Kirli Çıkılar )))

benim de yarın görevim varrr.
ama iki oturum

öğle arasında gireceğim okula çok yakın oturan bi ahbabımız var hastaları da var onları ziyaret etmeyi düşünüyoru

akşama menü de balık olacağına göre en iyisi ben biraz hamur işi filanla uğraşayım çay saati için
bir de ben kayınvalide hanımın her getirdiğinin değeri kadar kumbişime atmaya kalksam eşimin verdiği paradan bu kadının hızına yetişemeyeceğimi anladım

ben en iyisi kafama göre umbişime para atayım

sirkeciiiiiiim turşucuuuuum

Son düzenleme:
fairyin bulaşık makine deterjanını aldım çok beğendim bir haftadır ışıl ışıl makinen içi bile pırıl umarım paket bitene hep böyle devam eder

fairy'nin yeni çıkan platinium'undan oğlum getirmiş geçen gün bana 70'li paketinden 3 tane altın bulmuş kadar sevindim kızlar kullandım, çok güzel gerçekten. makineyi de pırıl pırıl yapıyor. bi de arielin kapsül deterjanı var çamaşır için. onlardan da getirmiş bolca. beyazlar için olandan. onu da çok beğendim. bedava olunca çok güzel de benim için ikisi de pahalı tabi

dün akşam senden önce yaptığım haşhaşlı tatlııııııııııım

haftasonu kahvaltısında afiyetle yediğim krebiiiiiiiiiiiiiiiiiim

yemeklerin hazır gibi bişey son yarım saati kaldı diyebilirim:)))
mutfağıda temizledim çıktım:)))
birazdan fotolarını yüklicem:)))))

fırında tavuklu karnıbar yemeği yaptım bunu bi yerde yemiştim ikinci tabağı istemiştim o kadar lezzetliydiki bugünde yaptım akşam yensin görücüye bi çıksın herkesden tam not alırsa tarifini yazcam çok değişik bi tarifi var karnıbaharın sulu yemeğini sevmeyenler için süperrrr ötesi bi alternatif üstelik misafire çıkcak gibide gösterişli bi fırın yemeği:)))4

şimdide koccaman bi kup süt içmeye marş marş:)))))

fotoları bekliyorum heyecanla
bu topic beni adam etti..pardon kadın..hanım hanımcık ev kadını
ahahahhahahha

farmasi alabalık çok kılçıklı olmuyor mu

famasi bak seline nazar değdi anlata anlata senin de kayınvalideye değmesin sakın

Eki Görüntüle 610166

çok güzel görünüyor seyyah bunun üstüne kremşanti bi de kivi dilimleri koyuyorum ben. öyle de güzel oluyo.

Eki Görüntüle 610167 Eki Görüntüle 610168 Eki Görüntüle 610169

ooooohhhhh afiyet olsun canım. yarasın fıstığına da

merakla bekliyorum selin bugün ben de almak istiyorum karnıbahar. belki ben de böyle yapmayı denerim

konuyor da evde yoktu
ben dağ başında oturuyorum bi de uğraşamadım almakla
zaten almayayım yahu her gün tatlı yapıyorum fıçıya döndüm

kızlar bugün menümde etli bezelye ve pirinç pilavı var.
ayrıca yardımcıma söyledim hamur mayaladı
fos fos poğaça da olacak akşama
yarın pazar zaten.
gidip gelip yenir..

ben de yaptım ondan geçen bayılıyorum onaaa uff üstünde kaşarı bi de ertesi gün soğuyunca daha bi lezzetli oluyor benim için geçen eklemiştim şundan mı selincim

Eki Görüntüle 610167 Eki Görüntüle 610168 Eki Görüntüle 610169

Eki Görüntüle 610166

afiyet bal olsun şekerle annesi

benim de kabak tatlım hakkaten tahinli güzel oldu ama benim ışığın açısı bozuldu

karanfilcecim snırım sen beşamel sosla yapmışsın ben salçalı bi sos yaptım bide üstüne kaşar koymadım
fotosunu çektim fırından çıksın bide öle çekim koycam resimleri:))))))

alla netten aldım ve profıtrolu cok sevıyorum ben gercekten tat aynıydı ve cok basıttı yazarım

gunaydın kirli çıkılar

kalktım sabah sabah havuçlu tarçınlı kek yaptım
seyyah

cok guzel görunuyor

masallh sana canım ısler bıtmıs

bende arkadsım vrdı evım etmızde camsır banyo duuryor daha yarıbnda acık lise sınv gorevım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…