Kirli Çıkılar )))

sote gibi canım karnıbaharı mnik minik bölüp içine atıosun ya sote gibi oluyo bide yogurt koydn için dışı nefis kızarıo bazıları sütlü yapıo ama ben yogurt tadını seviorum

ben de işte öyle dışı nefis kızarsın istiyorum sağol canım deniycem

ulaştın mı poğaça tariflerine??

eva karanfilce cumartesi gecesi evde oturan ezik tipler biz miyiz yahuu kimse yok ortalıkta
evet malesef
doktorun dediği üzre iş de yapmıyorum ki sonra vicdan yapmıyım
ev çok kötü huzursuzum aslında

ayy bi de yazılı var okuncak.
kendime bi iyilik yapıp yazılı mı okusam acaba

aslında senede okuduğum yazılı sayısını söylesem topa tutar burda kızlar beni.
sınıfın yarısı olmak üzere 3 çeşit sınıfa giriyor, 4 çeşit de ders anlatıyorum
ama yazılı okumayı sevmiyorumm
neyse okuycam yaaa en azından teknik resmi okuyum o kolay
merhaba kızlar.
naber

kızlar iyi akşamlaaar cuma öğleden sonra kızıma gittik, orda kaldık akşam da. çok iyi geldi, özlemişim:))
güzel bir akşam geçirdik hep birlikte sabah da kızımla baş başa kahvaltı ettik, sonra alışverişe çıktık, ben ordan eve geldim.
yemekten sonra bi bakim dedim bizim kızlar neler kaynatmış bi de baktım 50 sayfadan fazla anca bitirdim ama ben de bittim valla:111::111: aynı böyle oldum:111:

kolay gelsin canım ben öğretmen olsam heralde notum pek kıt olurdu
tarafsız da olamazdım ben kesin

sunny abla dedin ya kızıma gittim filan bi an annem aklıma geldi. benden gittiler ya çarşamba günü.
eve gidermiş otururmuş internetin başına böyle senin anlattığın gibi anlatıröış...annem için komik geldi bi an

maşallah sana

maaşlardan konuşmuşsunuz ben yokken. iyi ki yokmuşum valla. benim yazacak bi maaşım bile yok maalesef.
ama eşimi, oğlumu, kızımı haraca bağladım sizlerinki kadar olmasa da oturduğum yerden iyi para kazanıyorum
sayılır

canım galiba sen yazmıştın kayınvalidem bilgisayar kurdu diye. ama annen girmiyor sanırım

ben bazen çalıştığım saat başı ne kadar alıyorum diye hesap yaparım ya da gün başı.
yaz tatillerinde 0 saat çalışıyorum 0 a bölüyorum sonsuz ya da ona benzer bişey çıkıyor çok mutlu oluyorum sen de öyle yap sunny abla çok mutlu olursun

canım galiba sen yazmıştın kayınvalidem bilgisayar kurdu diye. ama annen girmiyor sanırım

yok yaa annem hiç girmez bi ara biz çocukkken zorla el atarisine alıştırmıştık
biz okuldayken oynuyordu o kadar

kayınvalidem evet bilg. kurdu sahte hesaplar açar face den pkk sayfalarına saydırır. oyun oynar..ya da kardeşlerine laf vurdurcak paylaşımlar yapar bi ara benle arkadaştı sonra baya olaylar oldu çıkardım ergen gibiyiz ya düşünün

kayınvalidem baya ekşınlı yaa eşim gençken sigara içermiş babasından gizli sakladığı yere bakarmış yok annesi alır içermiş

kızlar biliyor musunuz, kızımın evine gitmek fikri bile bana tuhaf geliyordu ilk zamanlar:26:
artık alıştım sanırım. çok hoşuma gidiyor şimdi, kızım yemekler yapmış, sofralar hazırlamış,
mis gibi yataklar açmış.. insanın gözleri doluyor, çok mutlu oluyorum

ben misafiri çok severim ne yalan söyleyeyim ister annemler gelsin ister eşimin ailesinden birileri çok mutlu oluyorum.

annem de bazen senin ilk düşündüğün gibi yapar çekinir filan ama ben çok üzülürüm..

lütfen öyle yapmayın biz sizi çok seviyoruz çok mutlu oluyoruz siz gelince..

aynenn. benim evim benden çok annemin evi. ne kadar rahat olursa ben okadar huzurlu oluyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…