selam millet;
arada göz ucuyla bakıyom yazdıklarınıza.
seyyahalemi; 15 sene boyunca günde en az 1 paket (genellikle 1,5-2 arası) içmiş ve son 7-8 aydır tek bir tane içmemiş biri olarak sana tavsiyem champix isimli ilacı, doktoruna danışarak kullanman.
bol yağda kızaracak değil mi
sirkeci çok geçmiş olsun yahu
keşke benim de olaydı öle bişey
geçti gitti yanımda içilmediği sürece problem olmuyor tiryaki k peder bile kendi evinde içemiyoradamcağız çıkıp balkonda içiyor
babam çok tiryakiymiş zamanında ama ben bebekken bronşit olunca o bahaneyle bırakmış 28 yıldır da bir daha ağzına almamış çok kuvvetli bir irade
ayy
sen de mi onunla bıraktın
isteği kesiyo mu yahu
en önemlisi o benim için
umutlanıyorum vallahi
o kriz anını bastıracak bişey olsun yeter bana
bugün çok hastaydım yaa, hafta sonu gittiğim pilates de beni mahvetti, zor, sıkıcı ama hakket bütün kasları çalıştırıyor. özellikle alt karın kaslarıma işkence edilmiş gibi sızlıyor.
bi saattir ütü yapıyorum, ara verdim :) birazdan da devam ediciğim.
okul yok, bu hafta su çiçeği tatilindeyiz. :)
bir ara geçmişi okumak da planlarım arasında.
umarım sen de girişimlerde bulunur ve kısa zamanda bırakırsınmaşallah gerçek irade
bana nasip olsa keşke
geçmiş olsunbugün çok hastaydım yaa, hafta sonu gittiğim pilates de beni mahvetti, zor, sıkıcı ama hakket bütün kasları çalıştırıyor. özellikle alt karın kaslarıma işkence edilmiş gibi sızlıyor.
geçmiş olsun geçip gitsin inşallah
nasıl yan etkileri var
bırak işleri nasılsa tatilmişsin yaparsın yavaş yavaş
geçmiş olsun
o acıyı bilirim rhat nefes alamazsın gülemezsin karının içi yırtılır gibi acır
pilates candır fiziksel etkilerini görmeye başla bırakamayacaksın bağımlılık yapacak
ben de ilk defa bu sefer yatak odamın tülünü ütüledim süper oldu bundan sonra hep ütüleyeceğim
bizde de ilk başta hafifle başlandı sonra ii haftada bir dereceler arttısağolasııın, aman ne beter bir şey, teee cumartesi gittim ama bugün bile ağrıyor, bir de antrenör "sizi hiç yormicam, çok az ve kolay hareketlerden başlicaz" dedi ve güya öyle de yaptı ama ben iptalim hala. normalde bugün de gitmem gerekiyordu ama ı hıh, öteledim, korkuyoruuuuum :18:
farmasi kek kalıplarından hangisini aldı acaba
buarad bitirdim bütün sayfaları:)))
farmasicim kek kalıpların hayırlı uğurlu olsun:)))) güle güle kullan ailenle birlikte mis gibi kekler ye:)))
bu arada bugün ayın 15 i
iş çıkışı kocişi tuttum kolundan dooooooru kuyumcuya hobaaaaa kendime birikmiş olan paramı ve 2 küçük altın 1 yarımıda katıp 20 gramlık bilezik aldım ay çok mutluyum:))) benimde bilenziğim var artık:))))
sonna kardeşime haqrçlık gönderdim mutlu oldu ben daha çok mutlu oldum
sonna aylık alışverişimi yaptım
bide canım nasıl kavun çekiodu nasıl kaavun çekio
tam eve dönüoduk adam köşede kamyonu durdurmuş kışın ortasında kavun satıyo işe bak yahu aldık hemen iki tane olamaz böle bişe ocağın 15 inde canım kavun istedi adam kamyonla getirmiş evimin önünde satıyo:))
bu ay birikim yapamıcaz belki 50-100 bişeler olur ama bu ay çok çok çok zor sağlık olsun:))) şkürler olsun halimize binlerce kere:)))
iyiki sizler de geldiniz tatlım benimfarmasicim iyiki açtın bu topiği iyiki varsınız:))
temmuzdan bu yana biriktirdiğim paralarla bugün gittim istediğim bileziği aldım:)))
çok tatlısınız çok iyisiniz bu topik olmasydı akkılıbıdığın yazın yazdıkları olmasaydı farmsinin önerileri olmasaydı bu kadarı olamazdı belki daha uzun bi zmanda olurdu
teşekkür ederim:))))
alttaki mi üstteki mi havuz anlayamadım :44:
bugün çok hastaydım yaa, hafta sonu gittiğim pilates de beni mahvetti, zor, sıkıcı ama hakket bütün kasları çalıştırıyor. özellikle alt karın kaslarıma işkence edilmiş gibi sızlıyor.
sunny abla geçmiş olsuncanım bişey sorcam sana. biz sabah hastaneye gidicez eşimle. şeker değil de eşimin başka bir hastalığı daha var. polisitemi diye bi kan hastalığıtahlil yaptırcaz sabah. hct, hgb, mchc, rdw bakılıyo hatırladığım kadarıyla. bu tahliller aç olarak mı yapılıyo yoksa tok yapılabiliyo mu:26:
değişen ders programına göre bugün boş günüm
evde olmak gibisi yok
bade o müşteri temsilcilerine bile ulaşmak bir beceri zeka işi yüz bin milyoncuk tuşa basmadan ulaşamıyorsun
avea zaten sevmiyorum da hepsi birbirinden beter
günaydın arkadaşlarımmmm... :)
geçmişe bi baktım da..... :)
ben de yaz kış dolaptan soğuk su içemeyenlerdenim....
sigara konusu açılmış...
sigaradan nefret ederim,bekarken de damat adayındaki ilk,olmazsa olmaz şartlarımdandı... :)
ve çok şükür ki sigara içmeyen,hatta benim gibi nefret eden bir eşim var... :)
ama babam,kardeşim içiyor malesef...
Allah onları da,sizleri de,herkesi de,en kısa zamanda kurtarsın inşallah,ne diyeyim...
hocanın biri, sigara bile bile sağlığa zarar vermek olduğu için, içilmesi haram bile olabilir demişti....
ama hiç mi içmedin diye sorarsanıııııız... :))
lisedeydim sanırım,bigün evde kimse yok,8-9 tane içmedim,yaktım,yaktım diyorum çünkü bir iki çekip söndürmüştüm.... :)
sonra bi baktım alt kat,üst kat ev duman içinde... :))
açtım havalandırdım ve o son sigara içişim,pardon yakışım oldu... :)
lütfen,bi yerlere giderken çok çok çok mecbur olmadıkça çocuklarınızı yanınızdan ayırmayın...
çocukta tamir edilemez izler bırakır....
örnek ben,anneanne,babane var,bırak rahat rahat git diyorlar ama...
çocuksuz rahat olacağıma,çocuklarımla rahatsız olmayı tercih ederim... :)
zaten benimkiler kalmaz da... :)
farmasi canım biraz baktım bes olayına da,her ne kadar faizsiz bir sistem diyenler olsa da,paranın kullanılış biçimine göre faiz bulaşma ihtimali de var görünüyor...
şüpheli yani,şüpheli işlerde de benim tavrım bellidir..... :)
"şüpheli işlerden sakının,harama dalarsınız."
yine daldan dala atladım... :)
aa farmasi unutmadan, dün bir miktar altından çıktım,hatırı çok sayılmasa da,bir karla... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?