canım sabah arabada okudum yazdıklarını. ancak fırsat bulabiliyorum iki satır yazmaya...
eşine ne kadar kızgın olduğunu, hatta kırgın olduğunu biliyorum...
ay içinde bu üzüntün, kırgınlığın külleniyor ama her ayın onbeşinde depreşiyor ve sen her ay aynı duyguları yaşıyorsun...
eşine karşı tarifi bile olmayan negatif duygular besliyorsun...
eeee bir de söylenenler cabası....
yada aslında ben hep böyle hissettim...boşuna havaya milyarlar ödemiş bir insan olarak bazen onu öldürmek istedim, bana bunu nasıl yaptı diye sorguladım...bu olayların üzerinden 5 yıl geçti....bende bıraktığı şeyler eşime para konusunda duyduğum güvensizlik, ve ailesiyle olan negatif ilişkim...
bunun dışında hiçbirşey kalmadı inan. hepsi geçti gitti..... eşimi hala çok seviyorum, onunla mutluyum...
eşime duyduğum güvensizliğin bir çözümü yok. ona tekrar güvenemem eeee ben ne yaptım. elinden herşeyi alıp evin maliye bakanı oldum...
çocuk gibi benden harçlık alır ve buna itiraz etmez...çünkü hakettiğini bilir...
ailesiyle de pek görüşmem. görüşünce de gerektiği kadar konuşurum....
şimdi sen neyapacaksın...
eşini seviyor musun...evet...ondan ayrılmak istiyor musun hayır...
o zaman bütün ipleri eline alacaksın...
gitmek istiyor musun köye...istemiyorsan gitme....sana kimse birşey diyemez....
arkandan söylenenlere hiçççç kulak asma....
unutma en büyük ceza umursamamaktır....
ve eşine acıma....bırak yaptığı hatanın cezasını ödesin...
hem senin onun arkanda olduğunu bilsin hem de ya giderse düşüncesiyle yaşasın....
bu olayda sadece kendini düşünürsen kazanırsın...ama başkalarını da düşünerek taviz verirsen hep veren olursun onların gözünde...
ve bununla sınırlı kalmaz hep isterler...
daha önce yazmıştım eşimin babası ve annesinin bizim düğünümüz için eşimin dedesinin verdiği parayı nasıl vicdansızca yediklerini. bize 5 kuruş koklatmadıklarını...
eeee ne oldu...
çok şükür evim var arabam var...hepsi geçti gitti de onlar sadece dışarıdan bakıyorlar bize....
kızlar okulda çok sevdiğim bi hocam vardı kızı kanser hastası çıkmış lenf kanseri nasıl üzüldüm anlatamam daha bu yıl kazanmıştı tıp fakültesini..
İnşallah genç olduğundan atlatır.
hayat öyle boş ki..
canım çok sıkılıyor moralim çok bozuk kendimi kötü hissediyorum
neden1: eşimin ailesinden kaynaklı eşimle aramdaki duygular
neden2:annem
eşime gelince aslında bir suçu yok sizinde bıktıgınız konu malum ayın onbeşi borç konusu gündeme geliyor diyeceksiniz daha kaç kez konuşacaksınız nu konuyu ama olmuyor insana koyuyor 600tl havaya ödemek ben 2 yıldır düğünde takılan altındı şuydu buydu ödedim hani elimde ne var koca bir hiççççç şimdi malum krediyi ödüyorum tabi eşimin ailesinden dır dır edenlerde var doğal olarak sinek küçük mide bulandırır şeklide sinir oluyorum görümcem kaynımdan için çocuğun üstüne çok gitmesinler ödesinler demiş eeee söylemesi bu kadar kolaysa o ödesin onun borcunu hatta ileri geri konuşup kardeşimle parası için mi evlenmiş boşasın ozaman demiş kayınvaldeme bunu da bana eltim diyor ozamanda tepemin tası atıyor çok geriliyorum hani hem keller hemde fodullar birde durup durup laf konuşuyorlar kusmak geliyor içimden
beş yıllık öğretmenim bu ay itibariyle 1800maaşım var bırakın eşimin maaşını kendi maaşımıda doya doya bir harcadığım olmadı sürekli ne ne reye gidecek derdindeyim birikim yapmak istiyorum ama yuvarlama ayda 4400gelirin olan bir çiftin çoluk çocuk yokken birikim yapmasından daha doğal ne var
belki oradan yazdıklarım görümcemin tabiriyle para göz gibi anlaşılır olablirim ama önceden hiç böyle düşünmezdim taki hamileyken onların gerçek yüzünü gördüm depremdede hayatın ne kadar zor oldugunu fark ettim mecburum birikim yapmaya siz hiç pijamalarınzla sokakta kalıpta o halde vandan istanbula kadar gidip refleksle evden çıkarken aldıgınız cüzdanınızda o an ne kadar bulunuyorsa sadece onlarla kıyafet aldıgınız oldumu
parkta birini görüp yardım edecek kadar merhametinizi ben o an kimseden görmeynce kendi yağımla kavrulmak zorundayım
işte bunlarda bi soğukluk gibi duruyor aramızda ailesine kızıyor kendince ama bana mesafeli davranıyor sanmayın ki dırdır ediyorum sadece çok yıpranıyoruz böyle bıraksın boşansın ayrılsın sözlerini duyunca neyin uğrunda bunları söylüyorlar ne hakları var kendilerini ne sanıyorlar eşim artık kime dediyse o lafı ben kimsnein evliliğine karışmıyorum kimsede benim evliliğimle ilgili ağzını açmasın diyeceleri birşey varsa kolaysa bana desinler çok isiyorlarsa göndersinler eşimin bileziklerini ödesinlen krediyi demiş
neden 2:annem
annemin sağlık durumu sıkıntılı geçen sene kanser tedavisi gördü tedavisi haziranda bitti bi böbreği yok tansiyon hastası ve yaşı 60 şimdi tutmuş aruç tutacağım hastayken tutaadım diyor kendince haklı ama geçenlerde vücut susuz ve halsiz kaldıgı için tansiyon 22 ye çıktı uzun uzuzn konuştuk yice vücut toplasın sonra tut dlimde tiy bitti en sonunda sabah tamam dedi akşam haftay çarşamba kandil oldugu sözü geçti aramızda diyorki dün kandile kadar hep birlikte oruç tutalım mı tabi ben anne ne konuştuk diyince yürüyüp gidiyor çocuk gibi kapris yapıyor küsüyor
ablama söyledim birde sen konuş diye oda tepki verdi tutma anne ne orcu diye bildiğiniz hergün tutacak tutmadığı 60 gün orucu varmış diyorum anne sen onun maddi karşılıgını ver o zamanda yamalıklı olur diyor
ben bu konuya yabancıyım amakızlar ben bu ay klomen kullanacagım yumurta buyutme hapı sanırım . doktorum vermıstı ve ben yenı kullanmaya karar verdım sımdı adetımın dun aksam adet oldum 2. gunu bugun ve yarın ilaca baslıycam 5 gun ıcım 5 gun beklıycem sonra kontrole gıtcem kullanan oldumu böleydı dımı . aksam doktorumlaada konuscam ama
ben bu konuya yabancıyım ama
şimdi bir arkadaşa sordum o adetken başlamış ve sadece 5 gün kullanmış günde 2 kereymiş 1 sabah 1 akşam
seni yanlış yönlendirmek istemem
akşam doktoruna mutlalka sor
benim de yarın annemlerle günümüz var ctesi erken gel evde temizlik ihalesi sana kaldı dedigiderken elim boş olmasın diye bu akşamdan cevizli havuçlu kek yapacağım
seyyah senin için fotografını çekerim
ben öyle bir şey demedim kisen bana obur mu demeye çalıştın sirkeci turşucu
pepeti hayalgücüne hayran kaldım
kuma getirilecek kadar becerikli diyorsun yani selini
onu anladık artık canım çok marifetli
ne sayıklıyorsun eva filan yok o ceo olacak çok çalışıyordurevaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben öyle bir şey demedim ki
ne sayıklıyorsun eva filan yok o ceo olacak çok çalışıyordur
bayadır uğramıyor sanırım:44:ağa olacak başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?