Kirli Çıkılar )))

kızlar bugünkü menüm sadece dolma..
sevimsiz bilir erzurum usülü dolma yaptım eşime.
ben tokum komşuya gittim kısır yedik

erzurumda yediğim köftelerde ay pardon dolmalarda sanki biberin içine kadınbudu köfte koymuşlar gibi oluyordu

selin nazar değdi sana

kesin kesin
geçmiş olsun selincim çamaşır suyunu sulandırıp yıka belki geçer
nasıl becerdin yahu

ben akşamdan makinayı hazırladım öğlende çarşafı yastık yüzünü atıp çalıştırcaktım
eşimde sabah gelmiş simsiya üniformalarını makinaya atmış yıkıcamı bilmio tabi bende öğlen gldi acele acele çarşafı bornozuda attım makinaya 95 derece çalıştırdım şimdi iğrenç oldular çok üzüldüm(((

üzülme yahu olan onlara olsun
çamaşır suyuyla falan dene
leke çıkarıcılarla
inşallah çıkar

karanfilim iyi düşünelim iyi olsun
hayırlısı olsun
bu gece yine duamdasınız

bugünkü menüm yayla çorbası
mantar sote:)))
şimdide karanfilce poğaçası mayaladım çok yumuşak bi hamur yaptım son anlarda elimi yağlaya yağlaya anca toplayabildim:)))) sanırım bi orduya yeticek kadar çıkıcak
bidaha su bardağı diil ölçüm çay bardağı olcak:)))) hemen mayalansın pişsinde komşulara dağıtim geç olmadan bari:)))

işin ilginç yanı komşularımıda pek bi tanımıorum:))) belki bu vesileyle tanışma fırstı buluruz:))

aferin miniğe papatyacım
teşekkür ederim canım....

hiperaktivite çok zor bir durum...oğlumun ıq suda yüksek ama o içinden gelen ve onu dürten şeyler yüzünden çabuk sıkılıyor herşeyden. bu bizim için çok büyük başarı...
canım çok doğru söylüyorsun. ben malesef çok ama çok safım...insanlar bana okkalı kazıklar atıyor. ve ben çok üzülüyorum...
menfaat ve çıkar ilişkilerini anlamaıyorum...
en son bir arkadaşımla aramda hoş olmayan şeyler geçti ve şimdi konuşmuyoruz...benim üniversitedeki etkinliğimi, konumumu ve gücümü kullanmak istemiş meğer
ben anlayana kadar baktı olmuyor eften püften bir sebebi bahanae edip küstü bana...
dualarına amin diyorum...
inşşalah ben de azıcık akıllı olmayı başarabilirim...
papatya oğluna maşallah
umarım hep böyle güzel haberlerini alırız bir ödül var mı?
teşekkürler canım...
dışarı pizza yemeye götürdüm bugün...
malum zamane çocukları doyumsuz herşeyleri var, oyuncak kıyafet falan onlar için bir anlam ifade etmiyor...
maşallah minişe başarıları aim olsun inşallah
çok teşekkürler
seyyahcım bilmiyordum ben bu durumu. hatta eşime söyledim. bu durum dikkat eksikliği olan çocuklar için mi geçerli yoksa sadece hiperaktivite yeterli mi?
Papatyacım maşalla oğlunabaşarılarının devamı gelir inş(amin)
amin canım...inşallah...
selincim sana kesin nazar değdi...

Son düzenleme:
Geçmiş olsun selincim bi kere benimde başıma geldi beyazları geri yıka çamaşır suyu filan koy biraz bş kaç yıkamadan sınra beyazlar.
Selin bende senin komşun olabilirmiyim canım poğaça istedi de

seyyahcım bilmiyordum ben bu durumu. hatta eşime söyledim. bu durum dikkat eksikliği olan çocuklar için mi geçerli yoksa sadece hiperaktivite yeterli mi?

genelde ikisi beraber ilerliyormuş
doktorunuza sorun daha iyi anlatır

bu sayfaya yazmam gerekli, dogum tarihim 1980.

2000. sayfada yazacagım, 1000. sayfada da yazmıştım. ben manyak mıyım seyyah ?

seyyah senin yazdıgına çok güldüm, sevdiğim atasözlerinden birini kullanmışsın (alışılmadık...)
ilk defa beni güldürdün Allah'da seni güldürsün

şimdi işim var, çok önemli

seyyah sölemesi ayıptır biraz önce dondurma yedim, sen de yerdin değil mi? ama yaşlandıgım için hep hastayım diyordun

evet sen manyaksın da
ilk defa mı hadi ordan

ben çok komiğim bi kere

şimdi işim var, çok önemli

seyyah sölemesi ayıptır biraz önce dondurma yedim, sen de yerdin değil mi? ama yaşlandıgım için hep hastayım diyordun

yoo kim demiş
bi kerem ben bugün haşhaşlı tatlı yaptım
hamileler var diye foto koymadım
sayende öğrendiler ama aferin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…