ahahhahacannımmm benim
şöyle hanım hanımcık yatayım dizine de saçlarımla oyna benim
hani senin de yazacakların vardınerelerdesin niye beni terk ettin
neden buraları terki diyar eyledin
beni senfatın ellerine bıraktın
herkeşlere özel mesaj gönderiyor beni sallamıyor
sevgiye ilgiye iltifata ihtiyacım var
ve de sevgi göstereceğim sıkıp boğacağım pıtırcıklara[/QUOTE
misafirim vardı okuldan bir arkadaşım
bir de ne bileyim yazacak bişeyim olmadı
hani söyeleyecek sözlerin vardı
bu kadar mıydı ha söyle bu kadar mıydı
bu kadar kolay mıydı
en sonunda bana da yaptırcaksınız bu poğaçadan
merak ettim çok
farmasicim naptın sen ya bayıldım çok güzel gözüküyor ellerine sağlık canım
ahahhaha
topiğin erkek üyesi belli oldu
gel yamacıma gel
hani senin de yazacakların vardı
hani söyeleyecek sözlerin vardı
bu kadar mıydı ha söyle bu kadar mıydı
bu kadar kolay mıydı
kız erkek olsam saçımla mı oyna derim.
ahahhaha
topiğin erkek üyesi belli oldu
gel yamacıma gel
kız erkek olsam saçımla mı oyna derim.
evet bu akşamın konusu nedir?
hadi size konu buldum
beni ne kadar çok sevdiğinizden bahsedin
fotograf makinasının şarjı bitmiş bende telefondan çektim pek net diil ama
Eki Görüntüle 609686 Eki Görüntüle 609690 Eki Görüntüle 609692
karanfilcecim içine çiğken koymuş ben piştikten sonra koydum sandviç gibi yaptım:)))))))
hım kızlar bu arada aklıma bişe gelişken paylaşım:)))
ben şu anda halk sağlığı müdürlüğünde aşı iriminde çalışıorum anasınıflarına aşı kampanyası başladı istanbul dahilinde
her neyse bende anasınıflarını arayıp aşı hakkında bilgi veriorum
bugün bi anasınıfını aradım özel anaokulu işte önce konuyla ilgili konuştuk sonna dedimki ''özel bişe sormak istiorum acaba kaç yaş arası çocuk alıosunuz? ne gibi eğitimler veriosunuz''
en küçük iki yaş çocuk alıorlarmış ve sabah 8:30 akşam 5:30 sınıflarda kolaj eğitimi gibi eğitim veriliomuş tuvalet alışkanlığı kazandırıolarmış çocugun bezli yada bezsiz olması hiç önemli diilmiş ingilizce ve santraçnta öğretiolarmış.... bana çocugunuz kaç yaşında dedi bende daha doğmadı diyemedim tabi 1.5 dedim:)))))))
neyse fiyatlarıda normalde 600 tl imiş memura yüzde 10 indirim varmış 540 lira ama gelirseniz erken kayıtla bi indirim yapabiliriz dedi 500 yapılabilir sanırım
bana fiyat gayet uygun geldi öğle yemeği uykusu özel bakımı herşeyi içinde gerçi erken ama ne bilim birden soruverdim işte :))))
şimdiden başladım bunları düşünmeye:)))))
sorun bebişimin iki yaşına gelebilmesi kayınvalidem şimdiden gelip bakmaya hazır ama bu eve girdiğinde herşey bambaşka olcak biliorum o yüzden çaresiz kalırsam onu devreye sokmak istiorum şimididen düşünüorum
doğmamaış çocuğa don biçiorum işte:))))))))))))
ya karanfilce ben senin ikidir hakkını yiyomuşum annem yaa
senin tarifin malzemelerini birebir uyguluodum ama yapışını farklı yapıodum bide 5 kaşık şeker gözüme çok görünüodu 3 kaşık şeker atıodum yine güzel oluodu
bu sefer dedimki ulan karanfilcenin kendi tarifini yapim:))))
herrrrrrrrrrrrşeyi herrrrrşeyi birebir yaptım o sütle yaşmaya durduk yerde öle nasıl kabardı anlama veremedim sonna hamur 15 dk. içinde ya , 15 dk da kabardı ben poğaça yaptım:)))))))
ayrıca 5 kaşık şekerle daha ayrı bi tadı oldu daha güzel:))))
benim pastaneden aldığım poğaçanın tıpkısının aynısı karanfilcecim çok saol canım benim:))))
bu poğaça artık benim kurtarıcım hafta sonundan yapcam bi tepsi işe giderken mis gibi alıp götürcem bi tane:))))))) vede midemede dokunmadı bu poğaça
yerken hem dua ettim hem yedim ve her yapışımdada dua etcem sana çünkü aklıma gelceksin:)))))
fotosunu çekcem birazdan telimi arabada unutmuşum kocişi ikna etmeye çalışıorum gidip alması için:)))))))
maç izlioda beyfendi:)))
farmasi mantı harika görünüo nefis nefis:)))
bu arada yarın kaynanamlar yemeğe gelcek:)))
sabah yedide falan kalkıp işleri yoluna koymam lazım:)))
onlar akşam yemeğe derler 12 de burda olurlar:)))))))
kızlar çok güzel şeyler eklemişsiniz paylaşmışsınız alıntılardan gördüm ama bi kısmının aslına ulaşamadım.
ama hepsini beğeiyorum..
çok kaynattınız mı bakimmm.
hmm ben ne yaptım internet bi garipti giresim gelmedi hoş giremedim de şimdi jete takmış ama
bi de karnım bacağım bilmem ne ağrıyordu yatakta bi oyana bi bu yana yattım durdum.
ha bi de huzur sokağı izledim az buçuk.
ne biçim uykum geldi bugün gündüz uykumu yapamadım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?