Kirli Çıkılar )))

sunny abla Rabbim acil şifalar versin
umarım herşey yolunda gider

oda eksik kalsın annem:))
derfatla seyyah topik adına yapıolar:)))

bizde annem el işleriyle pek bir ilgiliydi o yüzden ben doydum ama etamin üzerine çarpı çarpı işlemelerle yaptığım bir seccadem var tek işim o; onu kullanabileceğim şekilde annemler ayarladı şimdi sürekli evimde onu kullanıyorum

oda eksik kalsın annem:))
derfatla seyyah topik adına yapıolar:)))
hıı eksik kalsın amaa sizlerr bi an evvel başlayın minik yelekler örmeye yerim ben onları kışın sırtları sıcak dursun..

ben hiç etamin yapmadım dantel ve oya yaptım bol boll

Sohebt çok güzel ama bene çıkmak zorundayım hanımlar eşim geliyormuş onun yemeğini ve çayını hazırlayayım hepinizi öpüyorum ,iyi sohbetler,iyi geceler diliyorum ALLAH emanet olun.

ben hiç etamin yapmadım dantel ve oya yaptım bol boll
o 4 lü deliklere çarpılar yapmak beni çok rahatlatırdı
şimdi de mikropipetler var çok düşük hacimlerde sıvı çekmek için kullanılan bir cihaz; onların uçlarını kutulara yerleştirmek terapi gibi geliyor. O an sadece o deliklere uçları yerleştirmeye odaklanıyorsun sıfır düşünce stres sonsuz gevşeme

annanesi yelek örüo babanneside battaniye örüo:)) aslında bende örebilirim bşladığım bi battaniye var:))) ama tembelliğime gelio açıkçası:)))

bu da benden ben de 2 tane etamin seccade işlemiştim teyzem evlenirken ona verdim bi de kasnakta işlediğim lifler var :) ama örgüden anlamıyorum
bi kaç denemem sonrası annem bile ne yaptığımı anlamadı kendime has bi tarzım vardı oysa benim

2 hafta sonra okullar tatile girince izne ayrılacağım. nasıl bunaldım, yoruldum anlatamam...
işlerle boğuşmaktan, öğrencilerime laf anlatmaktan, o proje bu toplantı öteki çalıştay koşmaktan yoruldum vallaaaa...
azıcık nefes almak istiyorum........
rabbim başka sıkıntı vermesin de en büyük derdim bu olsun diyorum tabiki de.....

iyi geceler kızlar oooooo o kadar gerisindeyim kisohbetin şöyle bi baktım yok olmayacak çok işim var okuyamıyorum
eş seçimi görücü usulü flört falan konuşulmuş benim de söyleyecek sözüm var bu konuda ama hem çok geçmiş üstünden hem sizinkileri okuyamadım hem de hiç vakit yok anlatmaya
sırf orta yerimden çatlamamak için yazıyorum bunu
sadece şu bilinsin eva'nın da anlatacak şeyleri var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…