Kirli Çıkılar )))

annem çeyizime almıştı ondan, yurt dışından gelmişti hatta
ben bir işe yaramıyor, yer kaplıyor diye(kapanıyor hatta)
atmıştım

selin kışlıklardan dondurucuya atmak ve yazın yemek için neler yapıyorsun

dondurucu boşaldıkça koyalım

seni bilgilerine çok itibar eder olduk toplucu

bir gün farmasi yaşlanınca buraları sana bırakacak, çocuklarına bırakamaz, zira onlar erkek.

sakın 2013 temmuz annelerine kaçayım deme, buralara takıl

annemlerin ilçesinden dışarda yayılmış hayvanların tereyağından alıyorum baharda. ve o margarinden bile harika yapıyor
ama çok pahalı

nerdn alıyolar canım sölede bende alıyım ben bır koyden alıyordum bı arkads arcılıgıyla o gıttı ulasamadım bı daha...

bu arada gunaydınn herkeseeee

kızlar gecende bir arkadasımız tüp bebek ile hamile kaldıgını yazmıştım, çok sevindim falan diye
bebeğin kalbi durmuş, 8 haftalık falanken
kürtaj olmuş.
dun söyledi, 3 kişiydik o anda odada. ben de zaten cok gergindim, o söyleyince birden gözümden yaşlar boşaldı. çok salak bir duruma düştüm
Allah'ım inşaallah kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip eder.

Günaydın kızlar.... Yeni kalktım. Eskiden uyumak için hafta sonunu beklerdim. Sizinle takılmaya başladığımdan beri sinir oluyorum geç kalkınca. Siz ne yaptınız baba böyle.... Dün gece misafirim vardı. Geç gittiler. Üstelik bugün hiç işim yok. Yemek falan yaparım.

günaydın çok işim varrrr size bakıp geçeyim dedim senfat arkadaşına çok üzüldüm hayırlısıyla hamile kalır tez zamanda inşallah

oğlum hala hasta ve nazlı bugün azcık değişiklik olsun diye avm gidelim bişeyler alalım diyorum belki bana da çıkarrrr bişeylerrrr

eva sorumu gördün mü canımm

sunny ablacım şimdi baktım inan hiç bilmiyorum benim çalıştığım arkadaşlardan kimyager olan yok olsa onlara bir sorardım
kariyer.net diye bir site var orada ilan ediliyor açık pozisyonlar onun dışında insan kaynakları falan bilir belki ama valla hiçbir bilgim yok
ben eczane açıp ayrılınca benim yerime gelsin :)

aaaa bu arada bana yazılmış şeyleri görünce konunun ortasından dalmıştım sonradan gördüm
farmasicim çok büyük geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış canım
Allah beterinden korusun seni ve hepimizi
bir de kazanın en ufağını bile hiçbirimiz yaşamayız inşallah ama ben ne yapılması gerekiyormuş tam anlayamadım

aaaa farmasi ne oldu sana. geçmiş olsun diyenler var. ben ne kaçırdım acaba....başına ne geldiyse çok geçmiş olsun arkadaşım...allah beterinden saklasın....
kızlar size danışmak istediğim bir konu var. mayıs ayında kardeşim doğum yapacak. ben ona doğum hediyesi olarak bir tam altın (bebeğe) bir de şık bir künye düşünmüştüm (kardeşime)
eylül ayından beri kumbara ve cüzdan köşesinde biriktirdiğim parayı bu niyetle saklamıştım. malum altın düşüşte. en azından tam altını şimdi alsam ne dersiniz.
yada hediye olarak farklı bir fikir sunabilir misiniz?????
benimle ortada fol yok yumurta yokken küsen malum şahsı da siliverdim heryerden dün............

Son düzenleme:
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canlar herkese keyifli pazarlar

sirkeci kalıp bundan mı
Kaiser 4 Parça Classic Kek Kalıbı Seti - Kategoriler
fiyatı pahalı mı, ben böyle şeyleri bilmiyorum da
4lü de fazla değil mi
2li 3lü yok mu
bunlardan tekli eklediğim işte(kelepçeli olanı) diğerlerine gerek olmaz diye almamıştım

gunaydınlar bu arada
senfat arkadaşına üzüldüm umarım en kısa zamanda bebek sahibi olurlar :26:

papatya ne yemekleri yapacaksın? benim de bugün bütün haftanın yemek olayını halletmem lazım ama önce market yapmalıyım

o kadar çok rüya gördüm ki şirinler köyü şirin baba filan sonra mantar topluyordum ne kafayla yattıysam gece

sirkencubin ben bir zamanlar kipadan 3 lü kek kalıbı almıştım

tart kalıbı
kelepçeli kek kalıbı
bir de kelepçelinin içerisine yerleştirilecek dilimli kek yapmaya yarayan aparatı

ama kelepçeli kalıptan kek hamuru sızdırma yaptı tabi ben de kulanmadım evden attım o kalıbı

senin kelepçeli kek kalıbı sızdırma yapıyor mu ?

bir de dilimli kek kalıbım vardı içi teflondu yıllar içerisinde içi eski kalitesini yitirince keki düzgün çıkarmak da zorlaştı onu da gönderdim

şimdi borcamda kek yapıyorum ama kek kalıbı istiyorum dilimli kek yapacak
bir de yaş pasta keki hazırlamak için kaliteli sızdırmaz kelepçeli kalıp bulursam çok iyi olacak

canım ben bu akşama balık ve çorba yapacağım. bu hafta pazardan sebze almayı düşünmüyorum. bu hafta bakliyat, köfte gibi yemeklerle idare edeceğim. bir de derin donduruumda taze fasülye vardı. onu yapılır.
eskiden ben de öyleydim. pazar gününden tüm haftanın yemeğini yapardım. örneğin biber dolma yapar dolaba koyar, salı yada çarşamba akşamı pişirirdim.mesela sen bugün çorba, pilav ve tavuk yapabilirsin. bu akşama diye. nohut, kuru fasülye barbunya bezelye olabilir. yarın ve salı akşamına. bir de biber dolması patlattın mı, onu da çarşamba akşamı gelince pişirir. çarşamba perşembe yersin.....eh cumaya da allah kerim artık...benim böyle bir düzenim vardı.
ay yazınca farkettim ben eskiden ne hamaratmışım...

farmasi kalıbım asla sızdırma yapmıyor 2 yıldır aktif olarak kullanıyorum 28 cm çapında olandan

papatya sen ne çok yemek yapıyormuşsun öyle ben bugünden hepsini pişiririm hafta içi çıkarır azar azar ısıtır yeriz aslında benim de buzluğumda balıklar vardı onlardan çıkarabilirim spora gitmediğim bir gün yiyebiliriz. Bu arada ben balığı marketlerde indirme girdiğinde fazla fazla alıp buzluğa atıyorum en pratik yemek o

evacım çok teşekkürler canım benimmmmmmmmmm hayatta herşey bizler için Rabbim beterinden korusun hepimizi

papatyacım cuma günü okuldan eve gelirken arkadamdan gelen araç bana azıcık dokundurdu neyseki önemli birşey yok arka tampon biraz çatlamış çizilmiş gibi birşey olmuş

çok güzel fiyatı önemli değil yeterki adam gibi uzun yıllar dayancak birşey olsun

hepsiburada com sitesinde var kaiser

Kaıser 4 Prç. Kek Kalıp Setı 4 Prç - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com

fiyat da iyi 50 tl

bir de cemin

Cem Kek Kalıpları, Kek Kalıpları, Fame, Metaltex, Mehtap, Gondol, Paşabahçe, Royal Windsor, Eternity, Softbowl

cemden de dilimli ve küvet olan var
ay ben hepsini istiyorum yaaaaaaaa

canım ancak öyle yetişebiliyordum. şimdi çok şükür evimde bir yardımcım var da böyle toplu yemek yapmıyorum. ben de bugün akşma düşündüğüm balığı buzluktan çıkarıcam. genelde topluca alıp buzluğa atıyorum.
çok geçmiş olsun tatlım, allah beterinden saklasın.
ama neden benim altınla ilgili soruma kimse cevap vermedi...
neyse yeni bir soruyla karşınızdayım. piirinç çorbasını yaparken ben pirinci haşlarım, üstüne de salçalı yağlı sosunu yaparım.
daha farklı nasıl yapılabilinir......

bana bir akıl verin kızlar
ben 50 tl verip kaiserin 3 lü setini mi alayım

80 tl küsur verip cemin dilimli ve havuz kalıplarını da mı alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…