sağol, bana ne demek istediğini çok iyi anladım.
benim niyetim birinin arkasından konuşmak asla değil aynılarını burdayken kendine de söyledim zaten.
ve hatta geldiğinde yine okuyabilir bu herkese açık bi konu...
negatif olayına kadar kendine hayran olcak derecede sevdiğim arkadaşım, ben senin kadar iyi değilim ne yazık ki kişinin haberi olmadan arkasından iyi kötü konuşuyorum.
aşkolsun canım yaaaa.........................
mesajıma bakarsan senfatla,farmasiye bile söylemedim diye başlıyor...
dün gece senfat bi esprii yapmış,meyra bana negatif elamını söyledi diye...
tamamen o konuyu açıklamak için yazılmış bi mesaj...
seninle,senin bahsettiğin arkadaşla uzaktan yakından alakası yok...
ki ben özelden yapılan, mesajlaşmalardan bahsettim,sen genele yazdın...
merak etme,yanlış bi hareketini görünce,bunu sana imasız ,direk söyleyecek kadar seviyorum ve de samimi buluyorum,ben de seni...
tamamen yanlış anlama...
ayy kendimi paralıyorum pc başında,yanında olsam da,saçını başını yolsam, anca rahat ederim... :))
farmasi oğluna da sana da geçmiş olsun
dün sabah 05:00 te kalktım , küçük oğlan üşütmüş kusma ve ishal vardı
dersim bitti eve gelirken kavşaktan hemen eve dönemeyeyim arkadan filan çarparlar
bir sokak üstten eve döneyim diye düşündüm
sokağa döneceğim araba biraz kaydı kontrollü şekilde arabayı kenara durdurdum
arkadan gelen bayan bana çarptı
eşim açıköğretim ilahiyat okuyor daselam kızlar
gece çene çaldım ama sabah erkenden kalktım yine eşimi de uyandırdım namaza sonrasında cumartesinin verdiği rahatlıkla uyumuşuz 9 gibi kalktım yine bademciklerimi şişirmişim
kar da tutmamış
sevimsiz bugün ne açıköğretim sınavı vardı? Eşim bu sınavı nasıl kaçırır uff ya
papatya Allah bereketini versin benim adamı da bi an evvel doçent etmeliyim
ama napıyım şimdi o da misafir..
sen dur meyraya cevap yazcam diyim sonra o da başlasın meyraa kim demeye..
zaten kv bu siteyi öğrenmesin diye ne çekiyorum
okula giderken kendi pc mi bi yerlere tıkıştırıp gidiyorum
hayatım aslında bende senin gibiyim ama bu aralar eşim nedense maaşını bana vermiyo ne kadar aldığını bilirim benim harcamamada karışmaz kendide bana sormadan bişey yapmaz nadide olsa yapar ama benim vereceğim tepkiyi bilir çünkü kendi hiç fiyata bakmadan alır bende nerde ne ucuz bakarak gezerek alırım o yüzden alışveriş vs bana aittir.Ama ben olmasam eşim hiç birikim yapamaz bugün varsa yer yarını hiç düşünmez burayı takip edene kadar hiç birikimimiz yoktu ama sizlerin sayesinde artık bende ,eşimde hemen birikim yapmaya çalışıyoruz 18 aylık bi kredimiz var daha doğrusu tüm borcumuz bu o bitince elimize çok güzel para kalacak veee ALLAH izin verirse çokkkk güzel birikimler yapıcaz
farmasi geçmiş olsun Allah beterinden korusun. Eşimle birlikte iki kaza geçirdim ikisi de maddi hasarlıydı o yüzden ne yapmam gerektiğini artık öğrendim
ilkinde 2010 yazı; biz nişanlıyız düğünümüze de 1 ay filan var eskişehir yolunda başbakan ın korumaları tarafından sıkıştırıldık nasıl geçtiklerini bilirsiniz son sürat ki şeridi kapatarak ve maksimum hız.. panikledi eşim sağ şeride kaçarken öndeki araca vurduk; ölüyoruz sandım zaten her şey trafik polisinin gözleri önünde oldu tutanağa bile geçti. şükür ki bize bir şey olmadı kemerlerimiz takılı olduğu için ama kayınvalidemin arabası sağlam hasar yemişti.
İkincide de anadolu bulvarındayız arkadan gelip arabanın biri bizi öptü o hafifti. Ama içindekiler pek bir çingenelerdi hemen biri geldi ben sigortacıyım diye ama biz uyanık davrandık.
canım ben mesajını en az 3-4 defa okuyayım da doğru anlayım dedim ve nedense hep ilk anladığım gibi anladım..
bilmiyorum belki sirkecinin dediği gibi pms miydi neydi ondanım.
ben bu anı sanki defalarca sevdiğim kişilerle yaşamış gibi hissettim bi an:44:
hemen alındım bi anda, akacak göz yaşı gözde durmazmış neyse sulu gözlülüğümü de öğrenmiş oldunuz
tamam şimdi anladım mesajını açıklayınca..
ama lütfen saçımı başımı yolma
burdayım görümcem çağırmıştı daa...
görümcem ergen bi kere o buralara takılmazgörümcene söyle burda iyi arkadaslar var
buraya takılsın
özel mesaj değil canım olay. onu en altlarda şakasına yazdım.ben dun meyra bana özelden söyledi deyince, bir kaç kişi inandı ya
sonradan yazdım, meyranın hakkını yemeyim özelden de isim vermez diye
ben zaten ona mesaj da göndermedim
senin yazdıgın kişiyi tanımadıgıma da eminim, eskiden burayı takip etmezdim. iş olsun diye mesaj attım
alemsin yaafarmasi oğluna da sana da geçmiş olsun
ben arabayı kullanırken çok stresleniyorum
nasıl yenicem bilmiyorum yaa :18:
eşim açıköğretim ilahiyat okuyor da
bugün ve yarın sınavları var
birkaç dersten kaldı geçen yıl
bak diyorum, eğer sınavların doğru dürüst veremezsen, okuldan alıp tornacıya vercem seni
bi de öğrenci okutuyorum yani düşünün, harç parası falan
eşim açıköğretim ilahiyat okuyor da
bugün ve yarın sınavları var
birkaç dersten kaldı geçen yıl
bak diyorum, eğer sınavların doğru dürüst veremezsen, okuldan alıp tornacıya vercem seni
bi de öğrenci okutuyorum yani düşünün, harç parası falan
bende bu yıl girmeyi düşünüyorum
aöf ilahiyata zormu dersleri ya arapça filan varmı
zor değil galiba, çünkü hiç çalıştığını görmedim
arapça da var galiba
izin verse ben de girerdim, sırf ona inat bölüm birincisi olurdum
zor değil galiba, çünkü hiç çalıştığını görmedim
arapça da var galiba
izin verse ben de girerdim, sırf ona inat bölüm birincisi olurdum
selincim,söylemeden geçemeyeceğim,dün arada kaynadı....
çalışma tarzına hayran kaldım,ben ki yarım saat kalkmadan ders başında oturamayan biri olarak... :)
sen bu yaşta, bu azimle, daha çoook şeyler başarırsın....
aklı başında,çalışkan,becerikli,kanaatkar....
malesef günümüzde, böyle bayanlar o kadar az ki....
eşin gerçekten çok şanslı....:)
vaaaooowww
neyse kızlar kitap konusu açıldı ben şu sıralar macera, akıcı kitap grubundan tasavvuf kitabına başlıycam bi türlü kendimi hazır hissedemedim 1 aydır nerdeyse..
bugün ona başlıyım bari..
sevimisizim sen okudun mu behcetüs Seniyye yi?
okumadım henüz, kitaplığımızda var ama
izne ayrılınca okurum inşallah
şu an siyer ödülü dünya birincisi Salih Suruç'un kitabı var elimde
iki ciltlik, ben ikincisindeyim
tavsiye ederim, kuru kuru anlatmamış, o kadar güzel ki
birinci 500 küsur, ikinci 600 küsur sayfa, ama sıkılmıyorsun, sadece bilgiyle dolu değil yani, insanın duygularını da harekete geçiriyor
ben okulda her sınıf için bi saat okuma saati yapıyorum, 5 sınıftan haftada 5 ders yapar
bu dönem bu sayede "Halid Bin Velid (roman)", İskender Pala'nın "Şah ve Sultan" bir de bu siyer kitaplarını okudum, biri bitmedi henüz tabi
evde okumaya fırsatım olmuyor pek
Günaydın arkadaşlar, sonunda bitirdim ama akıllıbıdığın paylaştıklarını okumadım.bi ara onu okuyacam bulursam.15ine kadar kalan paramla euro alayım diyorum.hazirandan bu yana altın almıyorum.kredi kartıyla alışveriş yapmamam lazım.uçak biletini kartla alacam.limitim az yetmiyor.laptopun taksidi var kasıma kadar
benim de bugunku planımda akıllıbıdıkıın yazılarını okumak var. akıllıkbıdıkk (2 k ile yazılıyor)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?