Kirli Çıkılar )))

ayy
sen de mi onunla bıraktın
isteği kesiyo mu yahu
en önemlisi o benim için
umutlanıyorum vallahi
o kriz anını bastıracak bişey olsun yeter bana

bol yağda kızaracak değil mi

sirkeci çok geçmiş olsun yahu
keşke benim de olaydı öle bişey

geçti gitti yanımda içilmediği sürece problem olmuyor tiryaki k peder bile kendi evinde içemiyor adamcağız çıkıp balkonda içiyor

babam çok tiryakiymiş zamanında ama ben bebekken bronşit olunca o bahaneyle bırakmış 28 yıldır da bir daha ağzına almamış çok kuvvetli bir irade

maşallah gerçek irade
bana nasip olsa keşke

ayy
sen de mi onunla bıraktın
isteği kesiyo mu yahu
en önemlisi o benim için
umutlanıyorum vallahi
o kriz anını bastıracak bişey olsun yeter bana

isteği büyük oranda azaltıyor ama gerisi sana kalmış. bırakmak isteyen birine bu ilaç atıyorum %65 oranında yardımcı olur, gerisi sana bağlı. eşimle birlikte bıraktık. birkaç ay sonra o geri başladı. ama evde hiiiç içmez, balkonda dahi yasak artık. yeniden bırakıcam diyor, ama bahaneleri bitmiyor bir türlü. ben zararlı alışkanlıklar bölümünde topik açmıştım, onu da oku istersen. champix maceralarım var. yanlız şunu söylim, kesinlikle doktor kontrolünde kullan, ciddi yan etkileri olabilen bir ilaç o. ha bak zyban da kullandım ama bana fıııs geldi. ben sigara içmeyi çok severdim yahu, çooook önemli toplantılarda bile yarım saat sonra çıkar bi sigara içer gelirdim. sigara içmek söz konusu olduğunda delemeyeceğim kural yoktu, daha nası anlatayım. eşim benim kadar tiryaki değildi ama o bırakamadı, tamamen bırakmayı istemekle alakalı bir şey. bırakırken destek olması amacıyla da champix

bugün çok hastaydım yaa, hafta sonu gittiğim pilates de beni mahvetti, zor, sıkıcı ama hakket bütün kasları çalıştırıyor. özellikle alt karın kaslarıma işkence edilmiş gibi sızlıyor.
bi saattir ütü yapıyorum, ara verdim :) birazdan da devam ediciğim.
okul yok, bu hafta su çiçeği tatilindeyiz. :)
bir ara geçmişi okumak da planlarım arasında.

geçmiş olsun geçip gitsin inşallah
nasıl yan etkileri var
bırak işleri nasılsa tatilmişsin yaparsın yavaş yavaş

maşallah gerçek irade
bana nasip olsa keşke
umarım sen de girişimlerde bulunur ve kısa zamanda bırakırsın

eşimi uyandırdım zorla hadi birlikte namaz kılalım diye iki etmedi hemen kalktı sonrasında da uykuyu dağıttı oturduk conan ı izliyoruz sağlam espriler var

geçmiş olsun
o acıyı bilirim rhat nefes alamazsın gülemezsin karının içi yırtılır gibi acır
pilates candır fiziksel etkilerini görmeye başla bırakamayacaksın bağımlılık yapacak

ben de ilk defa bu sefer yatak odamın tülünü ütüledim süper oldu bundan sonra hep ütüleyeceğim

geçmiş olsun geçip gitsin inşallah
nasıl yan etkileri var
bırak işleri nasılsa tatilmişsin yaparsın yavaş yavaş

yavrimu, ahan da linki: http://www.kadinlarkulubu.com/zarar...iryakilik/519016-sigara-birakma-gunlugum.html

valla ilaç beni perişan etti, eşimi hiç etkilemedi. ekşi sözlük ve donanımhaberdeki entrylere bakarsan daha iyi fikir sahibi olabilirsin. oralarda sırf bu ilaç deneyimine dair onlarca sayfa var.

sağolasııın, aman ne beter bir şey, teee cumartesi gittim ama bugün bile ağrıyor, bir de antrenör "sizi hiç yormicam, çok az ve kolay hareketlerden başlicaz" dedi ve güya öyle de yaptı ama ben iptalim hala. normalde bugün de gitmem gerekiyordu ama ı hıh, öteledim, korkuyoruuuuum :18:

gunaydın hanımlar hepimiz için bol bereketli güzel bir gün olur bugün

bizde de ilk başta hafifle başlandı sonra ii haftada bir dereceler arttı

günaydın canlarrrrrrrrrrrrrrrr mutlu huzurlu sabahlar hepimize

farmasi kek kalıplarından hangisini aldı acaba

Mehtap 2li Kek Yapma Dünyası(İspanyol-Dilimli kalıp set) - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com

Metaltex Superior Kelepçeli Çift Tabanlı Pasta Kek Kalıbı (Ø 26 cm) - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com

senfatcım linlerini verdiklerimi aldım

çok teşekkürler selincim

sen de bileziğini güle güle güzel günlerde kullan birikimlerin de bereketli olsun canımmmmmmmm

senin kalbin temiz işte nasıl denk gelmesin ki kavunlar

iyiki sizler de geldiniz tatlım benim
alttaki mi üstteki mi havuz anlayamadım :44:

evet alttaki uzun olan

geçmiş olsun elifcim

Son düzenleme:
değişen ders programına göre bugün boş günüm
evde olmak gibisi yok

günaydın kızlar

sunny abla geçmiş olsun

değişen ders programına göre bugün boş günüm
evde olmak gibisi yok

ne güzel valla kıskandım farmasi nazar değmesin

bu arada bireysel emeklilik sormuşsun yanlış bilmiyorsam yeni sistemle altın fonları da geldi eskiden yokmuş altın fonuna yatırırsan faiz olmaz galiba gerçi ben bir yerlerde faiz yok okumuştum yaptırdım ama o kadar bilemedim tabi bir de galiba katılım bankalarından biri reklamını yapıyordu bes in bank asya mıydı acaba onu bulabilirsen oradan da bilgi alabilirsin

bade o müşteri temsilcilerine bile ulaşmak bir beceri zeka işi yüz bin milyoncuk tuşa basmadan ulaşamıyorsun
avea zaten sevmiyorum da hepsi birbirinden beter

günaydın herkese

seyyah aynen deli ediyolar abuk sabuk basıyodum
farkedip tuzak kurmuşlar demek
anket vardı katıldım hepsine kötü puan verdim de çok umurlarunda olacağını sanmam

günaydın arkadaşlarımmmm... :)
geçmişe bi baktım da..... :)

ben de yaz kış dolaptan soğuk su içemeyenlerdenim....

sigara konusu açılmış...
sigaradan nefret ederim,bekarken de damat adayındaki ilk,olmazsa olmaz şartlarımdandı... :)
ve çok şükür ki sigara içmeyen,hatta benim gibi nefret eden bir eşim var... :)
ama babam,kardeşim içiyor malesef...
Allah onları da,sizleri de,herkesi de,en kısa zamanda kurtarsın inşallah,ne diyeyim...
hocanın biri, sigara bile bile sağlığa zarar vermek olduğu için, içilmesi haram bile olabilir demişti....
ama hiç mi içmedin diye sorarsanıııııız... :))
lisedeydim sanırım,bigün evde kimse yok,8-9 tane içmedim,yaktım,yaktım diyorum çünkü bir iki çekip söndürmüştüm.... :)
sonra bi baktım alt kat,üst kat ev duman içinde... :))
açtım havalandırdım ve o son sigara içişim,pardon yakışım oldu... :)

lütfen,bi yerlere giderken çok çok çok mecbur olmadıkça çocuklarınızı yanınızdan ayırmayın...
çocukta tamir edilemez izler bırakır....
örnek ben,anneanne,babane var,bırak rahat rahat git diyorlar ama...
çocuksuz rahat olacağıma,çocuklarımla rahatsız olmayı tercih ederim... :)
zaten benimkiler kalmaz da... :)

farmasi canım biraz baktım bes olayına da,her ne kadar faizsiz bir sistem diyenler olsa da,paranın kullanılış biçimine göre faiz bulaşma ihtimali de var görünüyor...
şüpheli yani,şüpheli işlerde de benim tavrım bellidir..... :)
"şüpheli işlerden sakının,harama dalarsınız."

yine daldan dala atladım... :)
aa farmasi unutmadan, dün bir miktar altından çıktım,hatırı çok sayılmasa da,bir karla... :)

kızzzzzzzzzzz sabah sabah kendimi gördüm yine karşımda sanki
bes olayına nedense benim içim ısınmadı , istemiyorum eşim için araştırıyorum :))

bereketli olsun canım :))

Son düzenleme:
günaydın kızlar.
nihayet son sayfaya ulaşabildim.
farmasi kalıplarını iyi günlerde kullan bacım.
seyyahalemi gurme mi oldun kız,ne o bıldırcın bakiiim.
kaynanalardan bahsedilmiş,ben hiç girmeyeyim,ama can yakanın canı yanar,hatırlatayım.
elif pilates sonrası bir muz ya da maden suyu tavsiye ederim sana.
kas ağrın fazlaysa hafif bir kas gevşeticisi alabilirsin canım.

şimdi 95 den 2 gr altın aldım.
bu ay ki birikimim de bu.
şükürler olsun allahım:119::119::119::119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…