- 15 Ocak 2010
- 1.908
- 924
- 248
annem karnıbahar yemeğini nasıl yapıosa brokoliyide öle yapıo ama kıymalısı güzel oluyo:))) fikir mesela fakaaaaaat ben ne karnıbaharın nede brokolinin sulusunu seviorum eger karnıbahar yemeğini sevmiosan brokolininde sulusunu sevmemzsin o yüzden ben hiç sulusunu yapmıorum soteliorum
önce karnıbahar ve brokoliyi haşlıorum ama suda haşlamıorum buharda haşlıorum vitamini gitmesin diye
sonna 3 kaşık yogurt bir kaşık un bir yumurtayı güzelce çırpıorum un tepeleme olcak ama içine baharatd katıorum tuzunuda katıorum çırpıorum sonna haşlanmış brokoli yada karnıbakarı minik minik parçalara bölüp bu karışıma atıorum güzelce karıştırıp bulamaç yapıp az yağlı teflonda tavada soteliorum harlı ateşte yoğurt yanıo kısık ateşte her yeri kızarana kadar soteliorum oh mis gibi:))) eşim yanında yogurt yemeyide sevio ama ben yogurtsuz daha çok seviorum:)))
diğer bi tarifde senin dediğin gibi haşlayıp üstüne yogurt dökmek
bide brokolinin çorbasını yapıolar ama ben daha hiç denemdim o kadar yeniliğe açık diilim sanırım aslında bi yerde içsem fikrim değişebilir ama brokoli çorbasına karşı ön yargılarım var:)))
selin buharda haşlamak nasıl oluyor, özel bi tenceren var sanırım :26:
ben de suyunu süzünce içim acıyor ama, başka da yapcak bir şeyim yok
tencere içine geçen süzgeçler de iş görür ben de genelde buharda ısıtırım ekmeği filan
selin buharda haşlamak nasıl oluyor, özel bi tenceren var sanırım :26:
ben de suyunu süzünce içim acıyor ama, başka da yapcak bir şeyim yok
yok canım özel tencerem 1 milyoncular falan oluyoya ucuzluk pazarları ordan haşlama aparatı aldım
KRAL ÇIPLAK: Buharda Pisirme Aparatiyla, Brokololi-Karnibahar Kizartmasi!
linkteki gibi bişe 5 tl miydi neydi öle bişe dehşet bişe
kuru bayat ekmekleri ondan yumuşacık yapıorum buzluktan poğaça börek çıkınca mikrodalga yoksa yada ışınlara maruz kalmak istemiosan bunu kullanabilirsin havuç karnıbahar brokoli mısır mantar patates haşlayabilirsin buharda mantı pişirbilrsin aklına ne gelirse yane:)))
kızlar dün kızıma gittiğimizde evi sıcacıktı. selin demişti ya işe giderken artık kapatıyorum diye.
ben de sordum sen napıyosun diye. kızım dedi ki anne biz daha hiç yakmadık kombiyi
dedim nasıl oluyor öyle, o da dedi alt katımdaki heralde cehennem sıcağı seviyo
valla bizim evde yandığı halde öyle sıcak olmuyo. bu ay doğalgaz 22 tl gelmiş onlara
kızlar ben uyumaya kaçıyorum erkenden yarın iş-güç var
pazar günü herkes evinde iken çalışmak da hiç zevkli olmuyor ama
yok canım özel tencerem 1 milyoncular falan oluyoya ucuzluk pazarları ordan haşlama aparatı aldım
KRAL ÇIPLAK: Buharda Pisirme Aparatiyla, Brokololi-Karnibahar Kizartmasi!
linkteki gibi bişe 5 tl miydi neydi öle bişe dehşet bişe
kuru bayat ekmekleri ondan yumuşacık yapıorum buzluktan poğaça börek çıkınca mikrodalga yoksa yada ışınlara maruz kalmak istemiosan bunu kullanabilirsin havuç karnıbahar brokoli mısır mantar patates haşlayabilirsin buharda mantı pişirbilrsin aklına ne gelirse yane:)))
kızlar ben uyumaya kaçıyorum erkenden yarın iş-güç var
pazar günü herkes evinde iken çalışmak da hiç zevkli olmuyor ama
abla senin kızın komşusundan:)
farmasiğin kaynanasından:))
karanfilceninde bereketinden istiorum:)))
çokmu şey istiorum acep:))
abla senin kızın komşusundan:)
farmasiğin kaynanasından:))
karanfilceninde bereketinden istiorum:)))
çokmu şey istiorum acep:))
ben geldiiiiiiim
annemlerdeyiz cocugu uyuttuk cayimizi ictik biraz girip bakayim dedim
kayinvalidelerden bahsedilmis benimkini gormeniz lazim
bi arkadas para kazanmam lazim demis
kayinvalidem ilkokul mezunu kadincagz kocasindan kurtulabilmek icin dikis naks kursuna gitmis
ortaokul liseyi disardan bitirmis
sonar halkegitime nakis hocasi olarak girmis
simdi acikogretim 3.sinif ogrencisi
gitmedigi kurs kalmadi her turlu el isi bilgisi var
bilgisayarla arasi cok iyi
en son sordugumda ingilizce kursuna gidiyodu
prof olcen basimiza diyorum
benimki normal süzgeçç.
bu dehşetmiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?