Kirli Çıkılar )))

cannımmm benim
şöyle hanım hanımcık yatayım dizine de saçlarımla oyna benim
ahahhaha
topiğin erkek üyesi belli oldu
gel yamacıma gel

hım kızlar bu arada aklıma bişe gelişken paylaşım:)))
ben şu anda halk sağlığı müdürlüğünde aşı iriminde çalışıorum anasınıflarına aşı kampanyası başladı istanbul dahilinde
her neyse bende anasınıflarını arayıp aşı hakkında bilgi veriorum
bugün bi anasınıfını aradım özel anaokulu işte önce konuyla ilgili konuştuk sonna dedimki ''özel bişe sormak istiorum acaba kaç yaş arası çocuk alıosunuz? ne gibi eğitimler veriosunuz''
en küçük iki yaş çocuk alıorlarmış ve sabah 8:30 akşam 5:30 sınıflarda kolaj eğitimi gibi eğitim veriliomuş tuvalet alışkanlığı kazandırıolarmış çocugun bezli yada bezsiz olması hiç önemli diilmiş ingilizce ve santraçnta öğretiolarmış.... bana çocugunuz kaç yaşında dedi bende daha doğmadı diyemedim tabi 1.5 dedim:)))))))
neyse fiyatlarıda normalde 600 tl imiş memura yüzde 10 indirim varmış 540 lira ama gelirseniz erken kayıtla bi indirim yapabiliriz dedi 500 yapılabilir sanırım
bana fiyat gayet uygun geldi öğle yemeği uykusu özel bakımı herşeyi içinde gerçi erken ama ne bilim birden soruverdim işte :))))
şimdiden başladım bunları düşünmeye:)))))
sorun bebişimin iki yaşına gelebilmesi kayınvalidem şimdiden gelip bakmaya hazır ama bu eve girdiğinde herşey bambaşka olcak biliorum o yüzden çaresiz kalırsam onu devreye sokmak istiorum şimididen düşünüorum
doğmamaış çocuğa don biçiorum işte:))))))))))))

Hanımlar ben kaçıyorum eşim geliyormuş yemeğini hazırlıycam çok kötüyüm ya yatıp uyurum muhtemelen sizlere iyi geceler.

fotograf makinasının şarjı bitmiş bende telefondan çektim pek net diil ama

karanfilcecim içine çiğken koymuş ben piştikten sonra koydum sandviç gibi yaptım:)))))))

ben çocugum olmadan da meraktan bu tür şeyler sorarım, hamilesin bunları düşünmen gayet normal, sen kendini güvene almayı seven bir hatunsun ikinci tercihim hep olmalı.

çocugum kreş yaşına geldiğinde hayat ne gösterir, biz nerde oluruz bilmiyorum ama ben hep devlet ana okulları düşünmüştüm. bir kaç kere yolum düşmüştü özel ve devlet kurumlara. gözlemlediğim şu oldu: özeller ticari düşünüyorlar, ingilizce, satranç, bale gibi şeyler, çok büyük kurumsal bir yer değilse, palavra. çocugun yediği yemeği bile nasıl kar ederiz diye bakıyorlar. oralara gittiğinde mutfaklarında gir, hangi yağı kullanıyorlar, o gun ne yemek var, kahvaltılık ne veriyorlar, sütlerinn markası ne bunlara bak. çok fazla üniversite mezunu okul öncesi ve çocuk gelişimi mezunu çalıştırmayıp, onlara sadece kurum müdürlüğü yaptırıp, her işi lise mezunu, acemi, 18-20 yaşlarında deneyimsiz, çocugun karşısında oyuncak olmuş birini çalıştırıyorlar. meb ve shcek denetlemesini yapıyorlar ancak bunların bile sıkı bir denetim olmadıgını, bir çok şeyin görmezden geldindiğini düşünüyorum. oysa devlet kurumlarında üniversite mezunu öğretmenler ve yanında bir sürü stajer oluyor. kurumun fiziksel şartlrının daha iyi oldugunu düşünüyorum. ben devlette çalışan öğretmenlerinin de maaş doyumunun daha fazla oldugunu, özelde yıpranmışlığın, emeğinin karşılıgını alamamanın daha fazla oldugunu dolayısı ile çocuga yansıdıgını düşünüyorum.....bla bla bla

devlet anaokullarıda 2 yaşında çocuk alabiliolarmıki sınıflarına?
gerçi bunu akıllıbıdık daha iyi bilebilir sanıorum ama senin bilgin varmı senfat?

slm kızlar benımde mısafırım gelcek yarın

yalancı profıtrol ve sadrazam lokumu yaptım mozaık pastamda var buzlukta resım eklerim ınsalh yarın -yarında tuzluları yapıcamm ve temızlık

afiyet bal şeker olsun canımmm
ben ordaki birinci püf nokta 2. püf nokta diye özene bezene neden yazdım sanıyorsunuz..
püf noktalara dikkat etmek çok önemli..
bu poaçanın benim de hayatımda çok önemi var harika çok güzel ve kurtarıcı bi poaça..

kızlar çok güzel şeyler eklemişsiniz paylaşmışsınız alıntılardan gördüm ama bi kısmının aslına ulaşamadım.
ama hepsini beğeiyorum..

çok kaynattınız mı bakimmm.
hmm ben ne yaptım internet bi garipti giresim gelmedi hoş giremedim de şimdi jete takmış ama
bi de karnım bacağım bilmem ne ağrıyordu yatakta bi oyana bi bu yana yattım durdum.
ha bi de huzur sokağı izledim az buçuk.
ne biçim uykum geldi bugün gündüz uykumu yapamadım ya

hadi koş o zaman yatağa marş marş
allah rahatlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…