- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
bir yandan toz alıp aralarda size bakyoum
benimki bunlardan ilki
seramik olanı da güzelmiş ama bana göre değil çünkü dolaba alıp koyarken ben çok düşürüyorum
ben de baton kek kalıbından almayı düşünüyorum bir tane
tefalin duduklusunu almistim
tam ortasi hafif cikintili
buharlama apmak icin aparat yerlestiriliyor
ama ben hic denemedim
evacım çok teşekkürler canım benimmmmmmmmmmhayatta herşey bizler için Rabbim beterinden korusun hepimizi
papatyacım cuma günü okuldan eve gelirken arkadamdan gelen araç bana azıcık dokundurdu neyseki önemli birşey yok arka tampon biraz çatlamış çizilmiş gibi birşey olmuş
hanımlar tv de gördüğümüz bir sürü sağlıklı beslenme adına kitaplar var internetten bu kitapları indirebileceğim yada içeriğini okuyabileceğim sitelre var mı
veya bu kitaplardan alıp okuyanınız ve önerebileceğiniz var mı
marankinin karatayın dukanın kitapları çok satılanlarda yer alıyor ama kararsız kaldım
Canım ev hediyesi gelmişti. 3 taneydi farklı boylarda. Ama sızdırıuordy. Attım bende ne yapayım. Marka değildi sanırım.yanıt için teşekkürler canım
senin kelepçeli kalıplar da mı marka idi eğer öyle ise ve işe yaramamışlarsa çok üzülürüm(((((
Şu anda benim buzluğumda var. Hem sarılmış şekilde, hem de haşlanmış şekilde. Geçen gün haşlanmış olanı çıkardım, sarıldı çok da güzel oldu.kıştan şu olabilir ilkbahara doğru lahana sarması yapıp saklama kaplarına koyup 2-3 tane
yazın canınız çektiğinde pişirebilirsiniz
yapmadım ama aklıma geldi
Çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasıngünaydın kızlar.
iyi pazarlar.
akşam arkadaşlara gittik,sohbet,muhabbet derken gecenin bir vakti döndük.
hafiften mide ağrım vardı,sıcak su torbası koyuyorum ilaca ek olarak,2 dk da rahatlatıyor.
tam doldurayım derken torbanın içindeki havanın suyu dışarı atmasıyla tüm elim haşlandı.
hemen soğuk suya tuttum,evde silverdin vardı,onu sürdüm derken,acıdan,ağrıdan uyuyakaldığımda saat 6 ya geliyordu.
görünmez kaza işte.
eşimde başımda söyleniyor,nasıl yaptın,niye bana söylemedin,bıdı bıdı.
yahu çocuk muyum,belki 200 kere doldurduğum şey işte.
geçmiş olsun de sus değil mi.yok.
üzülünce bir garipleşiyor adam ya.
en sonunda kovaladım,canım yanıyor zaten bir de seni çekemem diye.
canım el haşlama çekti yaktım var mı dedim.
bu halde bile gülüyorsun ya ben sana ne diyim dedi gitti yattı.
günaydın kızlar.
iyi pazarlar.
hafiften mide ağrım vardı,sıcak su torbası koyuyorum ilaca ek olarak,2 dk da rahatlatıyor.
tam doldurayım derken torbanın içindeki havanın suyu dışarı atmasıyla tüm elim haşlandı.
hemen soğuk suya tuttum,evde silverdin vardı,onu sürdüm derken,acıdan,ağrıdan uyuyakaldığımda saat 6 ya geliyordu.
görünmez kaza işte.
canım sen diyet mi yapacaksın
eğer onun için alacaksan
dukan ya da karatay diyeti topiği var onların ilk sayfasından yararlanabilirsin
selin saol canım
farmasinin sorusunu cevaplayın bakayın
ben de kek kalıbı alacagım, hemen söyleyin cevabı sipariş verelim.
acaba elossanın takipçileri bilir mi? farmasi bir de oraya sorar mısın, senin lafını dinlerler
Allah bebek isteyen herkesin kucagını boş bırakmasın (nefret ettiğim kişilerin bile) Arkadasıma da tez zamanda nasip etsin.
paptya altını al bence, gelecek ayların ne getireceği belli olmaz, aylardırda 93-94 ten aşağı hiç düşmedi, daha düşük olmaz sanırım.
ben bugunku menüm kıymalı mercimek yemeği, maydanoz çorbası, makarna ve salata düşünüyorum
ben sürekli renkli ve kalın falan yazmak istiyorum. bunu sabitleme yok mu
çok geçmiş olsun sen yine iyi kurtarmışsın geçen kış ablamda bu su torbalarından yandı ama onunkisinin altı açıldı tüm su kolu ve gögsünü komple yaktı 2ay sürekli pansumana gitti ne ilaçlar kullandı yazık üsüne birşey giyemiyordu o bitlisin soğunda Allah beterinde korusun bu sıcak su torbalarından artık daha çok korkar oldum
diyette yapamayı düşünüyorum genel olarakta sağlık beslenme faydalı şeyler yemek istiyorum sabah kahvaltıda kanaltürkte karaatay konuktu onu dinlerken bende bir kitap olıp okuyayım dedim sizde de bu tarz konularda bilgisi olan insanları dinlerken aklınız karışıyor mu onun sağlıklı dediğine diğeri kesinlikle hayır diyor gibi geliyor mu belkide benim çok bilgim olmadıgına taşlar yerine oturmuyor gibi hissediyorum kısa vadeli değilde ömürlük bir beslenme düzenim otursun istiyorum
bir el atın bana hanımlar sürekli karbonhidratlardan uzak durun diyorlar ama bu ne kadar mümkün makarna pilav ekmek şeker tatlısız ne kadar uygulanabilir yada nasıl uygulanabilir
günaydın kızlar.
iyi pazarlar.
görünmez kaza işte.
senfat iyi fikir elossalara bir sorayım canım
banu geçmiş olsun iyi ki evde silverdin varmış
ama aklında olsun birdaha yanık olduğunda hiç bir şey uygulamadan direk yumurta akını uygula
yanık yangısını alıyor içeriğindeki albuminden ötürü de yanan yüzeyin üzeri albuminle kaplanıyor ve yara daha çabuk iyileşiyor
akıllıbıdık ben dukan kitabını okudum ve bir ara uyguladım (hem tr si hem de orjinali) istersen sana bir ara pdf sini gönderebilirim dukanla çabuk sonuç alırsın ama sürekli saf protein beslenmeden dolayı böbrekler sıkıntı yaşayabilir
ama ben birebir uygulamadım kendime dukan amcanın önerilerini modifiye ettim62 lerden 54 lere kadar düştüm
ben bunlara ve kişisel gelişim kitaplarına sinir oluyorum
dediğin gibi biri birini tuttumuyor
biri diğerini yalanlıyor
en güzeli kendini tanımak
az yiyeceksin
spor yapacaksın-illa spor salonuna gitmek değil bu yaz gelecee eşinle her akşam bir yürüyüş yapıp dönsen yeter
haşlama fırında hafif tatlı yiyeceksin
her şeyden az ve vaktinde yiyeceksin
yoksa olmuyor yani
evim miss gibi ama ben bişey yapmadım.ben temizlik yapmaya gidiorum kızlar kaçtım:))
canımmm geççmiş olsun yanık acısı çok zordur bilirim benim elime geçenlerde 3 damla yağ sıçradı da kaç gün acısını çektim.günaydın kızlar.
iyi pazarlar.
görünmez kaza işte.
pepeti gibi para verip vip üye olman lazım.selin saol canım
farmasinin sorusunu cevaplayın bakayın
ben de kek kalıbı alacagım, hemen söyleyin cevabı sipariş verelim.
acaba elossanın takipçileri bilir mi? farmasi bir de oraya sorar mısın, senin lafını dinlerler
Allah bebek isteyen herkesin kucagını boş bırakmasın (nefret ettiğim kişilerin bile) Arkadasıma da tez zamanda nasip etsin.
paptya altını al bence, gelecek ayların ne getireceği belli olmaz, aylardırda 93-94 ten aşağı hiç düşmedi, daha düşük olmaz sanırım.
ben bugunku menüm kıymalı mercimek yemeği, maydanoz çorbası, makarna ve salata düşünüyorum
ben sürekli renkli ve kalın falan yazmak istiyorum. bunu sabitleme yok mu
annemler orda değiller canımnerdn alıyolar canım sölede bende alıyım ben bır koyden alıyordum bı arkads arcılıgıyla o gıttı ulasamadım bı daha...
bu arada gunaydınn herkeseeee
benim kıştan hiç bişey atasım gelmiyo dolabaselin kışlıklardan dondurucuya atmak ve yazın yemek için neler yapıyorsun
dondurucu boşaldıkça koyalım
seni bilgilerine çok itibar eder olduk toplucu
bir gün farmasi yaşlanınca buraları sana bırakacak, çocuklarına bırakamaz, zira onlar erkek.
sakın 2013 temmuz annelerine kaçayım deme, buralara takıl
kim tutar senievet senfat kına yak artık sen de
o kadar üzgünüm ki allright ve meyrayı geçene kadar girmeyecem artık kk'a
şöyle tıp fakültesi karşısında mülk satın alıp eczane açıcam
ayda helalinden 30-40 bin kazanmadan gelmeyecem
hatta kazancım azalmasın diye yanımda kimseyi çalıştırmayacam
eczanede karanfilceden aldığım tasarruf tekniklerini uygulayıp faturaları çok düşük tutacam
oooooo herşeyi planladım ki ben
meyra allright sizi yenicem
siz mi büyüksünüz ben mi (istanbul'a sen mi büyüksün ben mi yapan şark kurnazı mı oldum nedir)
evaaaaabenim kızım kimyager, sizin şirkette kimyagere ihtiyaç var mı canım
belki o da hanımağa olur ilerde
evi süpürdüm balkon banyoyu yıkadım mutfamı,yatakları topladım çiğ börek hamuru yoğurdum geldim:))) şimdide bebişimi besliorum koccaman bi bardak süt içiorum:)))
ortalığı silcem toz alcam :)) bitti hep hafta içi kar tatili olsa ne güzel olur:))
akşamki menüm
mercimek çorbası
zeytinyağlı sarma
çiğ börek
havuç salatası:)
selam kızlar
ben de işlerimi yaptım, biraz dinleneyim dedim
ütü kaldı sadece
dün annem dedi ki
baban bi tane bebeğe bi tane de sana tam altın aldı
çocuk odasını da alıcak sağolsun
bize pek bir şey kalmıyor zaten
ben de bu ay gerekli olanları alıcam kendim ve bebek için
malum 8.ayımın içine girdim
erken doğum falan bir şey olur diye korkuyorum :18:
hazırlıklı olalım bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?