- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
bana ve eşime görev çıktı iki oturmda da yedektim bi de oturdum heheheheh şubat ekdersimiz çıktı azcık iyi olducanım sınav 10:00 -12:30 arası ama 1 saat önce sınav yerinde bulunmak zorunlu
öğleden sonra da 14:00-16:30 arası
ama 13:00 görev yerinde olmak gerekiyor
akşam için kek ve de poğaca yaptım şu an poğacalarım fırında pişen kekimi ve pişmeden önceki poğacalarımı
ve aynı hamurdan tuzlu denemelerimi paylaşıyorum
büyük olanları dilim dilim de servis edebilirim
pudingli mozaik pasta deneyecektim ama abartıp kekini de kabartmayayım dedim
onu da nasipse önümüzdeki günlerde denerim inşaallah
bugün balık var diye sütlü tatlı yapmadım
yarın da sütlaç vs yaparsam diye düşündüm
Eki Görüntüle 610239 Eki Görüntüle 610240 Eki Görüntüle 610241
seve seve eğitirim canım
kaplumbağa terbiyecisi gibi oldum
yazacam arabamın camına 'itina ile kaynana terbiye edilir''
farmasi bizede anlatsana uzun uzuuuuuuun nedir bunun sırrı nasıl başardın bunu
yok mu sende görümce elti sorunlar problemler herşeyin yolunda gitmiş olması büyük başarı
nasıl sağladın böyle her hafta sütü balığı getiren bir kayınvalideyi
eminimki herkes merak ediyor bu işin sırrını
hem altlı üstlü otur hemde böyle huzurlu ol senden öğrenecek çok şeyimiz olduguna inanıyorum
allahımmmmmmmm o neeeeeeeeeeee nefis görünüyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr nefis elllerine sağlık bıdığımmmmmEki Görüntüle 610354 Eki Görüntüle 610365 Eki Görüntüle 610371
Eki Görüntüle 610410 Eki Görüntüle 610411 Eki Görüntüle 610412
Eki Görüntüle 610413
sizlere özendim bilgisayrda kayıtlı yemek fotolarımı yükleyeyim dedim
kızlar oğlum çok öksürüyor...
uzun zamandır hasta olmamıştı...
evde öksürüğü kesmek için ne yapabilirim. geceyi rahat geçirsin bari yavrum...
kızlar oğlum çok öksürüyor...
uzun zamandır hasta olmamıştı...
evde öksürüğü kesmek için ne yapabilirim. geceyi rahat geçirsin bari yavrum...
farmasi bizede anlatsana uzun uzuuuuuuun nedir bunun sırrı nasıl başardın bunu
yok mu sende görümce elti sorunlar problemler herşeyin yolunda gitmiş olması büyük başarı
nasıl sağladın böyle her hafta sütü balığı getiren bir kayınvalideyi
eminimki herkes merak ediyor bu işin sırrını
hem altlı üstlü otur hemde böyle huzurlu ol senden öğrenecek çok şeyimiz olduguna inanıyorum
allahımmmmmmmm o neeeeeeeeeeee nefis görünüyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr nefis elllerine sağlık bıdığımmmmm
evde zencefil varsa çay yap nane tarçın çörek otu limon kat bir taşım kaynat 5 dk dinlensin sonra bal kat içir canım iyi gelir hemen
AKILLIBIDIK
Maşallah ne kadar beceriklisin öyleYaptığın şeyler ve hazırladığın masalar çok güzel gözüküyor.Ve kendin de çok güzelmişsin Bu arada bundan önce cevap verememiştim Ben senin eltin türkan değilim,için rahat olsun
kızlarr eklediğiniz pastalar böreklerrrr ne o öyle akıllıbıdık farmasi pepeti ve sayamadığım kopuk kopuk okudum isimler gitti görüntüler kaldı hafızamda..:111:
Allah tan tokum..
benim de kardeşim geldi.
yemek yedik şimdi çay içcez..
bend e bugün baya iş yaptım.
eşceğezimle bulaşıkları yıkadık mutfağı temizledik..
3-4 çeşit yemeğimi yaptım turşumu yaptım..
kardeşim çamaşır da getirdi şimdi çamaşırları yıkıycam.
farmasi açıklamışsı saatleri çok sağol kuzum..
Allah tan turşuyu yapmakta acele etmişim..
bu arada adet olmuşum
canım görümcem yok eşimin bir de erkek kardeşi var 2 yaş küçük ve de hala bekar ilk sene ömrümden ömür gitti resmen evliliğimi bir avuç çapulcu el birlik olup yıkmaya kalktılar hepsinin çarkına çomağı soktum baktım iş çığrından çıktı çıkacak kayınvalideyi de karşıma alıp resmen çemkirdimmmmmmmmmmmmm evet çemkirdim şimdi ağzımdan çıkanları söylemeye terbiyem müsade etmiyor
demekki yıllar için de kendimi de eğitmişim
gerçekten evliliğimin 2 . ayında başlayan edepsizliklerine 3. ayda bir son verdim pir son verdim son sözümü en ağır şekilde ifade ederek
çivi çiviyi sökermiş
hani derler ya dinsizin hakkından imansız gelirmiş
ama çok Allah'a havale ettim herkes müstehakını buldu
minik oğlunu evlendirmeye çok güveniyordu belki de o da birinin ahı mı tuttu nedir yaş 34 evlenemedi henüz
bu gidişle de zor
görüp göreceği gelin ben torunlar da bunlar olur umarım
şimdi kuzucuğum kuzucuğum ama kalp kırıldı bir kere gayet resmiyimdir
hiç işine gücüne karışmam kendi işlerimi de burunlarını sokturmam
iyi komşuyuz be yaaaaaa
evde zencefil yok malesef. az önce pekmezi karabiberle karıştırıp verdim. komşum söyledi. umarım faydası olur. ilk iş eve zencefil alacağım. teşekkür ederim...allahımmmmmmmm o neeeeeeeeeeee nefis görünüyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr nefis elllerine sağlık bıdığımmmmm
evde zencefil varsa çay yap nane tarçın çörek otu limon kat bir taşım kaynat 5 dk dinlensin sonra bal kat içir canım iyi gelir hemen
teşekkür ederim canım. yarın ilk iş zencefil alacağım eve...papatyacım çok geçmiş olsun
1 çay kaşığı zencefili 1 tatlı kaşığı bal ile karıştırıp yedirebilirsin canım
ben bir kere azıcık çemkirmeye kalktım da bayıldı attı kendini. daha doğrusu bayılmış numarası yaptı.canım görümcem yok
eşimin bir de erkek kardeşi var 2 yaş küçük ve de hala bekar
ilk sene ömrümden ömür gitti
resmen evliliğimi bir avuç çapulcu el birlik olup yıkmaya kalktılar hepsinin çarkına çomağı soktum
baktım iş çığrından çıktı çıkacak
kayınvalideyi de karşıma alıp resmen çemkirdimmmmmmmmmmmmm evet çemkirdim şimdi ağzımdan çıkanları söylemeye terbiyem müsade etmiyor
demekki yıllar için de kendimi de eğitmişim
gerçekten evliliğimin 2 . ayında başlayan edepsizliklerine 3. ayda bir son verdim pir son verdim son sözümü en ağır şekilde ifade ederek
çivi çiviyi sökermiş
hani derler ya dinsizin hakkından imansız gelirmiş
ama çok Allah'a havale ettim herkes müstehakını buldu
minik oğlunu evlendirmeye çok güveniyordu belki de o da birinin ahı mı tuttu nedir yaş 34 evlenemedi henüz
bu gidişle de zor
görüp göreceği gelin ben torunlar da bunlar olur umarım
şimdi kuzucuğum kuzucuğum ama kalp kırıldı bir kere gayet resmiyimdir
hiç işine gücüne karışmam kendi işlerimi de burunlarını sokturmam
iyi komşuyuz be yaaaaaa
....bu arada adet olmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?