Kirli Çıkılar )))

çok teşekkürler bacımmmmmmmmmmmm

bu pclerin karşı tarafa ulaştırma düğmesi olsa
yaptıklarımdan sizlere de ikram edeceğim ama işte yok yok yok

çok teşekkürler bacımmmmmmmmmmmm

bu pclerin karşı tarafa ulaştırma düğmesi olsa
yaptıklarımdan sizlere de ikram edeceğim ama işte yok yok yok

bu konunun üzerinde çalışıyorum, yapiciğim az kaldı ama yaptıklarını ilk bana gönderirsen sistem çalışmaya başlayacak

meyraa onsta geri çekilme mi bekliyorsun ?

evet, ama hemen değil... :)
bu yükseliş,iki ileri bir geri şeklinde, bir süre daha devam eder....
biraz daha toparlanır ons,çok fazla olmasa da....
sonra tekrar,geri çekiliş....
aslında senaryo hep aynı.....
kısa ve orta vadede, al-sat yapmadan, altından kazanma devri bitti...
ytd....mt... :)

meyraa diğer siteye yazdıklarım

farmasi
16 Ocak 2013 Çar 08:38
bence yükselişe sağlam adımlarla devam edecek

(0 Kullanıcı Bu Yorumu Beğendi)

farmasi
16 Ocak 2013 Çar 08:40
uzun vadede yön yukarı

ama kısa orta vadede arada karlar cebe atılmak isteneceği için biraz geri çekilme durumları olacaktır diye düşünüyorum

al-satçılar için bunlar birer fırsattır

farmasi
16 Ocak 2013 Çar 09:15
kendimce içimden geçenleri paylaşmak istedim sadece ;

borsada elde edilen karlar cebe atılmak ister ve borsanın freni patlatılırsa aşağıya doğru ve paralar emtialara ve dolara kaydırılırsa artan talep üzerine dolar yükselirse onsa destek verir ve gr tl tadından yenmez

ons biraz daha yükselir 1700 seviyelerine gelir satış yer 1640-1660 a doğru

sonrasında tekrar 1800 lere doğru orta vadede gitmek isteyecektir .

(1 Kullanıcı Bu Yorumu Beğendi)

farmasi
16 Ocak 2013 Çar 09:19
yazdıklarım sadece benim düşüncelerimdir asla ytd

belli mi olur ons belki buradan bile döner kısa vade için

o nedenle sepet oluşturun
kademeli alın kademeli satın
alış satış seviyeleri belirleyin üç aşağı 5 yukarı

kar görünce daha yükselecek

zarar edince düştü düşecek paniklerine girmeyin

fırsatlar hep gelir
fırsatlar hep kaçar

umarım her zaman doğru zamanda doğru yerde olanlardan oluruz site ahalisi olarak

değişen ders programına göre bugün boş günüm
evde olmak gibisi yok

allahım ne güzel....
canım ben aslındaoğlumu bırakıp çok gitmem. şimdiye dek 2 yaşında bir gece bıraktım, kongre için. 5 yaşında 3 gece bıraktım yine kongre...bir de kasım ayında 2 gece toplantı için.
bizim camia da insanlar 40 günlük bebeklerini bırakıp 15 günlüğüne yıurdışına gidiyorlar. yada 3 aylığına yök bursuyla gidenler var.
kardeşimi ve eşini inanılmaz seviyor. onlar varken benim yüzüme bile bakmaz. gidersem de oraya bırakırım. dün sordum bende gelicem dedi. belki de onu da götürürüm. belki de ben de gitmem...

meyra seni yakalamışken sorayım karanfilceden de fikir alıcam..
sen hangi şirketle gideceksin..önceden gitmiştin sanırım memnun kaldınmı ilgilenmeleri, pek bilinmeyen yerleri gezdirmeleri nasıl..
şu an iki şirket var aklımda biri karanfilcenin gittiği semerşah diğeri nuans tur..ama gidenlerden bilgi almak istiyorum

Son düzenleme:

cevabı özelinde canım... :)

benim
1. derece memnun kaladığım olay mekke olsun medine olsun otellerin çok yakın olmasıydı bu en güzel olanı.
2. taksit imkanı.
3. yemekleri filan güzeldi. oteller de çok güzeldi.
4. şimdi semerşahla gidersen yolculuk yapacağın arkadaşların geneli, istisnalar hariç uyumlu sakin insanlar olacak eşim bunu o kadar çok farketti ki..

mesela diyanet hacılarından teyzelerle konuştuğumuzda bi şikayet bi dedikodu ordaki pakistanlılarla kavgalar...
insan yanındakiler sakin olunca kendi de sakin olmaya çalışıyor.
biz Ramazan da gittik ve bazı yerleri çok gezemedik yani onlar da gezdirmek istemedi biz de yapamadık çünkü mesela tutup o sıcakta Ramazanda hira dağına çıksaydık diğer ibadetlerin bir çoğunu aksatacaktık.

ama yine de bir çok yere gittik.
önemli ve ibadet değeri de olan yere.
bizde mekke 5 gün 4 geceydi ve bizi 4 kez 4 ayrı umre yapma noktasına götürüp umre yaptırdılar.
yani semerşahda diğer gezilerden çok ibadet gezileri oluyor haa görmedik mi uhud dağını, hurma bahçelerini, küçük mescidleri, cin mescidini, hendek savaşının yapıldığı yeri,arafat bölgesini ve hac için konaklama yerlerini müzdelife filan oraları da götürdüler. sonra sevr dağının kenarına da götürdüler. Abdulhamit han ın yaptığı tren garını dahi gördük.

bizim hocamız mollaydı ve siirtliydi arap şivesi vardı o uhudda filan bi anlatışı var ki harikaydı arap şivesiyle sanki bi sahabeden dinliyorsun olayları. bazen komikti genç bi adamdı ama biraz da tembeldi aslında otobüs yolculuklarında şevke getirecek çok şeyler yapabilirdi ama yapmadı. özellikle medineye girerken böyle büyük bi şevk bekledik hocamızdan ama yapmadı meğer hastaymış. ama biz yine de istedik.
biz bunu medinedeki yetkililere söyledik hemen müdahale ettiler. bizim kafiledeki diğer grubun hocası diyanetin hocasıydı o da biraz tembellik yaptı ama genel olarak güzeldi. bi arkadaş vardı orda onun eşi daha önceki yıl gitmiş hoca müthişmiş ilahiler manevi ortamm şevke gelme filan müthişmiş
ama oraya giden diğer kafilelerle konuşursan zaten hemen hemen hepsinden aynı şikayeti alabilirsin sonuçta kafile sorumlularının işi de zor benim vaize arkadaşım var eğer onun açısından baksan o da haklı yani..

yani otel güzel yemekler güzel gezdirme zaten var ama hoca biraz şans işi bunu söyleyeyim sana biraz öğrenince oraları bazı hocalar tembellik yapıp bırakıveriyor seni

semerşahda haremlik selamlık çok vardır. gezilerde otobüslerde yemekte asansörde hep haremlik selamlık.
sohbetleri vardı gün aşırı biz onlara pek katılamadık çünkü uyku saatimize denk geliyordu. öğle ile ikindi arasıydı.
thy ile gidiyorsun başka da bişey gelmedi aklıma sen geldikçe sor canım

Son düzenleme:
kızlar bu ayki bildirimimi kendi kendime yaptım

bir de kafa dengi insanlar bulabilirsin kendi kafilende çünkü semerşahın yaş ortalaması baya düşüktür diğer turizm şirkelerine göre

hoş ben kimseyle takılmadım.

eşim bazen der "aman biz senle kanki olup olup kabeye, mescidi nebeviye mi gittikk" diye
biz eşimle daha çok takıldık.
semerşahda 2-3-4 kişilik odalar vardır muhtemel sen eşinle 2 kişiliği tercih edersin. ayrı kadınlarla 4 kişilik odalar filan zor olur zaten. anahtar meselesi bir muamma olur sonra.

karanfilce sağol canım meyrayada söyledim ben tatil gibi görmediğim için otelin lükslüğünü filan düşünmem..
hocaların ilgisi önemli (çürük bi insan olduğumdan sürekli hasta olabilirim)birde gitmişken heryeri görmeyi isterim ama bi gidersek vakit az olur kesin eşimin izninden dolayı..
o yüzden hem görevleri yerine getirip hem gezmip görmek isterim mesela dediğin tren garını cin mescdini..
semerşah 1.sırada şimdilik benim için..meyarada memnun onu şirketede bakıyorum..
benim bıdık gelirse sadece fikir olacak bu yıl için bakalım hayırlısı..çok sağol canım

meyra ben 20 yaşına kadar sigaradan nefret ederdim
babam evde içmezdi dışarı çıkar içerdi
nefes alamazdım boğulurdum
noldu nasıl oldu başladım hiç bilmiyorum

kahvaltıda bile çay içmezdim önceden
26 yaşında da çay içmeye başladım tiryakiyim şimdi

bakalım bu yaştan sonra napıcam neye başlıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…