evaaaaaaaaaaaa
meyra seni özlemiş
karanfilce sağol canım meyrayada söyledim ben tatil gibi görmediğim için otelin lükslüğünü filan düşünmem..
hocaların ilgisi önemli (çürük bi insan olduğumdan sürekli hasta olabilirim)birde gitmişken heryeri görmeyi isterim ama bi gidersek vakit az olur kesin eşimin izninden dolayı..
o yüzden hem görevleri yerine getirip hem gezmip görmek isterim mesela dediğin tren garını cin mescdini..
semerşah 1.sırada şimdilik benim için..meyarada memnun onu şirketede bakıyorum..
benim bıdık gelirse sadece fikir olacak bu yıl için bakalım hayırlısı..çok sağol canım
sigara içmedim mi içtim 35 yaşına kadar 50 - 60 adet içmiş miyimdir bilmiyorum(paket değil tek tane )
paket taşımadım
arkadaş olmak namına
bazen sırf keyif olsun diye ama içmeyeceğim dedim mi içmem
yıllardır da ağzıma koymadım
aramam da
içeceğim dedim mi içerim içmeyeceğim dedim mi içmem
değişik biriyim
içirmeyen duygu sigara içtikten sonra boğazım sanki yanar
bıçakla kesilmiş gibi olurdu sanırım öyle olması alışmama engel oldu
eşim ve ben içmiyoruz kısacası
belli mi olur belki bıdıklı gidersin vardı bizim otelde hamile bi arkadaş..
ben kafile kafile gitmeyi sevimiyordum bayan arkadaşlar birbirlerini bekleyip beraber gidiyorlardı ben pek free biriyim ya sevmiyorum ahh imkanım olsa eşimi bile bırakıp kendim gidip gelcektim.
çünkü ben de senin hesap çabuk hastalanırım halsizim..
eşim vakitnamazının 1 saat öncesinden kalkar giyinir çıkardı.
bense biraz da dinleneyim derdim en son bıktı son zamanlar o önden çıkardı.
özledim yaa
hiiçç belli olmaz varya taksitimiz bitince her an bir yenisini başlatabilirim
ama ben annemi göndermek istiyorum Allah izin verirse..
meyraa kardeş senin turizm hangisi bana da mesaj atsana tanınmış bişey mi??
orda artık kafileleri bile tanır olmuştuk ama konya şirketleri aşırı fazlaydı.
yok canım ben cesaret edemem hamile kalırsam. 2 düşüğüm var zaten sabıkalıyım o konuda
ya bende sevmem kalabalık gitmeyi ibadete..dediğin gibi eşim bile olmasada olur yanımda
bakalım hayırlısı ben çok istiyorum her ikisinide.. inş. iki isteğimde olur hayırlısıyla önce bıdık gelsin sonra beraberce gidelim
ahhh ahhh ben bi kere bile hamile kalamadım çok üzücü bişey biliyor msuun.
hamile kalabildiğini bile bilmek güzel olmalı..
bu arada kızlar benden ümidinizi kesebilirsiniz adet belirtileri başladı gün veriyorum 19 u bunun da olmadığının göstergesi..
üzülüyorum ama ne yapabilirim Allah istemeden yaprak kımıldamaz..
bu arada kızlar benden ümidinizi kesebilirsiniz adet belirtileri başladı gün veriyorum 19 u bunun da olmadığının göstergesi..
meyra ben 20 yaşına kadar sigaradan nefret ederdim
babam evde içmezdi dışarı çıkar içerdi
nefes alamazdım boğulurdum
noldu nasıl oldu başladım hiç bilmiyorum
kahvaltıda bile çay içmezdim önceden
26 yaşında da çay içmeye başladım tiryakiyim şimdi
bakalım bu yaştan sonra napıcam neye başlıcam
yok canım ben cesaret edemem hamile kalırsam. 2 düşüğüm var zaten sabıkalıyım o konuda
ya bende sevmem kalabalık gitmeyi ibadete..dediğin gibi eşim bile olmasada olur yanımda
bakalım hayırlısı ben çok istiyorum her ikisinide.. inş. iki isteğimde olur hayırlısıyla önce bıdık gelsin sonra beraberce gidelim
sende pıhtılaşma falan mı oluyor, benim de düşük olmuştu. bebekte trimomi 22 özrü çıkmıştı, ondan kalbi durmuş
sağlıklı gebelik olur inşaallah, umreye gitmek nasip olsun.
sahi karanfil neden kandan baktırmıyorsun?
karanfilce bazen adet belirtileri gibi oluyor, karına ağrı falan saplanır, gögüsler çok hassaslaşır, dokunamazsın falan. adet göreceğini sanırsın. çıkmadık candan ümit kesilmez. istersen beta hcg baktır
bencede bende adet olcamı sanmıştım ama bir hafta geçince acaba dedim aynı adet olmak üzeymişsin gibi oluyo kasıkların ağrıyo göğüslerin hassaslaşıo dolgunlaşıo aynı belirtiler birebir bence de b
betahcg baktır)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?