- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
sote gibi canım karnıbaharı mnik minik bölüp içine atıosun ya sote gibi oluyo bide yogurt koydn için dışı nefis kızarıo bazıları sütlü yapıo ama ben yogurt tadını seviorum
ben de işte öyle dışı nefis kızarsın istiyorum sağol canım deniycem
ulaştın mı poğaça tariflerine??
evet malesefeva karanfilce cumartesi gecesi evde oturan ezik tipler biz miyiz yahuu kimse yok ortalıkta
merhaba kızlar.
naber
evet malesef
doktorun dediği üzre iş de yapmıyorum ki sonra vicdan yapmıyım
ev çok kötü huzursuzum aslında
ayy bi de yazılı var okuncak.
kendime bi iyilik yapıp yazılı mı okusam acaba
aslında senede okuduğum yazılı sayısını söylesem topa tutar burda kızlar beni.
sınıfın yarısı olmak üzere 3 çeşit sınıfa giriyor, 4 çeşit de ders anlatıyorum
ama yazılı okumayı sevmiyorumm
neyse okuycam yaaa en azından teknik resmi okuyum o kolay
kızlar iyi akşamlaaarcuma öğleden sonra kızıma gittik, orda kaldık akşam da. çok iyi geldi, özlemişim:))
güzel bir akşam geçirdik hep birliktesabah da kızımla baş başa kahvaltı ettik, sonra alışverişe çıktık, ben ordan eve geldim.
yemekten sonra bi bakim dedim bizim kızlar neler kaynatmışbi de baktım 50 sayfadan fazla anca bitirdim ama ben de bittim valla:111::111: aynı böyle oldum:111:
kolay gelsin canım ben öğretmen olsam heralde notum pek kıt olurdu
tarafsız da olamazdım ben kesin
sunny abla dedin ya kızıma gittim filan bi an annem aklıma geldi. benden gittiler ya çarşamba günü.
eve gidermiş otururmuş internetin başına böyle senin anlattığın gibi anlatıröış...annem için komik geldi bi an
maşallah sana
maaşlardan konuşmuşsunuz ben yokken. iyi ki yokmuşum valla. benim yazacak bi maaşım bile yok maalesef.
ama eşimi, oğlumu, kızımı haraca bağladımsizlerinki kadar olmasa da oturduğum yerden iyi para kazanıyorum
sayılır
canım galiba sen yazmıştın kayınvalidem bilgisayar kurdu diye. ama annen girmiyor sanırım
eva karanfilce cumartesi gecesi evde oturan ezik tipler biz miyiz yahuu kimse yok ortalıkta
kızlar biliyor musunuz, kızımın evine gitmek fikri bile bana tuhaf geliyordu ilk zamanlar:26:
artık alıştım sanırım. çok hoşuma gidiyor şimdi, kızım yemekler yapmış, sofralar hazırlamış,
mis gibi yataklar açmış.. insanın gözleri doluyor, çok mutlu oluyorum
ben bile şu fasfakir halimle çılgınlar gibiiiiiiiiiiiiiiiiiii
temizlik yaptım geldim
ben misafiri çok severim ne yalan söyleyeyim ister annemler gelsin ister eşimin ailesinden birileri çok mutlu oluyorum.
annem de bazen senin ilk düşündüğün gibi yapar çekinir filan ama ben çok üzülürüm..
lütfen öyle yapmayın biz sizi çok seviyoruzçok mutlu oluyoruz siz gelince..
iyi geceler hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?