- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
kızlar ben bi iş yaptım(( dün gece eşim nöbetçiydie bende beyazları ayıkladım makinaının içine koydumki öğlen gelince çarşafı yastık yüzünüde atarım makinaya diye neyse öğlen gedim eşim cumaya gitti bende hazır makinada beyazları atmışken bornozumuda attık pembe çarşafımıda attım 95 derecede çalıştırdım:))))
elşimin üniformaları lazcivert(((((
tüm beyazlarım çamur rengi oldu ühü ühü ühü :)))))
çarşafım bornozum beyaz çamaşırlar((((((
offffffffff................
selin nazar değdi sana
kesin kesin
geçmiş olsun selincim çamaşır suyunu sulandırıp yıka belki geçer
nasıl becerdin yahu
ben akşamdan makinayı hazırladım öğlende çarşafı yastık yüzünü atıp çalıştırcaktım
eşimde sabah gelmiş simsiya üniformalarını makinaya atmış yıkıcamı bilmio tabi bende öğlen gldi acele acele çarşafı bornozuda attım makinaya 95 derece çalıştırdım şimdi iğrenç oldular çok üzüldüm(((
kızlar ben bi iş yaptım(( dün gece eşim nöbetçiydie bende beyazları ayıkladım makinaının içine koydumki öğlen gelince çarşafı yastık yüzünüde atarım makinaya diye neyse öğlen gedim eşim cumaya gitti sabahta gelir gelmez üniformalarını makinaya atmış benim çalıştırcamı bilmio tabi ,bende hazır makinada beyazları atmışken bornozumuda attık pembe çarşafımıda attım 95 derecede çalıştırdım:))))
geşmiş olsun canım
derfatcım size de ailecek geçmiş olsun yahu
cümleten hasta olmuşsunuz
allah şifa versin
bugünkü menüm yayla çorbası
mantar sote:)))
şimdide karanfilce poğaçası mayaladım çok yumuşak bi hamur yaptım son anlarda elimi yağlaya yağlaya anca toplayabildim:)))) sanırım bi orduya yeticek kadar çıkıcak
bidaha su bardağı diil ölçüm çay bardağı olcak:)))) hemen mayalansın pişsinde komşulara dağıtim geç olmadan bari:)))
teşekkür ederim canım....aferin miniğe papatyacım
hiperaktivite çok zor bir durum...oğlumun ıq suda yüksek ama o içinden gelen ve onu dürten şeyler yüzünden çabuk sıkılıyor herşeyden. bu bizim için çok büyük başarı...okuyunca yazmak istedim tebrik ederim oğlunu
ne kadar zeki olsa da hiperaktif bir çocuk için güç bir şey dediğin gibi sıkılmadan sınavı tamamlamak.
papatya sen temiz yürekli bir akademisyensin, senin gibi bir arkadasım daha vardı. dünyanın en saf kalpli kadını ve akademisyen. ayak oyunlarına hiç aklı ermez. her kazık yediğinde insanlara bir kez daha şaşırır ve üzülür.
kalbinin temizliği gibi insanlarla karşılaşır ve oğlun başarılarıyla seni hep mutlu eder inşaallah....
teşekkürler canım...papatya oğluna maşallah
umarım hep böyle güzel haberlerini alırızbir ödül var mı?
çok teşekkürlermaşallah minişe başarıları aim olsun inşallah
seyyahcım bilmiyordum ben bu durumu. hatta eşime söyledim. bu durum dikkat eksikliği olan çocuklar için mi geçerli yoksa sadece hiperaktivite yeterli mi?papatyacım doktor tanısı olduğu için bizim çocukların yasal bir hakkı varmış
sınavlarda daha uzun süre veya daha az mevcutlu sınıfta dikkatleri dağılmadan sınava girme hakkı
şu anki sınavlar sınıf içi veya deneme sınavı olmadığı için ben kullanmadım
önemli sınavlarda kullanıcam
üniversite sınavında falan da geçerliymiş bu hak
bu şartlarda sonuç böyleyse aslında daha iyi durumda demektir oğlun
tebrik ederim devamı da böyle olur inşallah
kızımın da 11 yanlışı varmış ki ilaçtan önce bu 30 falandı
amin canım...inşallah...Papatyacım maşalla oğlunabaşarılarının devamı gelir inş(amin)
selincim sana kesin nazar değdi...kızlar ben bi iş yaptım(( dün gece eşim nöbetçiydie bende beyazları ayıkladım makinaının içine koydumki öğlen gelince çarşafı yastık yüzünüde atarım makinaya diye neyse öğlen gedim eşim cumaya gitti sabahta gelir gelmez üniformalarını makinaya atmış benim çalıştırcamı bilmio tabi ,bende hazır makinada beyazları atmışken bornozumuda attık pembe çarşafımıda attım 95 derecede çalıştırdım:))))
seyyahcım bilmiyordum ben bu durumu. hatta eşime söyledim. bu durum dikkat eksikliği olan çocuklar için mi geçerli yoksa sadece hiperaktivite yeterli mi?
bu sayfaya yazmam gerekli, dogum tarihim 1980.
2000. sayfada yazacagım, 1000. sayfada da yazmıştım. ben manyak mıyım seyyah ?
seyyah senin yazdıgına çok güldüm, sevdiğim atasözlerinden birini kullanmışsın (alışılmadık...)
ilk defa beni güldürdünAllah'da seni güldürsün
şimdi işim var, çok önemli
seyyah sölemesi ayıptır biraz önce dondurma yedim, sen de yerdin değil mi? ama yaşlandıgım için hep hastayım diyordun
bugünkü menüm
kurbandan kalan kavurma
salata
fırında türlü
sahlepli kek (kendi uydurmam)
Eki Görüntüle 609512
Eki Görüntüle 609513
genelde ikisi beraber ilerliyormuş
doktorunuza sorun daha iyi anlatır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?