Kirli Çıkılar )))

ayy siz yazınca heveslendim benim çocuğum yok ama kardeşim var.
zaman denemesinden 124 net yapmış..
430 puan yapmış.. hedefe yaklaşıyoruz yavaş yavaşşş dırım dırımmm
allright az bekle sana meslektaş gelcek inşallah kardeşim

alışmadık kıçta don durmazmış(çok afedersiniz arkadaşlar ama haketti sölemesem içimde kalacaktı)
senin ciddiyetin bu kadar işte
bir haftada cıvıttın busun sen işte
gel öpcem

derfat çok geçmiş olsun
eşini de sıkma inan sigara içmeyen anlamaz bunu elin ayağın dolanıyor kafan uyuşuyor
bi garip oluyosun
destek ol inşallah bırakır

sağolasın seyyahcım.
Eşimi sıkmadım ama geceyi hastanede geçirince biraz uyudu işe gitmeden uyandığı zaman sigarayı içemedim hiç canım istemedi attım dedi ben bırakcam bu zıkkımı dedi çok kararlı gözüküyor canım bende destek olamay çalışıyorumm idare ederim canım sıkarım dişimi biraz sonunda onu bırakacağını biliyorum ya .

Ne güzel anlatmışsın ablacım sağolasın.Paketin içinde 2 tane çıktı mg farklı ilk 3 gün 0,5 sonra sabah 0,5 akşam 1mg alınıyormuş darısı isteyen herkese olsun.

Vallahi sirkencim eşim çok kararlı gözüküyo ama o pek duygularını belli etmiyor.

Sağolasın selincim vallahi soğuk diye dışarı çıkarmıyorum,evi sıcak tutuyorum,meyvesi,sebzesini yediriyorum,sabahları portakal suyunu filan sıkarım yani hasta olmasın diye çok dikkat ediyorum ama çağanda bi o kadar hasta oluyor bu arada benimde boğazlarım çok şişmiş acıyo,üst damağımdada yaralar var çok acıyo sıcak bişey yiyip içemiyorum,eşimdede soğuk alğınlığı var ailecek hastayız nasıl oldu anlamadım.

Sağol senfatcım.Canım dra gitmedik ama bizim bi eczacımız var ona söyledim bi sorun olmaz dedi onun tavsiyesiyle aldım yoksa dra gitcektim.Evet ya seyyah açtı konuyu bende eşime açtım burda sizler yazmasanız ben bu ilacı bilmeyecektim seyyah anam sağolasın bak çok güzel bişeye vesile oldun dualarım seninle bitanemmm

sağol banucum amin canım darısı isteyenlerin başına.Bende aradım süpriz yapacaktım baktım fiyatı çok fazla bi sorayım öyle alayım dedim veeee bugün başladık ben burda gelişmleri yazarım canım inş senin eşinde bırakır evet güzel süpriz olur

Tamam elifcim bu dediklerini dikkate alıcam tansiyon aletim var evde bakarım sürekli..Uyarıların için çok sağol canım iyiki söyledin.

Bende bugün aklımdan bu keki geçirdim tarifini yazarmısın sirkencim??

Papatyacım maşalla oğlunabaşarılarının devamı gelir inş(amin)

kız o nasıl rüya öle töbe töbe:)))
ama çok ilginçmiş yorumuna baktınmı?

DARKSEA
senin oğlun toparlandı mı biraz, nasıl oldu

bilmem farkında mısınız
bu ortaya lafı atıyo atıyo sonra bana cevap vermiyo
yani beni tınlamıyooooooo

böcükcüm nerdesin canım
gel sen yamacıma
zaten yakında çayını içmeye gelicem
daha hastaneden kaçma faztazisi yaşıcaz seninle

geçmiş olsun derfat
Rabbim şifa versin tüm hastalara
eşinin ailesinden muzdarip olan ne kadar çok kişi var burada.
bir de şanslılar var tabi

pepeti akıllı kadınsın vesselam
selini kuma yapıp rahat edeceksin değil mi

hepinize marhaba kızlar
sağol canım biraz daha iyi. öksürüğü kesildi ama burun tıkanıklığıyla başımız dertte.
serum fizyolojik yapmamızada izin vermiyo.

geşmiş olsun canım
derfatcım size de ailecek geçmiş olsun yahu
cümleten hasta olmuşsunuz
allah şifa versin

kızlar ben bi iş yaptım (( dün gece eşim nöbetçiydie bende beyazları ayıkladım makinaının içine koydumki öğlen gelince çarşafı yastık yüzünüde atarım makinaya diye neyse öğlen gedim eşim cumaya gitti sabahta gelir gelmez üniformalarını makinaya atmış benim çalıştırcamı bilmio tabi ,bende hazır makinada beyazları atmışken bornozumuda attık pembe çarşafımıda attım 95 derecede çalıştırdım:))))
elşimin üniformaları lazcivert (((((
tüm beyazlarım çamur rengi oldu ühü ühü ühü :)))))
çarşafım bornozum beyaz çamaşırlar((((((
offffffffff................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…