- 15 Ocak 2010
- 1.908
- 924
- 248
Telefonda hangi hatta geçtiniz sevimsiz. Benim eşimin turkcell 45-48tl arası ödüyor kamu hattı ama oradaki dakikalar bize çok çok fazla geliyor. Yani boşa ödeniyor faturanın bir kısmı. Ben de vodafona geç diyorum ama heryerde çekmez diye de korkuyoruz.
hattımız avea idi, tarifelerimizi değiştik, benimki seç beğen al kamu her yöne 300 dk 18 tl
eşiminki SEÇ 1000 dk 40 tl, 30 da sms paketi aldı, 3-4 lira gibi bişey. hatta bu tarife numarasını taşıyanlar için 30 lira, numara taşımak daha avantajlı sanırım

eğer köye falan sık gidiyorsanız ya da sık sık il dışına çıkıyorsanız -ki turkcelin de çekmediği yerler mutlaka vardır diye düşünüyorum- turkcel kullanmaya devam edin ama onun da avantajlı bi tarifesi yok mu, ona geçin.
kızlar bu arada biz kotalı internete geçtik ya, video falan pek izlemeyiz, ama facebook, kadınlar kulübü, haber sitelerine falan her gün gireriz, acaba çok harcamış olur muyuz kotayı, yani kotalı kullananlar günlük ne kadar girebiliyorsunuz, gerçi bir ayın sonunda belli olur ama işte, bu ilk bir ayda nasıl kullanalım, tasarruf yapalım derken iyice batmayalım