Kirli Çıkılar )))

sigara içmedim mi içtim 35 yaşına kadar 50 - 60 adet içmiş miyimdir bilmiyorum(paket değil tek tane )
paket taşımadım
arkadaş olmak namına
bazen sırf keyif olsun diye ama içmeyeceğim dedim mi içmem
yıllardır da ağzıma koymadım

aramam da

içeceğim dedim mi içerim içmeyeceğim dedim mi içmem
değişik biriyim

içirmeyen duygu sigara içtikten sonra boğazım sanki yanar

bıçakla kesilmiş gibi olurdu sanırım öyle olması alışmama engel oldu

eşim ve ben içmiyoruz kısacası

Son düzenleme:

belli mi olur belki bıdıklı gidersin vardı bizim otelde hamile bi arkadaş..

ben kafile kafile gitmeyi sevimiyordum bayan arkadaşlar birbirlerini bekleyip beraber gidiyorlardı ben pek free biriyim ya sevmiyorum ahh imkanım olsa eşimi bile bırakıp kendim gidip gelcektim.
çünkü ben de senin hesap çabuk hastalanırım halsizim..
eşim vakitnamazının 1 saat öncesinden kalkar giyinir çıkardı.
bense biraz da dinleneyim derdim en son bıktı son zamanlar o önden çıkardı.

özledim yaa
hiiçç belli olmaz varya taksitimiz bitince her an bir yenisini başlatabilirim
ama ben annemi göndermek istiyorum Allah izin verirse..

meyraa kardeş senin turizm hangisi bana da mesaj atsana tanınmış bişey mi??
orda artık kafileleri bile tanır olmuştuk ama konya şirketleri aşırı fazlaydı.

biz ona irade diyoruz
han bende hiiiiiiiiiç olmayan şey

eşimle ilkokulda aynı sınıftaydık

ortaokul , lise ve üniversitede ayrı okullardaydık

eşimle lise sonda çıkmaya başladık
7 yıl süren arkadaşlık döneminin sonunda üniversite de bitince evlendik

yok canım ben cesaret edemem hamile kalırsam. 2 düşüğüm var zaten sabıkalıyım o konuda
ya bende sevmem kalabalık gitmeyi ibadete..dediğin gibi eşim bile olmasada olur yanımda
bakalım hayırlısı ben çok istiyorum her ikisinide.. inş. iki isteğimde olur hayırlısıyla önce bıdık gelsin sonra beraberce gidelim

ahhh ahhh ben bi kere bile hamile kalamadım çok üzücü bişey biliyor msuun.
hamile kalabildiğini bile bilmek güzel olmalı..

bu arada kızlar benden ümidinizi kesebilirsiniz adet belirtileri başladı gün veriyorum 19 u bunun da olmadığının göstergesi..
üzülüyorum ama ne yapabilirim Allah istemeden yaprak kımıldamaz..

canım ben ilk hamileliğimde o kadar adet belirtisi yaşadım ki hatta lekelenmem olmuştu kesin kist oldu böyle hastalandım demiştim
yani hamile kalmış olabilirsin belirtiler aynı hamile kaldıktan sonra bile 2 hafta aynı ağrılar devam etti...Allah nasip etmiştir inş. canım..

karanfilce bazen adet belirtileri gibi oluyor, karına ağrı falan saplanır, gögüsler çok hassaslaşır, dokunamazsın falan. adet göreceğini sanırsın. çıkmadık candan ümit kesilmez. istersen beta hcg baktır

seyyahcım evde içmemeyi denesen benim eşim de tiryaki ben ağzıma bile koymadım ve nefret ederim kokusundan o yüzden evlenirken eşim kendisi dedi evde sigara içilmesin diye o yüzden gündüz çok içse de gece kalkıp soğukta balkona çıkmak zor geldiği için iki tane ya içer ya içmez hep der evde içilse ben çok içerdim diye bir dene istersen bırakamasan da azaltırsın

canım üzülme nolur söylemesi kolay ama Allah sana da nasip edecek inşallah mutlaka hayırlı bir vakti var yüreğini ferah tut

sende pıhtılaşma falan mı oluyor, benim de düşük olmuştu. bebekte trimomi 22 özrü çıkmıştı, ondan kalbi durmuş

sağlıklı gebelik olur inşaallah, umreye gitmek nasip olsun.

sende pıhtılaşma falan mı oluyor, benim de düşük olmuştu. bebekte trimomi 22 özrü çıkmıştı, ondan kalbi durmuş

sağlıklı gebelik olur inşaallah, umreye gitmek nasip olsun.

evet 2.düşükten sonra araştırıldı pıhtılaşma çıktı ama çok önemli bi mutasyon değil..eşimde morfoloji problemi var belki ondan belki pıhtılaşmadan bilmiyorum sebebini..nasip değilmiş..amin inş.

canım hemen ümitsizliğe kapılma
ben ikisinde de üstünü bile gördüm

senin de dediğin gibi Allah istemeden hiçbirşey olmaz

hakkında dünya ve ahiret neyi hayırlı görüyorsa onu versin canım benim

sahi karanfil neden kandan baktırmıyorsun?

canım az bi miktar kanda çıkabilir çünkü çatlatma iğnesi vuruldum onda beta hcg var. yani sağlıklı bi sonuç değil.
ateş ölçüyorum ve vücut ısım düştü bugün, her zaman bu vakitlerr düşer zaten.
Üstelik gece ter içinde uyandım yani benim bildiğim adet belirtilerim bunlar.

hepiniz sağolun kızlar..
merak etmeyin evet üzüldüm ama artık alıştım da zaten yani yıkım olmuyor benim için..

bana müsade ben kaçarrr işletmelerden not toplayacağım bugün hepinizi öpüyorum..

bencede bende adet olcamı sanmıştım ama bir hafta geçince acaba dedim aynı adet olmak üzeymişsin gibi oluyo kasıkların ağrıyo göğüslerin hassaslaşıo dolgunlaşıo aynı belirtiler birebir bence de b
betahcg baktır)))

bir de ben hamile oldugumu çok sık tuvalete gitmekten anladım, bazılarına ilginç geliyor. son adet tarihime göre 28. gun pazartesiye geliyordu, pazar günü misafirlikte sürekli idrara çıktım. 2 saat falan oturduk ben 4-5 kere tuvalete kalktım. eşime dedim ben hamileyim teste gerek yok, eminim. beta hcg falan bakmadık, haftası gelince kalp atışına baktık. adetim çok düzenliydi, ertesi gün adet gelmeyince de iyice emin oldum. düşük yaşadıgım gebelikte gögüslerim çok sızlardı ve inanılmaz uykum gelirdi, sabah işe giderdim, ancak esnemem öğleden sonra 2 den sonra geçerdi, ne zordu o uyku durumu, yalvarırdım rapor yaz gözümü açamıyorum iş yerinde, esnemekten konuşamazdım o haldeyim. uyku durumu sağlık sorunu değil yazamam dedi.
oğluma hamileyken halk arasında üstüne göre denen, sabah kalktıgımda ara kanama oldu, düşük tehlikesi geçirdim, 6 haftalıkken. eşim diyorki iş yerinde çok hareket etme, yürümesen olur demi, otur yerinde dedi. dur orda biraz dedim. perşembeydi, rapor yazacaksın yatacagım evde. 2 gun yattım. başkada gebelik boyunca yatmadım. sezeryandan 1 hafta önce, geçen kış çok soguktu hatırlarsınız, ben tüm evin camlarını siliyordum, bez camda donuyordu perdeleri falan asıyordum. rahattı gebeliğim şımarıklık olmasın. son zamana kadar işe gittim.
düşük olacaksa ne yapsan engelleyemiyorsun, özellikle özürlü bebek durmuyor. pıhtılaşmada iğne falan yapılıyorda.

düşen bebeği öğrenmemiz falan çok trajikti. 2 li taramaya gitmiştik, usg bakacaktık, kan alacaktı eşim, ertesi gun çalışacaklardı. kardeşimde vardı, biz onunla sürekli gülüyorduk, hiç ciddi bir ortam yoktu. eşim gülmeyin yeter işimiz var falan diyor, gülmekten öleceğim onu durumda zorla yatırdı. adamın yüzü asıldı, ben numara yapıyor sanmıştım, susun dedi bize, kalbi atmıyor susun dedi tekrar, hala ciddiye almıyorum, alttan bakacagım dedi, baktı kalp durmuştu. eve geldik, hala inanmıyordum, şaka demi falan diyordum. çok güldüğümüz için bana ders veriyor aklınca diyordum, evde niye şaka yapayım diye tersledi cumartesi iş yerinde nöbetçiydim, yarın nöbetini başkasına ver, kürtaj olacaksın dedi. ertesi gun hastaneye gittik, o da nöbetçiydi zaten. ilaç kondu düşmesi için. çok ağrılı bişey. ben sen yap dedim, başkasına bacaklarımı açmaya cekiniyordum. bi bayan arkadas duyunca gelmiş, çağırmamıştık. eşimin yapamayacagını bildiği için. ağrıların durmasını beklediler, ağrılar durunca düştüğünü anladılar, masaya geçtim. dr arkadas eldiveni giydi, eşimde bir şişeden bişey boşalttı eline, kız elini değdirmesiyle ben yanıyorum diye bağırıyorum. eşim o anda bi sıvı vereceği yerde üzüntüden alkol vermiş, tabi yandım. cenin alındı, eşim ve ben bakamadık, genetiğe gitti. ben ilaç verilip, düşmesini beklerken eşim de başkalarının dogumuna giriyordum, benim için ne kadar zor biliyor musun falan dedi. ben hep kendimi düşünüyordum, kendi çektiğimi, o ağlamaz falan. ertesi gün beni anestezi ile kürtaja aldılar. neyse devamı bilinen şeyler

herkese kolay gebelik ve doğumlar nasip olsun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…