Kirli Çıkılar )))

eylülden beri annemle birikte yaşıyoruz maşallah diyelim arada nazı kaprisi oluyor ama derdi tasası olmasından iyidir
sunny abla hiç çekinme kızına gitmekten özelliklede o seni davet ettiği zamanlar muhakkak git
seninde dediğin gibi mis gibi yemekler sana özel hazırlanmış ütülü kokulu çarşaflar etrafında fırrrrrr dönülmesi bence çok güzel bir duygu annem hep sen beni şımartıyorsun diyor

kızım da öyle söylüyor biliyor musun çekinmek demeyelim de benimkisi bi tuhaf:26:
tuhaf geliyor tam alışamadım galiba kızımın artık başka bir evi olması fikrine

kızım da öyle söylüyor biliyor musun çekinmek demeyelim de benimkisi bi tuhaf:26:

bizde evde annemle ikimiziz kardeşim üniversitede babam kaptan yurtdışında hep
ama biz annemle hiç anlaşamazdık önceden :)
şimdi çok daha uyumluyuz o bana ben ona ayak uydurmayı öğrendik
evlenince uzağa götürme kızımı diyor nişanlıma alt katımıza taşınacakmış bizden çıkmayacakmış

çekinmiyorum akıllıbıdık'cım ama çok da sık gidersem de sanki rahatsızlık verecekmişim gibi geliyor.
kızım böyle söyleyince çok kızıyor bana. ama istiyorum ki kendi kendilerine kalsınlar, birbirlerine
vakit ayırsınlar. zaten çalışıyorlar, akşamları birkaç saat başbaşa olsunlar

ben evleneli 3 yıl oldu annem artık alıştı..
annemler şehir dışında. ve bir çok işleri için buraya gelirler. ilk evlendiim yıl babam hacca gitmişti daha ben 1 aylık filan evliyken annem de bi 2 hafta bizde kalmıştı ama nasıl çekinmişti ama şimdi iyice alıştılar hiç çekinmiyorlar bu çok güzel... burası onların da evi..

sanırım ben de eşimin ailesine alıştım artık.
onlar geldiğinde yine bi kasılırdım ya da onlara gittiğimde.
nasıl oldu bilmiyorum bi rahatlama geldi.
geçen işletmelerden sonra kv lere gitmiştim.
çok yorgundum sabah da okul vardı ve eşim de yoktu o işten gelcekti.
biraz yardım ettikten sonra dedim ki çok yorgunum salonda yatcam biraz, gittim yattım uyudumm.

eşim söylemiş aşılama olduğumu bugün kayınvalidem görümcemi aramış karanfil bol bol yatsın diyor yarına da yemeğe çağırıyor arabayla kayınpederime aldırtcakmış
3 yıl neler çektik ama sanırım biz geçinmeyi mi öğrendik ne:26: ben olsun o olsun...
aman nazar değmesin

ah anacım başımın tacı keşke hep gelse benle kalsa

bu konuda haklı olabilirsin onları en iyi sen tanırsın tabikide sen daha iyi bilirsin
ben hep eşime tayin zamanı şunu derdim
öyle bir yere tayin isteyelim ki gitmek istemediğimiz zaman bahane edecek kadar uzak
gitmek istediğimizde günü birlik gidip gelecek kadar yakın olsun diye

ben geldim kızlaar
karanfilce dedi ki geçmişi okumadan sohbete dal ortadan
ara ara da okuyayım bari

aynen ya ben çalıştıgım için pek gelenim gidenim olmuyo üzülüorum biride evime gelince deliriorum:))) çok seviorum misafiri:)))
hele annem teyzem gelince kızkardeşim biraz atarlı ama ona bile katlanıorum gıkımı çıkarmıorum:)))
bize ilk geldiğinde daha 1.5 aylık evliydim :)) yatak odasında benimle yatmak istemişti eşim içerde yatcakmış falan die birsürü istekleri oluo ama kırmadan onu bile hallediorum:)))) seviorum yane misafiri:))

delibocuk, benim kızlarımla aram (bana göre) hep iyi oldu. biz hep iyi anlaştık,
çok eğlenirdik beraber. hala da öyleyiz. ama kızım evlenince, bi de evi biraz uzak
olunca daha azaldı tabi görüşmelerimiz. ama yakın olsaydı bile sanırım benim için
farketmezdi, yine aynı düşünürdüm.

benim asi ruhum söz dinlemiyor galiba ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…