Kirli Çıkılar )))

bayılırım bayılırım etamine
ortaokulda iş eğitimi dersinde bi yaptırdılardı daha da bırakamadım
heralde 100 tane falan seccade işlemişimdir inşallah namaz kılanların duası bana da gelsin
konu komşu yeğen arkadaş kim evlendiyse yaptım
zaten daha da bişi yapamam
hıı eksik kalsın amaa sizlerr bi an evvel başlayın minik yelekler örmeye yerim ben onları kışın sırtları sıcak dursun..

ben hiç etamin yapmadım dantel ve oya yaptım bol boll
onları da hiç beceremem işte
bu kesinti sanırım erken çıkışlarda alınıyordu
son durumda neler oldu acaba
ne kadar marifetliyim hem sizi takip ediyorum hemde dantel örüyorum
maşallah
geçmişler olsun canım
en güzeli o zaten seyyah
eşim de bana uysa ben de az çeşit yapıcam
mide sindirimde zorlanıyormuş çok çeşitli yiyince
birbirine giriyor zaten yediklerimiz
peki ben nasıl 30 kilo aldım o zaman
hobi deeeel o aşk aşk
peki selincim bize başka artıları varmıymış sağlık vs gibi?
sağlık için ayrı var ama bence gayet de mantıklı
atıyorum yıllık 250 lira ama hiçbir ücret ödemeden özeliikle de anlaşmalı özellere gidebiliyorsun ki bugün sağlık ocağına ile gidiş 5 lira
zaten amaçları da o özel sigortaya yönlendirmek ama hizmet ordaysa oraya gideceksin

bugün pizza günü ilan edilin o zman:)))
ben sana şu çiğ böreği soracaktım yahu
bol yapda kızartılan kızarınca pofuruk pofuruk olan değil mi senin yaptığın
ona maya kabartma ttozu bişi konuluyor mu

kızlar yeni sisteme göre bireysel emeklilik sistemi hakkında bilgisi olan var mı ?

acil cevappppppppppppp
yeni sistemi bilmiyorum arkadaşlar yazmış ama bireyselden ziyade hayat sigortası bana mantıklı gelen
ben garantiyle konuşmuştum o zamanki şartlar şöyleydi mesela
hem emeklilik hem hayat sigortası ödeme 80 lira yüzde on ya da yirmi vergii iadesi ile geri alıyodun galiba şimdi devlet üzerine ödüyor yüzde yirmi beş olarak
bu durumda hem 55e kadar ödeme yapıyor ondan sonra ister maaş ister toplu alıyorsun
hem de bu sürese ölürsen allah gecindne versin o zaman 80 lira ödeme için konuluyorum elli bin veriyodu kimi belirliyorsa ayrıca da maaş olarak da devam ediyordu
erken çıkışlarda kesintiler oluyor hem erken çıkıp hem de kesinti oldu diye yakınanlar var ama bence mantıklı bir yatırım
hiç değişme sen hiç değişme hep böyle kal
sen mükemmel bir eş anne ve annene de çocuk olacaksın ben eminim
şu an küçük oğlana bulaşık makinasının kaşık çatal sepetini

büyük oğlana da bulaşık makinasının diğer gereçlerini yerlerine boşaltmalarını söyledim
anne de buralarda fink atıyor
maşalallah canım en doğrusunu yapıyorsun
gelinler sana duacı olacak ben de (sıladan sebep)
dahası kendi işlerini yamayı kimseye gebe kalmamayı öğrensinler ne güzel
benim kızım da kalabalığa çok özeniyor
yan komşuda 4 kız var maşallah her akşam gitmek istiyor
ben de çağırıyorum eve tepinip duruyolar
ama kusura bakmayacak ben zaten o kadar kalabalık bir ailede yaşayamam
kafayı yerim:111::111::111::111::111::111::111::111::111:
Seyyah sen ne kadar tatlısın ya maşallah sana
teşekkür ederiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim =))
ben asla mayalı şeyleri yiyemiyorum
boğuluyorum ağzımda büyüyor yutamıyorum resmen
midemi de yakıyor
neden acaba
bnde 48 kiloyum kilo almak için uğrşıyorum.. 2 3 kilo alsam
utanmıyo musun sen hiç
ay ne güzel ne içten anlatmışsın
allah bozmasıninşallah
bana da nasip etsin inşallah
anne pizzası dominosu döver bi kere.

maşallah acaba bi de erkek mi olsaydı yahu
gördükçe özeniyorum
allah daim etsin canım
tabi yine bana da
parası olan konuşuyor

sen yalnız mısın ki
güzel bir işin evin iyi bir eşin güzel arkadaşların (biz oluyoruz) var
bebeşin de geliyo
daha ne olsun

Son düzenleme:

biz konuşmayı yaptık kapattık bitti
sen onları sevgili iş arkadaşlarına anlat
zaten ben sabahçılara bi destan yazdım
onu okusunlar yeter

çok önemli açıklamalarını merakla bekliyoruz

bi topik görmüştüm, evlerini temizleyip, yaptıklarını şevkle anlatıp fotolarını çekiyorlar.
o bölümü görsen evdeki yardımcının işine son verip, hemen temizliğe başlarsın
o derece yani
elossadan sonra ben de mutfak konusunda fikrimi değiştirdim.

weee günaydınnn tükkanı ben açtım bugun

hayırlı sabahlar huzurlu günler

selincim tbrk ederim.. insan dışardan bakınca güllük gülüstanlık bi çocukluk geçirmişssin sanıyor..
zor ama öğretici eğitici şeyler olmuş..
ders daha çok çalışsam daha iyi yerlere gelirdim yazmışsın.. bence o an onları yaşamasan ders çalışmanın bukdar önemli oldugunu hiç bilmeyecektn belkide..

canım limangoda bievin kek kalıbı var. 44,90 tl. belki ilgilenirsin diye düşündüm...
https://home.limango.com.tr/shop/detail/index.php?show=2728363

bunlarmi iyi, slikon olanlarmı?

sadece şu bilinsin eva'nın da anlatacak şeyleri var...
EVA sendende bekliyoruz bir yorum

Son düzenleme:
Bernanke amca dan taze haberler ...

Fed Açık Piyasa Komitesi geçtiğimiz ay 40 milyar dolarlık mortgage tahvili alımlarına ek olarak her ay 45 milyar dolarlık da ABD Hazine tahvili almaya karar verdi. FOMC, yeni programına zaman ve miktar sınırı getirmedi. Diğer yandan FOMC'un 11-12 Aralık toplantısının tutanakları, yeni programın ilanına rağmen, Fed yetkililerinin tahvil alım programlarının 2013'te sonlandırmayı değerlendirdiğine işaret etti. UBS Securities LLC'nin kıdemli ABD ekonomisti Drew Matus, Bernanke'nin bir taraf seçeceğini düşündüğünü, ancak Fed başkanının ortada kalarak, tutanakları teyit etmekle yetindiğini söyledi. Bernanke iyimser olduğunu ancak işsizliğin hâlâ çok yüksek olduğunu belirterek, merkez bankasının elinde uygulamadığı yeni bir teşvik aracının olmadığını söyledi.

günaydın canlarrrrrrrrrrrrrrrr :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124:

güne oynayarak başlayalımmmmmmmmm

papatyacım çok incesin canımmmmmmmmmmmmm , çok teşekkürler

günaydın şekerler.
hava güneşli burada bugün,biraz ufaklıkla parka gidelim,gezelim,değerlendirelim diyorum.
kendime yeni kitaplar da alırım belki.
hem havamız değişir biraz,evde sıkılıyor çocuk.

meyraa yeni BES ( bireysel emeklilik sistemi) hakkında bilgin var mı ?

meyraa yeni BES ( bireysel emeklilik sistemi) hakkında bilgin var mı ?

güüüünaaaaydıııın arkadaşlar....

bildiğim sadece %25 devlet desteği olduğu,ilgi alanımın tamamen dışında,hem özel anlamda,hem de iş anlamında canım... :)

ben bu tür şeylere hiç bir zaman sıcak bakmadım zaten....
yani şu, gün işleri,bu bes olayı vs....
insanlar neden bir araya gelir,para toplar her ay birine verilir,hiç anlamadım...
onun yerine her ay, aynı parayı yatır bankaya!
bes olayı da aynı şekilde...
neden ben bir kuruma her ay para yatırayım da,yıllaaar,yıllaaar sonra o bana ödesin!
onun yerine her ay paranı yatır bankaya,kullan...ne bileyim kar payı,emtia alım-satımı,yatırım vs....
elimde para tutamam,hepsini harcarım değil de,gerekeni harcar,kalanını her şekilde kullanırım...benim felsefem yani... :)
buyur burdan yak.... :))

Günaydın kızlar,
bugün çoğumuzun maaş günü. allah bereket versin inşallah....
şu anda en büyük sıkıntımız kredi kartındaki taksitler....resmen akıyorlar karttan.
nasıl kurtulacağız bilmiyorum ama çok sinirim bozuluyor. 700 lirayı geçen bir miktar doğalgaz kurulumu tesisatı kombisi falan. eee tek çekim yapamayınca o taksit bu taksit oldu.
ağlicam sinirimden.....

geçen gece maaşlardaki artışlar konuşuluyordu ya eşime sordum o da girip bakmıştı e bordrosuna hatta ben de paylaştım sizle; kendindeki miktarı düşük görünce adam depresyona girdi sonra da dedi aklını başına topla çok çalışman gerekiyor kaybedeceğin vaktin yok
yanisi kızlar bilmeden sevgili eşimi iyi gazladınız teşekkürler

bir faydamız olduysa ne mutlu bize...eşin akademisyendi değil mi? hangi aşamada?

Günaydın hanımlar nedendir bilmiyorum ama 3 gündür içim kıpır kıpır sanki ya tlf çalacak,yada kapı çalacak ve çookkkk sevineceğim bi haber alacakmışım gibi çok mutluyum o yüzden haydi oynamaya hadi eller havaya :124::124::124::124::124:
Salla (Hasan Yılmaz) - YouTube

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…