Kirli Çıkılar )))

kızlar elinde yapılmış, denenmiş, onaylanmış mozaik pasta tarifi olan var mı?
nette bir sürü tarif var ama güvenemedim bir türlü....

canım sınav 10:00 -12:30 arası ama 1 saat önce sınav yerinde bulunmak zorunlu

öğleden sonra da 14:00-16:30 arası
ama 13:00 görev yerinde olmak gerekiyor
bana ve eşime görev çıktı iki oturmda da yedektim bi de oturdum heheheheh şubat ekdersimiz çıktı azcık iyi oldu

senden öğrendim ben de artık evde her daim sütlü tatlı kurabiye börek poğaça bulunuyor hehehhe
yarın poğaça yapayım bi de sütlaç yapayım diyordum

seve seve eğitirim canım
kaplumbağa terbiyecisi gibi oldum
yazacam arabamın camına 'itina ile kaynana terbiye edilir''

farmasi bizede anlatsana uzun uzuuuuuuun nedir bunun sırrı nasıl başardın bunu
yok mu sende görümce elti sorunlar problemler herşeyin yolunda gitmiş olması büyük başarı
nasıl sağladın böyle her hafta sütü balığı getiren bir kayınvalideyi
eminimki herkes merak ediyor bu işin sırrını
hem altlı üstlü otur hemde böyle huzurlu ol senden öğrenecek çok şeyimiz olduguna inanıyorum

sana sonuna dek katılıyorum.
böyle kayınvalide nasıl olur bilemedim gitti....
benim kayınvalidem her yıl eylülde eşimi arar ve size kışlık hazırladım gel al der...
eşim gider...
döndüğünde elinde bir poşet, içinde 3-5 şişe komposto, 1 adet 1 litrelik kola şişesine yapılmış turşu, 1 nutella kavanozunda badem....
ben de kış boyunca bu gönderdikleriyle yemekler yaparım....

kızlar oğlum çok öksürüyor...
uzun zamandır hasta olmamıştı...
evde öksürüğü kesmek için ne yapabilirim. geceyi rahat geçirsin bari yavrum...

allahımmmmmmmm o neeeeeeeeeeee nefis görünüyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr nefis elllerine sağlık bıdığımmmmm

evde zencefil varsa çay yap nane tarçın çörek otu limon kat bir taşım kaynat 5 dk dinlensin sonra bal kat içir canım iyi gelir hemen

papatyacım çok geçmiş olsun

1 çay kaşığı zencefili 1 tatlı kaşığı bal ile karıştırıp yedirebilirsin canım

canım görümcem yok
eşimin bir de erkek kardeşi var 2 yaş küçük ve de hala bekar

ilk sene ömrümden ömür gitti
resmen evliliğimi bir avuç çapulcu el birlik olup yıkmaya kalktılar hepsinin çarkına çomağı soktum
baktım iş çığrından çıktı çıkacak
kayınvalideyi de karşıma alıp resmen çemkirdimmmmmmmmmmmmm evet çemkirdim şimdi ağzımdan çıkanları söylemeye terbiyem müsade etmiyor
demekki yıllar için de kendimi de eğitmişim

gerçekten evliliğimin 2 . ayında başlayan edepsizliklerine 3. ayda bir son verdim pir son verdim son sözümü en ağır şekilde ifade ederek
çivi çiviyi sökermiş
hani derler ya dinsizin hakkından imansız gelirmiş

ama çok Allah'a havale ettim herkes müstehakını buldu

minik oğlunu evlendirmeye çok güveniyordu belki de o da birinin ahı mı tuttu nedir yaş 34 evlenemedi henüz
bu gidişle de zor

görüp göreceği gelin ben torunlar da bunlar olur umarım

şimdi kuzucuğum kuzucuğum ama kalp kırıldı bir kere gayet resmiyimdir
hiç işine gücüne karışmam kendi işlerimi de burunlarını sokturmam
iyi komşuyuz be yaaaaaa

AKILLIBIDIK
Maşallah ne kadar beceriklisin öyleYaptığın şeyler ve hazırladığın masalar çok güzel gözüküyor.Ve kendin de çok güzelmişsinBu arada bundan önce cevap verememiştimBen senin eltin türkan değilim,için rahat olsun

son tabak bugüne ait canım gel sanada ikram edeyim teknoloji burada ikram edecek kadar ilerler mi acaba

teşekkür ederim canım misafiri ve ikramları hazırlamayı çok seviyorum arada bir çekiyordum aslında bulamadım ramazan sofralarının resimlerini arıyorumda nereye kaydettiysem bir türlü çıkmadı

keşke eltim olsaydında burada güzel paylaşımlardan bulunsaydık karşılıklı ne yapalım kısmet değilmiş isim değilde ileti benzerliği olmuş
bu arada ben kaçıncı sayfada yazmıştım eltimmisin diye demekki gizliden tkip edenlerden biriside sendin neden devamlı katılmıyorsun aramıza ya da benim mi dikkatimden kaçtı

Son düzenleme:
kızlarr eklediğiniz pastalar böreklerrrr ne o öyle akıllıbıdık farmasi pepeti ve sayamadığım kopuk kopuk okudum isimler gitti görüntüler kaldı hafızamda..:111:
Allah tan tokum..

benim de kardeşim geldi.
yemek yedik şimdi çay içcez..

bend e bugün baya iş yaptım.
eşceğezimle bulaşıkları yıkadık mutfağı temizledik..
3-4 çeşit yemeğimi yaptım turşumu yaptım..
kardeşim çamaşır da getirdi şimdi çamaşırları yıkıycam.

farmasi açıklamışsı saatleri çok sağol kuzum..

Allah tan turşuyu yapmakta acele etmişim..
bu arada adet olmuşum

canım benim ya hakkında hayırlı olanı versin Rabbim

farmasi evet uzun yazmışsında ya ben anlamadım biraz daha püfler versene mesala çok özel değilse ne oldu da nededin sonra nasıl böyle peşinde pervaneye döndü ne bileyim birçogumuz tartışıyoruz ama senin ki gibi dersini almış olmuyor

akıllıbıdık,Ben de hatırlamıyorum malesef kaçıncı sayfada yazdığınıGizli takipçilerden biriydim ama arada yazıyorum artık,buradaki sohbet çok hoşuma gidiyor,herkes çok içten

evde zencefil yok malesef. az önce pekmezi karabiberle karıştırıp verdim. komşum söyledi. umarım faydası olur. ilk iş eve zencefil alacağım. teşekkür ederim...
papatyacım çok geçmiş olsun

1 çay kaşığı zencefili 1 tatlı kaşığı bal ile karıştırıp yedirebilirsin canım
teşekkür ederim canım. yarın ilk iş zencefil alacağım eve...
ben bir kere azıcık çemkirmeye kalktım da bayıldı attı kendini. daha doğrusu bayılmış numarası yaptı.
benimki bildiğiniz oscarlıktır yani...
ama geçen sene ramazan bayramında da çemkirdim. o gün bugündür pek görmedik birbirimizi....
bazı insanlar tatlı dilden anlamıyor malesef. daha çok tepene çıkıyorlar...
sen yaptıysan kesin onlar haketmişlerdir...
ağzına sağlık....

Son düzenleme:
....bu arada adet olmuşum

herşeyde vardır bir hayır bak biraz önce netten vandan bir arkadaşımın doğum yaptıgını kızı oldugunu öğrendim onun hikayeside şöyleydi
nedeni bilinmiyordu onunda beş aylıkken bebeği ölmüş
sonra bir dış gebelik üstüne bizim bildiğimiz 2 tane 5-6 haftalık düşük bir tanede kimyasal gebelik geçirmişti bu bizlerle paylaştıgı ama hep sıkıntısı vardı ve bütün bunları 1,5 yıl içinde yaşadı bizim tayinimiz çıktıgında hamile oldugu söylemişti dün akşam doğum yapmış
sabır sabır sabır ve duaaaa başka çaremiz yok ki inaşşalah bizimde bebklerimiz olacak bizlerde paylaşacağız burada fotograflarını yaramalıklarını hastalıklarını şirinliklerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…