bi türlü kendimi hazır hissedemedim 1 aydır nerdeyse..
bugün ona başlıyım bari..
sevimisizim sen okudun mu behcetüs Seniyye yi?

farmasicim bende bu yaz kaza yaptım hepsi benim suçumdu kabul ediorum
arbalar yanyana par alanında kaldırımdada bi araaba yatay park etmş ben çıkcam diye o an nasıl bişeyse o arabaya arkamda görmedim(( küt diye geçirdim arabanın arka kapısı göçtü resmen apartmanın önündeyim işe gitcem:)))
eşim yukardaydı çağırdım hemen sonna güvenlikten arabanın sahibini bulduk indiler aşağı
çifti tanımıoruz onlarda bizi tanımıyolar kadın bir çingene yani eşim beni bıraksa varya saçımı başımı yolcak ben zaten kazanın şokuyla sapsarı olmuşum ellerim titriyo benim ''özür dlerim trafik sigortamız kaskomuz herşeyimiz var tüm zararınızı karşılıycaz''diorum kadında bana ''körmüydün falan diye üstüme yürüdü yitti beni''
eşimde kadının kocasına ''sahip çıksana karına '' dedi
adamda ''sen sahip çıksaydında çarpmasaydı arabamıza ''dedi ama adamı görsen varya ben eşimin arkasına saklandım adamda eşimin üstüne yürüdü el kol hareketi falan yapıo yapıştı eşimin yakasına bizimkide yapıştı nolur yapmayın diorum ben ayırmaya çalışıorum
kadında arkadan bağırıo vursana ali vursana diye kocasının adı aliydi:)))
neyse bunlar sakinleşti kadın o arada polisi aradı gelen poliste eşimin kankası:))))

eşim polis oldugunu falan sölememişti kaza raporu tutalım dioruz yok diolar tutmıcaz gelen polis ooooo naptın sen erkan falan diye konuşmaya başladı bunlar eşimin trafik polisi oldugunu anladı kazayı kavgayı apartmandaki güvenlik kamerası çekmişti zaten

şikayetçi olmadılar çünkü olsalar bende saldırdılar diye şikayetçi olcaktım çünkü laftan sözden anlamıolar bana varya etmedikleri hakaret kalmadı biz raporu tuttuk eşim onlarla gittti arabalrını yaptırırken yanlarında durdu ilgilendi

kadını hala arada görüorum apartmanda bi yüzüme tükürmediği kalıo ''kaza ya napim oldu işte''

bizde arabayı götürdük yaptırdık bizim arabada bişe yoktu hasar 20 lira tutmuş:)))

o yüzden farmasicim çingenelik ypamkda işe yarammıo emin ol hayatımda o kadın kadar çingene birini tanımadım ben....
tamam hatalı bendim ama bana saydığı lafları duysan varya ben nasıl o anda hepsini yuttum sessiz kaldım ama o şokla hiç ağzımdan bişey çıksın ya sürekli özür diliodum(((((

çok çok çok geçmiş olsun Allah büyüklerinden korusun ucuz atlatmışsın benim üstümden o şok gün gitmemişti kuzucuğada geçmiş olsun

utandım

okumadım henüz, kitaplığımızda var ama
izne ayrılınca okurum inşallah
şu an siyer ödülü dünya birincisi Salih Suruç'un kitabı var elimde
iki ciltlik, ben ikincisindeyim
tavsiye ederim, kuru kuru anlatmamış, o kadar güzel ki
birinci 500 küsur, ikinci 600 küsur sayfa, ama sıkılmıyorsun, sadece bilgiyle dolu değil yani, insanın duygularını da harekete geçiriyor
ben okulda her sınıf için bi saat okuma saati yapıyorum, 5 sınıftan haftada 5 ders yapar
bu dönem bu sayede "Halid Bin Velid (roman)", İskender Pala'nın "Şah ve Sultan" bir de bu siyer kitaplarını okudum, biri bitmedi henüz tabi
evde okumaya fırsatım olmuyor pek

sağol canım ben de tam dediğin tarz siyere bayılırım.. yazıyorum
hani martin ling sin de vardı ya bi siyer kitabı onu da çok sevmiştim mesela tabi müslümanın yazdığı gibi olmaz ama yine de güzeldi.

bir de Gül Devrine Seyahat çok güzeldi onu okudunuz mu???

benim de bugunku planımda akıllıbıdıkıın yazılarını okumak var. akıllıkbıdıkk (2 k ile yazılıyor)

o kadar sayfayı oku oku oku ama benimkileri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…