Kirli Çıkılar )))

derfat çağan şimdi hasta oldu ya eşinin sigarayı bırakması konusunda olumlu bir etken olabilir
ben 1 yaşında ya varmışım ya yokmuş bronşit olunca babam sigarayı bırakmış

bu arada ben yeni bir projeye başlıyorum biraz araştırmaları sürecek dua edin de çabuk toparlayalım ki bana maddi açıdan güzellik yansısın daha iyi kirli çıkı olabileyim :26:

derfat canım çok geçmiş olsun kuzucuğa çok üzüldüm

su faturam gelmiş:))) 28 tl görünce şok oldum inanamadım bidaha baktım
bu bana gelen en düşük su faturası neptın ne ettim bilmiorum ama naptıysam iyi yapmışım galiba:+)))

derfatcım çok geçmiş olsun canım(
sen o kadar üstüne titre gitsin hasta olsun orda burda çocukları donsuz sokağa yollarlar karların içinde yuvarlanırlar zımba gibi olurlar
bu işte bi terslik var zannımca...

DERFAT GEÇMİŞ OLSUN.
CHAMPİKS kullanırken ilk 10 gun sigara içiyorsun, 11. gun tiksinme oluyormuş, diğer günler istesen de içemiyorsun. yan etkilerin görüleceğini sanmıyorum, çok nadir diyor. ama dr.a sorsaydınız ritm bozukluguna nasıl etki yapar falan diye. bizimkilerde iştah artması neden olmuş, mide bulantısı ve kusma şikayetleri olanları da duymuştum. ama ilacı yarım bırakmasın ne olursa olsun bitirsin kutuyu.
sigara konusunu seyyah açtı, senin eşine vesile oldu, inşaallah o da bırakır.

aynen benı yazmıısn papatyacım, bende en son eve gelen ıcra mektubundan sonra oturdum eşimle konuştumm sana cok guvendım artık para konuusnda güvenemem dedım.

kartını verıyorsun ve aylık 300 400 neyse ben san verıcem gerısıde senı ılgılendırmıycek bırıkıme aktaracagım dedım.

ok dedı hele bu ay dedımkı artık haftalık alacaksın degılse cok harıcyorsun dedım ıvır a zıvıra para verme dedım

vay be ne hallere dustum ben dıyor senın yuuznden alliiii dıyor (kardeşine ) benı para pul karının yanındada ezıkledın ya daha sana yuzumu dönmem dıyor hem annesıne hem kardesine.

aynen canım bende sadec yazın gıdıyorum 3-4 gun en fazla . rabbım bır cocuk nasıp ederde 2. bebegımı dogurusam hiç gitmem çünkü benim kayınvalıdem bbannemız ilk torununu görmeye gelemedı de bız 2 aylıkken aldık göturduk bak dıye . nıye gıttıysem aptal gıbı. ama babam söyledı gıt kıızm dedı anlayışlı fikirli babacığımm

hep iyilikten yanadır. bazen insanın yaşayacagı varsa yasıyor engelllenemıyor. sonucta eşimle memleketlerımz ayrı ve bir aşk sevginin peşine düşüp evlenıyorusn. daha eşimin ailesi evımıze gelmedı sebeb yok. fesatlık aslında. torununu hiç mi göresi gelmez ınsanın benım aılem dayanamıyor gelıyor benım babannem bıle yılda 2 kez evıme gelır tee 400 km lık yolu göze alarak.

ama hiç canımı sıkmıyorum. bende öğrendım artık herseyı hayatı ıdare etmeyı. şartlar bu bu bu kabul edıyorsan dıyebılıyorum herseye herkese. Allhm çokk büyük herkese yardım etsın ınsallh, şu mübarek günde kimseyı evladıyla ve sevdıklerıyle imtihan etmesın. tek imtihanım bu kaybettıgımz paralar olsun insaşşlhhh.

hayırlı günler kızlar.
bugün burada müthiş bir lodos var,ben de başağrısı,bulantı yapıyor,sallanıyorum sabahtan beri.
derfatçım yavruna şifa versin rabbim.eşine de tez zamanda kurtulmak nasip etsin şu illetten.
benim eşim de bırakmak istiyor sözde,akşam bu ilaçtan bahsettim,düşündü sadece.senden olumlu geri dönüş alabilirsem ben de sevgililer günü hediyesi olarak alırım ilacı.
bundan iyi hediye olmaz değil mi.

derfatcım; ben de o ilaçla bıraktım. çok fazla çarpıntım oldu, ilacın günlük dozunu doktor 1 mg a düşürdü, yani günde 1 kez kullanıyordum, onu da gündüz saat 2 de alıyordum, yarım saat sonra tansiyonum düşüyordu, elim ayağım titriyordu. beni gören tansiyonumun düştüğünü hemen anlıyordu zaten. okulda arada kontrol ediyorlardı beni. ilacı çok düzenli ve olması gerektiği gibi kullanamadığım halde sigarayı bıraktırmayı başardı.yani o sizin elinizdeki başlangıç kutusunu bile bitirememiştim daha. eşimde hiçbir yan etki olmadı, ama bıraktıktan bir süre sonra tekrar sigaraya başladı.

benim sana tavsiyem; eşini kontrol et, kendini nasıl hissettiğini sor, evde tansiyon aletiniz varsa ritmine ve tansiyonuna bak. dediğim gibi ciddi bir ilaç bu. bu ilaçla ilgili nette birçok olumsuz haber de okumuşsundur.

sigarayı bırakmak isteyen birine bu ilaç kesinlikle çok yardımcı olur, fakat kişinin kendine dikkat etmesi ve yan etkilerini mutlaka iyi gözlemlemesi gerektiğini düşünüyorum.

Allah yardımcıları olsun

akıllıbıdık arkadaşlar çok güzel destek olmuşlar
ama gerçekten bravo, eşinle bağlısınız birbirinize çok şükür
yaşadıkların çok sinir bozucu evet, ama elden ne gelir
Rabbim sorcak onlardan hesabını
sen şu an parayı gönlünle vermiyorsun sonuçta
hiiiiiç de kolay kazanılmıyor para
bugün öğrenciler mahvetti beni
o yüzden kazandığımız her kuruşun kıymeti var, kimseye boşu boşuna yedirmek istemeyiz

kızlar ben bu ay klomen kullanacagım yumurta buyutme hapı sanırım . doktorum vermıstı ve ben yenı kullanmaya karar verdım sımdı adetımın dun aksam adet oldum 2. gunu bugun ve yarın ilaca baslıycam 5 gun ıcım 5 gun beklıycem sonra kontrole gıtcem kullanan oldumu böleydı dımı . aksam doktorumlaada konuscam ama

ben bu konuya yabancıyım ama
şimdi bir arkadaşa sordum o adetken başlamış ve sadece 5 gün kullanmış günde 2 kereymiş 1 sabah 1 akşam
seni yanlış yönlendirmek istemem
akşam doktoruna mutlalka sor

ben bu konuya yabancıyım ama
şimdi bir arkadaşa sordum o adetken başlamış ve sadece 5 gün kullanmış günde 2 kereymiş 1 sabah 1 akşam
seni yanlış yönlendirmek istemem
akşam doktoruna mutlalka sor

sagol canım benımmm cook teskurler ılgıne

bende edetken baslıycam işte simdi 2. gunum yarın baslıycam 3. günü

aynen bende 2 tane ıcıcem merak ettiğm ılac bıtınce kac gun sonra kontrole gıdecegım dı doktorum 5 gun sonra gel demıstı şimdi aradım konustum 7 gun sonra dedı . ama ben yınede 5 gun sonra gıdecem sonucta o zamn yuzyuzeydık ve ultrosan falan bakmıstı bana . şimdi telde kadıncagız untmustur benı. hem 15 tatıl olcak ya o ilkpazartesıye dek gelıyro

kocacımlada evdeyız nasılsa inşallah bu ay hamıle kalırım rabbim herkese versın

kızlar benım eşim kk ya ınanma o kadar dıyor

benım kimseden süphem yok cunku az cok kac aydır tanıyorum resımlerımz var en azında

eşim dıyorkı ekler bı resım bende dıyorum ya farzetkı erkek bırı var aramızda pasta börek muhabbetı ne zevk vercekkı ha arada kadın muhabbetı olsa neyse ama oda yok klasık işgüç ev konularızm dıyorum

eşim kısaknıyor ve tembıhlıyor sakın telını falan verme dıyor tamam tamam dedım

benım eşim ınt pek gırmez hatta hıç girmez tv cidir o evde net benımdır . bazen sorar ne işler cevırıyon sen bakım der

bu arada selini rüyamda gördüm bana kuma gelmış aileside var benım ailemın evındeyız salonda bagdaş kurmuş oturuyor eşim peşinde dönüyor şuraya otur buraya otur izzet ıkram edıyor battaniyeelr var selının yegenı bişi döktü battanıyeme yıkamalıyım dıyorum şaka gibi ya sabh sabh cok guldumm

bugun toplantı vardı işe gitmedim malum döktürüyorm kızım kerşte

kalkımda azıcık evı temızleyemmm yarın arkadaslarım gelcek

benim de yarın annemlerle günümüz var ctesi erken gel evde temizlik ihalesi sana kaldı dedi giderken elim boş olmasın diye bu akşamdan cevizli havuçlu kek yapacağım

seyyah senin için fotografını çekerim

sen bana obur mu demeye çalıştın sirkeci turşucu
pepeti hayalgücüne hayran kaldım
kuma getirilecek kadar becerikli diyorsun yani selini
onu anladık artık canım çok marifetli

evaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…