• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirli Çıkılar )))

selam kirli çıkılar,

söylediğim gibi yaptım çok şükür ve önceki aydan ayırdığım 500 tl yi bu ay koyduğum 500 tl ile birleştirip 10 gr altın aldım; 94.84T tl den. geriye de 50 tl kaldı, onu da harçlık yaparım artık çok parasızım çünkü :30:

yatırım hesabıma baktım da 3 aydır ne bi eksik ne bir fazlaymış, çok boşlamışım gr almayı :26: bir daha bu kadar ara vermicem. ev hayali kurmaya başladım şu günlerde ben de :31: çok daha gayretli olmam lazım. bakalım...

farmasi ve tuzluçekirdek arkadaşlarım sizlerin de hayırlı olsun birikimleri :13:

Son düzenleme:
ALLAH bereket versin farmasi bol birikimli günler dilerim şekerim........... kızlar size bişey danışıcam para konusunda çok tutumluyumdur fakat şimdi şöyle bir durum var eşim haftalık elime 150 tl para verir ne kadar uğraştıysam para biriktirmekte zorlanıyom malum haftalık market pazar alışverişi derken elime çok az bir para kalıyor.... bende bankada bir hesap açtırıp her hafta aldığım bütün parayı orayı yatırmayı düşünüyorum bu hesaba bağlı bir banka kartı çıkartıp alışverişi o kartla yaparım elimde nakit para bulunsun istemiyorum....2500 tl borcum var onu ödemem lazım biraz daha kemer sıkmam gerekiyor ne dersiniz böyle bişeyin riski olabilimi sizce

canım birikim yaparken zaten irademizi de güçlendiriyoruz bence bir kumbaran olsun ve haftalığını ona koy ve gerektikçe oradan al, harca:34:

slm cnm ben de birikim yapacam inş.şimdiden 100 tl attım kenara ama gram altın nereden alınır nasıl yapılır bilmiyorum,bilgilendirirsen sevivnirim...a.e.o

gram altının bankadan alıyorum herhangibir banka şubesine gitsen sana gereken bilgiyi ayrıntılı bir biçimde izah ederler .
vadesiz altın hesabı açtım ve evden alıp satıyorum.:34:

selam kirli çıkılar,

söylediğim gibi yaptım çok şükür ve önceki aydan ayırdığım 500 tl yi bu ay koyduğum 500 tl ile birleştirip 10 gr altın aldım; 94.84T tl den. geriye de 50 tl kaldı, onu da harçlık yaparım artık çok parasızım çünkü :30:

yatırım hesabıma baktım da 3 aydır ne bi eksik ne bir fazlaymış, çok boşlamışım gr almayı :26: bir daha bu kadar ara vermicem. ev hayali kurmaya başladım şu günlerde ben de :31: çok daha gayretli olmam lazım. bakalım...

farmasi ve tuzluçekirdek arkadaşlarım sizlerin de hayırlı olsun birikimleri :13:

çok teşekkürler canım .

senin birikimlerin de bereketli olsun :nazar::nazar::nazar::38:

94.96 tl den 1 gram daha altın aldım.

94.73 tlye düştü. biraz daha bekliyeyim dedim şimdi 95.20 tl oldu:9:

farmasii ben listede yokum
1 hafta once 98 tl den sanırım 1 gr altın aldım :1: evlenene kadar ayda 1 gr alsam cok guzel olacak
ne zaman yukselıcek bırde

1 hafta once 98 tl den sanırım 1 gr altın aldım :1: evlenene kadar ayda 1 gr alsam cok guzel olacak

merhaba canım bildirim yapmadığın zaman silmiştim eklerim canım yeniden.
ne alınsa biriktirilse kardır elbette.

ben uzun vadeli düşündüğüm için genel olarak bu seviyerlerden elimdeki tl yi harcamadan altın alıyorum.bakalım 5-10 sene sonra aldığım altınlar ne seviyeye gelirler :34:

altının kimse düşeceğini ya da yükseliceğini tam olarak söyleyemez canım.:38:

para elimde kaldı bankaya yatırabilsem bende altına döncem hemen de Tl oldukça harcanıyor

canım ben de parayı bankada tutuyorum hep her ihtimale karşı fırsat olur da altın alır satarsam diye lazım olursa da gider bankamatikten çekerim diye düşünüyorum banka evime yürüyerek 2-3 dk olduğu için :34:

canım ben de parayı bankada tutuyorum hep her ihtimale karşı fırsat olur da altın alır satarsam diye lazım olursa da gider bankamatikten çekerim diye düşünüyorum banka evime yürüyerek 2-3 dk olduğu için :34:

bende genelde öyle yaparım maaşımı çekmem bankada durur lazım oldukca az az alırım oradan ama birikimimi farklı bankada yapıyorum o yüzden birikim cüzdanın ücra köşelerinde duruyor ama gıdıklıyor da bankaya girse altın olsa gıdıklamasıda bitiyor bankada yakın aynı senin gibi bir kaç dakika ama tembellik işte işyerinden çıkıp bir gidemiyorum

canım birikim yaparken zaten irademizi de güçlendiriyoruz bence bir kumbaran olsun ve haftalığını ona koy ve gerektikçe oradan al, harca:34:

teşekkür ederim şekerim.... kızlar anlatmazsam çatlarım evimin yakınıdaki bankada altın hesabı varmış koştum bi hesap açtırdım bide kumbara yaptım biraz birikince hesaba aktarıcam banka tahtakale piyasasıyla aynı işlem yapıyormuş

meraba kirli çıkılar ben de arad okuyorum sizin güzel tecrübelerinizi..

yeniden dogdum, kısa zamanlı yatırım için geçen tv de dinledim altının onsu 1-2 haftaya kadar 1615 e düşebilirmiş. o zaman alınmasını tavsiye ediyorlar, yazın çıkar diye..biz de bekliyoruz bakalım..

Günaydın,
Dün itibariyle dolardan çıkmış bulunmaktayım.
Elimde %7 altın %10 dolar %83 nakit var.
Alım için beklemedeyim. Sanırım bugün uygun bir an yakalayabilirim.
Dün beklediğim haberlerin hepsi iyi geldi. Bu altını azıcık daha aşağı çekecektir ancak 1610 lu rakamlar geçen denemede kırılamadı. Hemen tepki alımlarıyla yükseliyor. Bugün de kırılıp 1580 e gitmezse bir miktar alım yapmayı düşünüyorum.
Hepinize bol kazançlar kızlar.

hayırlı cumalar kızlar :16:

hayırlı cumalar farmasi

Günaydın,
Dün itibariyle dolardan çıkmış bulunmaktayım.
Elimde %7 altın %10 dolar %83 nakit var.
Alım için beklemedeyim. Sanırım bugün uygun bir an yakalayabilirim.
Dün beklediğim haberlerin hepsi iyi geldi. Bu altını azıcık daha aşağı çekecektir ancak 1610 lu rakamlar geçen denemede kırılamadı. Hemen tepki alımlarıyla yükseliyor. Bugün de kırılıp 1580 e gitmezse bir miktar alım yapmayı düşünüyorum.
Hepinize bol kazançlar kızlar.

günaydın

Allah bereket versin lady

kızlar herkesin cuması mübarek olsun bol bereketli birikimler

Back
X