ay kızlar ne çok yazmışsınız, oku oku oku anca bitirdim, okumaktan zevk aldığım için zor olmadı, birçoğu gibi ben de bu topikte yazılanları okumaktan zevk alıyorum.
boy ve kilodan bahsedilmiş, ben de söyliyim de eksik kalmasın

boy 160, kilo 48, umarım hamilelik boyunca da fazla almam, zayıfım ama hep kilo fobim olmuştur, çünkü öyle çok iradeli değilimdir, boğazıma düşkünüm, kilo almamamın nedeni ise aşırı hareketli hayatım var, öyle zaman olur ki yatağa girince yorulduğumu fark ederim.
çift maaş olayına da değineyim, sinir olurum bu çift maaşlıların dünyanın zengini olarak görülmelerine. eşimin de benim de çevrem, akrabalar falan hep heveslenir bizlere. şu var, benim çevrem biz birini bulup birini bulamazken, onlar pek ala yediklerine, giydiklerine para harcadılar. babam ise en başa eğitim olayını yerleştirdi,dersanelerden geri bırakmadı, hepiniz bir meslek sahibi olun dedi, annem de fedakarlık etti sağolsun, koltuk takımı, vitrini, eşyası olmadı yeni yeni, sabretti, salonuna daha 3 yıl önce halı aldı babam, geçen yıl da beyaz eşyasını değişti, artık külüstür olmuşlardı. eşimin çevresi ise çok da fakir değiller, ama onlarda kızları okutmama gibi bi durum var, 16-17 yaş onlar için evlilik anlamında ideal bi yaş, hemen evlendiriyorlar, nerde kaldı okutacaklar. eee madem yatırım yapmıyorsun, o zaman heveslenme çift maaşlara. sanki ben yatarak alıyorum o parayı, onlar yataklarında mışıl mışıl uyurken ben sabah namazına kalkıp hazırlanırdım, dışarı çıktığımda hava aydınlanmamış olurdu, sanki kolay kazanıyorum. ama en azından iki tarafın da maddi anlamda bi beklentisi yok bizlerden. ailelerimiz yeter bize, çevreyi çok da takmıyorum, iki tarafın da elinde olsa şu an ilk iş bize ev almak olur, Allah razı olsun iki taraftan da.
topiğe yeni gelenler olmuş, hoş gelmişler, inanın en faydalı topik diye adlandırıyorum burayı, her gün girip takip ediyorum. artık bir şey alırken kırk kere düşünüyorum, abur cuburu azalttım 9 aydır, hem sağlığıma hem de keseme katkı sağlıyor, evde kek, elmalı kurabiye falan yapıyorum artık, daha sağlıklı, eşim de çok sever zaten
karanfilce bak boyumu ve kilomu yazdım, seninle ortak bi yön

veee benim de çeyiz setim hisarın, takımımız aynı, ben de düdüklüden çok memnunum,benim hatalı kullanımımdan dolayı iki kere kapak sıkıştı, adamlar ikisinde de yenisini verdiler, artık alıştım, çok pratik bi kullanımı varmış, meğer ben bilmiyormuşum kullanmayı

bu arada bi ortak yönümüz daha var sanki, birkaç zamandır aklımda ama, bi vakıfa üyeliğin var sanki senin:44: