canım ilk başta denemek için 1 den başlatabilir.
benim günde 1 di ve çok güzel yanıt vermişti..
ahh ahh gittiler ama hepsi hiç biri tutmadı
papatyacım doktor tanısı olduğu için bizim çocukların yasal bir hakkı varmış
sınavlarda daha uzun süre veya daha az mevcutlu sınıfta dikkatleri dağılmadan sınava girme hakkı
şu anki sınavlar sınıf içi veya deneme sınavı olmadığı için ben kullanmadım
önemli sınavlarda kullanıcam
üniversite sınavında falan da geçerliymiş bu hak
bu şartlarda sonuç böyleyse aslında daha iyi durumda demektir oğlun
tebrik ederim devamı da böyle olur inşallah
kızımın da 11 yanlışı varmış ki ilaçtan önce bu 30 falandı
sirkeci bu yazıyı burdan yazmak zorunda bıraktın beni
lütfen özel mesajlarda arkadaslarımın dedikodusunu yapma bana
seyyah ve diğerleri hakkında yok şu şöyle yok bu böyle
bana ters
seni rezil edeyim bir daha öyle mesajlar gönderme
azıcık olgun ol
yaşının kadını ol
seyyahı bırak biz kanka olalım falan demeler, ankaraya gel sana kek yapayım, (hem de cevizli olsun karanfile inat) foto çekilelim, buraya koyalım, arkadaslar çatlasın falan
bir özel mesaj attım diye, benim arkadaslarımı satacagımı mı sandın
yazık ya yazık
hiç tanıyamamışım seni
derfat çok geçmiş olsun
eşini de sıkma inan sigara içmeyen anlamaz bunu elin ayağın dolanıyor kafan uyuşuyor
bi garip oluyosun
destek ol inşallah bırakır
sakın gözün korkmasın canım. herkeste bir olmayabilir ama benim nette okuduklarımda da genelde öyleydi. zaten bu çok uzun bir süre değil ki. ben ilacın kaç günlük olduğunu hatırlamıyorum şimdi. yanlış hatırlamıyorsam paketin içinden üç tane ilaç gurubu çıkıyordu. bunların miligramları değişikti. bu ilacın bence en büyük artısı on onbeş gün kadar bir süre sigarayla beraber kullanılması. o yüzden ilk zamanlar stres falan olmuyor. benim eşimde söylenen yan etkiler hiç olmadı. sinir sadece bırakılan ilk zamanlarda oluyor biraz. o zaman da sen destek ol. elini oyalasın, el alışkanlığı için. eşim tesbih kullandı o dönemsakızdan nefret eder ama bir süre sakız bile çiğnedi. cebinde biraz fındık fıstık vs. bulundursun bıraktıktan sonra. aklına geldiğinde atsın ağzına. bu arada senin motiven de çok önemli. ben sonradan farkettim ki benim evim meğerse kahvehane gibi kokuyormuş. şimdi misler gibi temiz hava. eşim bile söylüyor içenlerin yanına gelince, üstüm başım, ellerim hatta saçlarım bile kokuyormuş da ben anlamıyormuşum diyor.
sonuncusu belli oldu mu canım
ben mi kaçırdım
derfat çağan şimdi hasta oldu ya eşinin sigarayı bırakması konusunda olumlu bir etken olabilir
ben 1 yaşında ya varmışım ya yokmuş bronşit olunca babam sigarayı bırakmış
bu arada ben yeni bir projeye başlıyorum biraz araştırmaları sürecek dua edin de çabuk toparlayalım ki bana maddi açıdan güzellik yansısın daha iyi kirli çıkı olabileyim :26:
derfatcım çok geçmiş olsun canım(
sen o kadar üstüne titre gitsin hasta olsun orda burda çocukları donsuz sokağa yollarlar karların içinde yuvarlanırlar zımba gibi olurlar
bu işte bi terslik var zannımca...
DERFAT GEÇMİŞ OLSUN.
CHAMPİKS kullanırken ilk 10 gun sigara içiyorsun, 11. gun tiksinme oluyormuş, diğer günler istesen de içemiyorsun. yan etkilerin görüleceğini sanmıyorum, çok nadir diyor. ama dr.a sorsaydınız ritm bozukluguna nasıl etki yapar falan diye. bizimkilerde iştah artması neden olmuş, mide bulantısı ve kusma şikayetleri olanları da duymuştum. ama ilacı yarım bırakmasın ne olursa olsun bitirsin kutuyu.
sigara konusunu seyyah açtı, senin eşine vesile oldu, inşaallah o da bırakır.
hayırlı günler kızlar.
bugün burada müthiş bir lodos var,ben de başağrısı,bulantı yapıyor,sallanıyorum sabahtan beri.
derfatçım yavruna şifa versin rabbim.eşine de tez zamanda kurtulmak nasip etsin şu illetten.
benim eşim de bırakmak istiyor sözde,akşam bu ilaçtan bahsettim,düşündü sadece.senden olumlu geri dönüş alabilirsem ben de sevgililer günü hediyesi olarak alırım ilacı.
bundan iyi hediye olmaz değil mi.
derfatcım; ben de o ilaçla bıraktım. çok fazla çarpıntım oldu, ilacın günlük dozunu doktor 1 mg a düşürdü, yani günde 1 kez kullanıyordum, onu da gündüz saat 2 de alıyordum, yarım saat sonra tansiyonum düşüyordu, elim ayağım titriyordu. beni gören tansiyonumun düştüğünü hemen anlıyordu zaten. okulda arada kontrol ediyorlardı beni. ilacı çok düzenli ve olması gerektiği gibi kullanamadığım halde sigarayı bıraktırmayı başardı.yani o sizin elinizdeki başlangıç kutusunu bile bitirememiştim daha. eşimde hiçbir yan etki olmadı, ama bıraktıktan bir süre sonra tekrar sigaraya başladı.
benim sana tavsiyem; eşini kontrol et, kendini nasıl hissettiğini sor, evde tansiyon aletiniz varsa ritmine ve tansiyonuna bak. dediğim gibi ciddi bir ilaç bu. bu ilaçla ilgili nette birçok olumsuz haber de okumuşsundur.
sigarayı bırakmak isteyen birine bu ilaç kesinlikle çok yardımcı olur, fakat kişinin kendine dikkat etmesi ve yan etkilerini mutlaka iyi gözlemlemesi gerektiğini düşünüyorum.
benim de yarın annemlerle günümüz var ctesi erken gel evde temizlik ihalesi sana kaldı dedigiderken elim boş olmasın diye bu akşamdan cevizli havuçlu kek yapacağım
seyyah senin için fotografını çekerim
dün oğlum deneme sınavına girdi. 45 sorudan 3 yanlış yapmış. geçen ayki sınavda 5 yanlışı vardı. yanlışları de hep türkçe ve hayat bilgisinden.
hiperaktif bir çocuk için mükemmel bir başarı. o kadar zaman oturmak, soruları okumak ve cevaplamak...
mutluyum yani hem de çok....
kızlar benım eşim kk ya ınanma o kadar dıyor
benım kimseden süphem yok cunku az cok kac aydır tanıyorum resımlerımz var en azında
eşim dıyorkı ekler bı resım bende dıyorum ya farzetkı erkek bırı var aramızda pasta börek muhabbetı ne zevk vercekkı ha arada kadın muhabbetı olsa neyse ama oda yok klasık işgüç ev konularızm dıyorum
eşim kısaknıyor ve tembıhlıyor sakın telını falan verme dıyor tamam tamam dedım
benım eşim ınt pek gırmez hatta hıç girmez tv cidir o evde net benımdır . bazen sorar ne işler cevırıyon sen bakım der
bu arada selini rüyamda gördüm bana kuma gelmış aileside var benım ailemın evındeyız salonda bagdaş kurmuş oturuyor eşim peşinde dönüyor şuraya otur buraya otur izzet ıkram edıyor battaniyeelr var selının yegenı bişi döktü battanıyeme yıkamalıyım dıyorumşaka gibi ya sabh sabh cok guldumm
DARKSEA
senin oğlun toparlandı mı biraz, nasıl oldu
DARKSEA
senin oğlun toparlandı mı biraz, nasıl oldu
geçmiş olsun derfatGünaydın hanımlar hayırlı günler,hayırlı cumalar diliyorum.
Biz hastaneden geldik çağan gece rahatsızlandı midem bulanıyo,karnım ağrıyo diye 4 te kalktı ağlama krizine girdi acile götürdük eşimle sabaha kadar acildeydik ciğerlerine bakıldı zatüre başlangıcı çok üzgünüm antibiyotik verdi şimdi uyuyo yavrum.
Bu arada ilacı aldık eşim ilk günü içti bakalım hayırlısı cum gününün yüzü,suyu hürmetine bırakır inş kızlar ne olur dua edin bizim için dr kesinlikle içilmeyecek dedi çocuğun yanında.
eşinin ailesinden muzdarip olan ne kadar çok kişi var burada.
bir de şanslılar var tabi
pepeti akıllı kadınsın vesselam
selini kuma yapıp rahat edeceksin değil mi
hepinize marhaba kızlar
sağol canım biraz daha iyi. öksürüğü kesildi ama burun tıkanıklığıyla başımız dertte.
serum fizyolojik yapmamızada izin vermiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?