Kirli Çıkılar )))

banucum çok geçmiş olsun yanık çok zor ya acıyomu ağrıyomu sızlıyomu uyuşuyomu ne oldugunu bile anlamazsın acıdan uyuşturup bırakıp seni
ben bi yerim yandığında yada haşlandıgımda önce saf zeytinyağı sürüorum sonna hiç silmeden silverdin sürüorum üstüne bide üstünü havlu kağıtla sarıp tek kat bekliorum zeytinyağı annaneden kalma bi yöntem ama genelde işe yarıo acısını alıo soğutuo yanmıo en azından:(( çok üzüldüm... geçmiş olsun

sağolasın canım
kalıbını da upuzun yıllar sorunsuzca kullanman dileğiyle .....

sabah eşimle kahvaltıda sohbet ediyorduk

o kadar çok şeyden konuştuk ki ama çok güzel bir köşe taşı cuk diye yerine oturdu

ben de koca parası nasıl yenir onun kitabını yazacağım dedim
aman bir hoşuna gitti gerçekten ya dedi biraz da bilimsel temele oturtarak öyle birşey yazsan ne güzel olur
süper fikir dedi

best seller olur kesin dedim

tefalin duduklusunu almistim
tam ortasi hafif cikintili
buharlama apmak icin aparat yerlestiriliyor
ama ben hic denemedim

ben de tefalin düdüklüsünü kullanıyorum düdüklünün kendi buharda pişirme özelliği var ve içine süzgeç tarzı bir aparatı var ben çok rahat ediyorum tavisye ederim yaklaşık 2yıldır kullanıyorum

farmasi çok geçmiş olsun Allah birdaha yaşatmasın geçmişi okurken farkettim kaza olayını daha okuyacak çoooooooook sayfa var

Son düzenleme:

canım sen diyet mi yapacaksın
eğer onun için alacaksan

dukan ya da karatay diyeti topiği var onların ilk sayfasından yararlanabilirsin

yanıt için teşekkürler canım

senin kelepçeli kalıplar da mı marka idi eğer öyle ise ve işe yaramamışlarsa çok üzülürüm (((((
Canım ev hediyesi gelmişti. 3 taneydi farklı boylarda. Ama sızdırıuordy. Attım bende ne yapayım. Marka değildi sanırım.
kıştan şu olabilir ilkbahara doğru lahana sarması yapıp saklama kaplarına koyup 2-3 tane
yazın canınız çektiğinde pişirebilirsiniz
yapmadım ama aklıma geldi
Şu anda benim buzluğumda var. Hem sarılmış şekilde, hem de haşlanmış şekilde. Geçen gün haşlanmış olanı çıkardım, sarıldı çok da güzel oldu.
Çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın

çok geçmiş olsun sen yine iyi kurtarmışsın geçen kış ablamda bu su torbalarından yandı ama onunkisinin altı açıldı tüm su kolu ve gögsünü komple yaktı 2ay sürekli pansumana gitti ne ilaçlar kullandı yazık üsüne birşey giyemiyordu o bitlisin soğunda Allah beterinde korusun bu sıcak su torbalarından artık daha çok korkar oldum

canım sen diyet mi yapacaksın
eğer onun için alacaksan
dukan ya da karatay diyeti topiği var onların ilk sayfasından yararlanabilirsin

diyette yapamayı düşünüyorum genel olarakta sağlık beslenme faydalı şeyler yemek istiyorum sabah kahvaltıda kanaltürkte karaatay konuktu onu dinlerken bende bir kitap olıp okuyayım dedim sizde de bu tarz konularda bilgisi olan insanları dinlerken aklınız karışıyor mu onun sağlıklı dediğine diğeri kesinlikle hayır diyor gibi geliyor mu belkide benim çok bilgim olmadıgına taşlar yerine oturmuyor gibi hissediyorum kısa vadeli değilde ömürlük bir beslenme düzenim otursun istiyorum

bir el atın bana hanımlar sürekli karbonhidratlardan uzak durun diyorlar ama bu ne kadar mümkün makarna pilav ekmek şeker tatlısız ne kadar uygulanabilir yada nasıl uygulanabilir

canım atraksiyon istiyor diyorsun yani
bana da pek pas vermediğini fark etmedim sanma

farmasi ben de geçmiş olsun dedim görmüşsündür inşallah
yoksa sadece geyik yapmıyorum ha

bende tefalin tencereleri var onlar bile artık eskimeye başladı ki mehtap zaten eve sokulmaz ama cem tava aldım 1 haftada mahfoldu
o yüzden cem ben tavsiye etmem
cemi kullanan var mı tencerecelerini falan ne düşünüyorsunuz

eva allrıght parkta karşılaştığı bir aileye sadaka vermişti ya
bidahakine ben gidicem
ama bi parka bi fakir alıyolarmış
sen başka kapıya
meyranın parka gidebilirsin

banu geçmiş olsun iyi ki evde silverdin varmış
ama aklında olsun birdaha yanık olduğunda hiç bir şey uygulamadan direk yumurta akını uygula
yanık yangısını alıyor içeriğindeki albuminden ötürü de yanan yüzeyin üzeri albuminle kaplanıyor ve yara daha çabuk iyileşiyor

akıllıbıdık ben dukan kitabını okudum ve bir ara uyguladım (hem tr si hem de orjinali) istersen sana bir ara pdf sini gönderebilirim dukanla çabuk sonuç alırsın ama sürekli saf protein beslenmeden dolayı böbrekler sıkıntı yaşayabilir
ama ben birebir uygulamadım kendime dukan amcanın önerilerini modifiye ettim 62 lerden 54 lere kadar düştüm

ben bunlara ve kişisel gelişim kitaplarına sinir oluyorum
dediğin gibi biri birini tuttumuyor
biri diğerini yalanlıyor
en güzeli kendini tanımak
az yiyeceksin
spor yapacaksın-illa spor salonuna gitmek değil bu yaz gelecee eşinle her akşam bir yürüyüş yapıp dönsen yeter
haşlama fırında hafif tatlı yiyeceksin
her şeyden az ve vaktinde yiyeceksin
yoksa olmuyor yani

ay çok geçmiş olsun
ben hiç kullanmadım da bu su torbalarının vukuatları çoğaldı
bence hep çin marifeti bunlar

sevinirim canım benden netten bakıyordum yorumlara neler var diye

kesinlikle katılıyorum sana ama benim vücudum sanırım bu tempoya alıştı artık gitmiyor çokta sıkılaştım bunun farkındayım hacim çok geniş değil hani çevremde aynı boy aynı kiloya yakın insanlarla bir araya gelince onlardan daha zayıf görünüyorum ama ne fark eder kütle olarak hergün sırtımda taşıyorum bu fazlalıkları
hergün eşimle kar yağmur fark etmez dışarda yürürüz yaklaşık en az bir saat bazen 2-3 saati bile bulur ama bu tempolu spor anlamında yürüyüşe dönmez de hareket anlamında yürüyüş olur biraz
geçen cmt diyestsyene gittim ama hiç beğenmedim klasik bildiğim şeyleri söyledi bana özel birşey söylemedi zaten toplasan beş dakiaka bile durmadık odasında eşimde dalga geçiyor o parayı bana ver ben istediğin her zaman söylerim diyetisyene gerek yok diye
sizce bir diyetisyenden fazlamı şey bekliyorum yada bu kardacık şey söylemesi yeterli mi
yağ kilo ölçer bi aleteçıkartı tarttı o sırada ben diyorum ben son 1,5 yıl içinde 15 kilo aldım yaklaşık 7kilosunu verdim 10 kilo kadar daha vermek istiyorum ama gitmiyor dedim tamam tamam konuşuruz diye susturdu kepek ekmek ye su içmeye çalış 3ara öüğün yap yüüyüş yaş bir ay sonra gel aaaaa unutmadan kremalı pastalar yeme 10 kg fazlan var onu vermelisin

motive olamadım delüüüüüü oldum üstelik özel bir hastanenin diyetisyeni bir daha gidermiyim yokkkkkk

Son düzenleme:
evi süpürdüm balkon banyoyu yıkadım mutfamı,yatakları topladım çiğ börek hamuru yoğurdum geldim:))) şimdide bebişimi besliorum koccaman bi bardak süt içiorum:)))

ortalığı silcem toz alcam :)) bitti hep hafta içi kar tatili olsa ne güzel olur:))

akşamki menüm
mercimek çorbası
zeytinyağlı sarma
çiğ börek
havuç salatası:)

ben temizlik yapmaya gidiorum kızlar kaçtım:))
evim miss gibi ama ben bişey yapmadım.
eşim süpürdü topladıı
ne güzel bişeymiş bu yaa...
canımmm geççmiş olsun yanık acısı çok zordur bilirim benim elime geçenlerde 3 damla yağ sıçradı da kaç gün acısını çektim.

eşimin eşinden fazlası var eksiği yokk..
pepeti gibi para verip vip üye olman lazım.
nerdn alıyolar canım sölede bende alıyım ben bır koyden alıyordum bı arkads arcılıgıyla o gıttı ulasamadım bı daha...

bu arada gunaydınn herkeseeee
annemler orda değiller canım
benim kıştan hiç bişey atasım gelmiyo dolaba
belki yazın içmek için portakal suyu olabilir ama o da nasıl:44:
kim tutar seni
evaaaaa benim kızım kimyager, sizin şirkette kimyagere ihtiyaç var mı canım
belki o da hanımağa olur ilerde

ben de evanın ceo olmasını bekliyordum eşimi fabrikalarına gödermek için

bebişi biraz dinlendir annesi

menüye de bayıldımmmmmmmmmmmm

selam kızlar
ben de işlerimi yaptım, biraz dinleneyim dedim
ütü kaldı sadece

dün annem dedi ki
baban bi tane bebeğe bi tane de sana tam altın aldı
çocuk odasını da alıcak sağolsun
bize pek bir şey kalmıyor zaten
ben de bu ay gerekli olanları alıcam kendim ve bebek için
malum 8.ayımın içine girdim
erken doğum falan bir şey olur diye korkuyorum :18:
hazırlıklı olalım bari.

akıllıbıdıkcım bence de o ilgili bi diyetisyen diilmiş
önce senin biyokimsal değerlerine bakması lazımdı bakalım bu kadının vücudunda nerle eksik neler fazla mesela senin kalsiyumun az olabilir sana ona göre diyet reçetesi vermesi lazım
sonna hormon değerlerine bakması lazım bakalım bu kadının troidi iyi çalışıomu metabolizma hızı ne kadr acaba yediklerinin ne kadarını eritebilio diye:)))
bunları yapmadan sana nasıl ne yapman gerektiğini söleyebiliyoki?
belki senin demirin eksik vücudunda yada demirbağlayıcıların kansızsın kepek ekmek yemek bunu da hada tetiklicek?

bide devlet hastanesine gitmeyi denesen? en azından tahlillerine falan özel hastanede bi dünya para vermemiş olursun sana bi biyokimya bide hormon baksa 90-100 den aşşa çıkamazsın o hastaneden bence önce devlette diyetisyene git değerlerinin bakılmasını iste ücretsiz tahlillerini yaptır sonna istersen özelden başka bi dr. gidersin :)

bide herkesin bünyesi farklı sen zayıflamana neyin engel oldugunu az çok biliosundur zaten
kime sorsan söler ben hamur işine bayılırım bi başkası çok yağlı yer kızartma falan diğeri şeker manyağıdır o yüzden veremez biraz kendimizin dr. olsak tabi dr. gitmeden bi rahatsızlığın varmı yokmu öğrenmeden diil onun verdiği önerileri kendine uyarlayaraktan
ben öle dukanmış karataymış pekde inanmıorum hangi insan tek taraflı şeyler yiyerek sağlıklı olabilirki
herşeyden az az yiyceksin bunu sende biliosun zaten:))) bence karatayı dukanı oku ama sirkencubinin dediği gibi kendine uyalarla sende akıllıbıdık diyeti yap:))
biraz dukandan biraz karataydan aklına ne yatıyosa onu yap:)))

ben geçen yaz dr. falan gitmedim bahardı evlencektim
dedim bu kilolardan en az 5 kilosu gitmesi lazım zaten duba gibiyim:))) gelinlik giycem
kendimce diyet listesi yaptım tamamen kafadan
sabah 1 bardak yarım yaglı süt içtim
saat 10 da 1 elma yedim
öğlen karpuz peynir yedim iş yerinde çok pratik oluyodu:))))
iki gibi bi kayısı yedim kabız omim diye
akşam saat 5.5 dada tavuk haşlama ve yanına domates salatası yedim

1 ay boyunca kahvaltı ve öğle yemeğim hiç değişmedi akşamalrı değiştiriodum köfte balık mercimek çorbası azcık yağlala yaptıgım taze fasulye yemeği yiyodum

akşamlarıda yemekten 1.5 saat sonna güneş batmaya yakın 2 saatlik yürüyüş yaptım 7 kilo verdim:))
diyet listemi kendim oluşturdum haftada bide laboratuarda oldugum için test yapıodum kendime hemen:)) bakıodum neler eksik neler fazla diye:))) bi sorun yaşamadan 1 ay geçirdim kan değerlerimin hiçbirinde düşme çıkma olmadı hep sabitti kendim yaptım sevdiğim şeylerden yedim:)) kilo verdim

bişey olmaz inşallah canım tam vaktinde sağlıcakla gelir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…