yok canım özel tencerem 1 milyoncular falan oluyoya ucuzluk pazarları ordan haşlama aparatı aldım
KRAL ÇIPLAK: Buharda Pisirme Aparatiyla, Brokololi-Karnibahar Kizartmasi!
linkteki gibi bişe 5 tl miydi neydi öle bişe dehşet bişe
kuru bayat ekmekleri ondan yumuşacık yapıorum buzluktan poğaça börek çıkınca mikrodalga yoksa yada ışınlara maruz kalmak istemiosan bunu kullanabilirsin havuç karnıbahar brokoli mısır mantar patates haşlayabilirsin buharda mantı pişirbilrsin aklına ne gelirse yane:)))
annemlerin ilçesinden dışarda yayılmış hayvanların tereyağından alıyorum baharda. ve o margarinden bile harika yapıyor
ama çok pahalı
seni hangi parkta bekleyeyim
eva sorumu gördün mü canımm
bunlardan tekli eklediğim işte(kelepçeli olanı) diğerlerine gerek olmaz diye almamıştımsirkeci kalıp bundan mı
Kaiser 4 Parça Classic Kek Kalıbı Seti - Kategoriler
fiyatı pahalı mı, ben böyle şeyleri bilmiyorum da
4lü de fazla değil mi
2li 3lü yok mu
bunlardan tekli eklediğim işte(kelepçeli olanı) diğerlerine gerek olmaz diye almamıştım
gunaydınlar bu arada
senfat arkadaşına üzüldüm umarım en kısa zamanda bebek sahibi olurlar :26:
papatya ne yemekleri yapacaksın? benim de bugün bütün haftanın yemek olayını halletmem lazım ama önce market yapmalıyım
o kadar çok rüya gördüm ki şirinler köyü şirin baba filan sonra mantar topluyordum ne kafayla yattıysam gece
farmasi kalıbım asla sızdırma yapmıyor 2 yıldır aktif olarak kullanıyorum 28 cm çapında olandan
papatya sen ne çok yemek yapıyormuşsun öyleben bugünden hepsini pişiririm hafta içi çıkarır azar azar ısıtır yeriz aslında benim de buzluğumda balıklar vardı onlardan çıkarabilirim spora gitmediğim bir gün yiyebiliriz. Bu arada ben balığı marketlerde indirme girdiğinde fazla fazla alıp buzluğa atıyorum en pratik yemek o
canım ancak öyle yetişebiliyordum. şimdi çok şükür evimde bir yardımcım var da böyle toplu yemek yapmıyorum. ben de bugün akşma düşündüğüm balığı buzluktan çıkarıcam. genelde topluca alıp buzluğa atıyorum.farmasi kalıbım asla sızdırma yapmıyor 2 yıldır aktif olarak kullanıyorum 28 cm çapında olandan
papatya sen ne çok yemek yapıyormuşsun öyleben bugünden hepsini pişiririm hafta içi çıkarır azar azar ısıtır yeriz aslında benim de buzluğumda balıklar vardı onlardan çıkarabilirim spora gitmediğim bir gün yiyebiliriz. Bu arada ben balığı marketlerde indirme girdiğinde fazla fazla alıp buzluğa atıyorum en pratik yemek o
çok geçmiş olsun tatlım, allah beterinden saklasın.evacım çok teşekkürler canım benimmmmmmmmmmhayatta herşey bizler için Rabbim beterinden korusun hepimizi
papatyacım cuma günü okuldan eve gelirken arkadamdan gelen araç bana azıcık dokundurdu neyseki önemli birşey yok arka tampon biraz çatlamış çizilmiş gibi birşey olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?