hoşbulduk nasılsınız hangi konuda konuşuyorsunuz ona yönelik yazayım bende
hoşbulduk nasılsınız hangi konuda konuşuyorsunuz ona yönelik yazayım bende
fakirler de mi temizlik yapıyolar mı ya :44:
yooh
biz pislik içinde yaşıyoruz
ben misafiri çok severim ne yalan söyleyeyim ister annemler gelsin ister eşimin ailesinden birileri çok mutlu oluyorum.
annem de bazen senin ilk düşündüğün gibi yapar çekinir filan ama ben çok üzülürüm..
lütfen öyle yapmayın biz sizi çok seviyoruzçok mutlu oluyoruz siz gelince..
anneler ve kızları
sunny abla bilgisayarı kaptırdı yine
kızın evleneli ne kadar oldu ablacımkızım da öyle söylüyor biliyor musunçekinmek demeyelim de benimkisi bi tuhaf:26:
tuhaf geliyor tam alışamadım galiba kızımın artık başka bir evi olması fikrine
iyi bari. yoksa hem fakir hem pis hiç çekilmezsin valla
kızım da öyle söylüyor biliyor musunçekinmek demeyelim de benimkisi bi tuhaf:26:
canooom
bakıyorum sen de kabak çiçee kibin açılmaya başladın
he hem fakir hem pis hemi de gevezeyim ya ben
eylülden beri annemle birikte yaşıyoruz maşallah diyelim arada nazı kaprisi oluyor ama derdi tasası olmasından iyidir
sunny abla hiç çekinme kızına gitmekten özelliklede o seni davet ettiği zamanlar muhakkak git
seninde dediğin gibi mis gibi yemekler sana özel hazırlanmış ütülü kokulu çarşaflar etrafında fırrrrrr dönülmesi bence çok güzel bir duygu annem hep sen beni şımartıyorsun diyor
kızım da öyle söylüyor biliyor musunçekinmek demeyelim de benimkisi bi tuhaf:26:
çekinmiyorum akıllıbıdık'cım ama çok da sık gidersem de sanki rahatsızlık verecekmişim gibi geliyor.
kızım böyle söyleyince çok kızıyor bana. ama istiyorum ki kendi kendilerine kalsınlar, birbirlerine
vakit ayırsınlar. zaten çalışıyorlar, akşamları birkaç saat başbaşa olsunlar
ben misafiri çok severim ne yalan söyleyeyim ister annemler gelsin ister eşimin ailesinden birileri çok mutlu oluyorum.
annem de bazen senin ilk düşündüğün gibi yapar çekinir filan ama ben çok üzülürüm..
lütfen öyle yapmayın biz sizi çok seviyoruzçok mutlu oluyoruz siz gelince..
delibocuk, benim kızlarımla aram (bana göre) hep iyi oldu. biz hep iyi anlaştık,
çok eğlenirdik beraber. hala da öyleyiz. ama kızım evlenince, bi de evi biraz uzak
olunca daha azaldı tabi görüşmelerimiz. ama yakın olsaydı bile sanırım benim için
farketmezdi, yine aynı düşünürdüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?