Dediklerin hemogram testi abla normalde tok karnına da verilir
ama belki biyokimya filan istenir bence gece 12den sonra yemesin 8-10 saat açlık yeter
ne örüyosun derfat
sunny abla Rabbim acil şifalar versin
umarım herşey yolunda gider
ben de çok severim dantel örmesini.
hatta öss ye çalıştuğım yıl yaz tatili ders çalışma programımda sabah tv de sohbet izlerken dantel örme saatim vardı
ama şimdi hiç canım istemiyor bi başlasam gerisi gelir de en azından örgü.
aaa bu arada bizim topiğin hiç bişeyde üstüne yok akedemisyeninden doktoruna dişçisine öğretmenine hepsi becerikli.
zayıf halkamızı buldum biz pek el işi ve tarzı hobilerle ilgilenmiyoruzzz
seyyahın sermikleri hariç
hıı eksik kalsın amaa sizlerr bi an evvel başlayın minik yelekler örmeye yerim ben onları kışın sırtları sıcak dursun..oda eksik kalsın annem:))
derfatla seyyah topik adına yapıolar:)))
bizde annem el işleriyle pek bir ilgiliydi o yüzden ben doydumama etamin üzerine çarpı çarpı işlemelerle yaptığım bir seccadem var tek işim o; onu kullanabileceğim şekilde annemler ayarladı şimdi sürekli evimde onu kullanıyorum
o 4 lü deliklere çarpılar yapmak beni çok rahatlatırdıben hiç etamin yapmadım dantel ve oya yaptım bol boll
bizde annem el işleriyle pek bir ilgiliydi o yüzden ben doydumama etamin üzerine çarpı çarpı işlemelerle yaptığım bir seccadem var tek işim o; onu kullanabileceğim şekilde annemler ayarladı şimdi sürekli evimde onu kullanıyorum
seyyah ellerine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?