- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
marketin züccaciye bölümüne git. ama önce indirimlere göz at tabimerhaba hanımlar,keyifler yerindedir inşallah
bu aralar hep yerimde sayıyorum şu ayın 15 i gelse artık, çok sevineceğim valla
maaş günlerinin gelmesini sabırsızlıkla beklerken ömrümünde aynı hızla geçtiği gerçeğini gözardı ediyorum sanırım. inşallah bu sıkıntılı günler yakın zamanda son bulur bol birikimli günler başlar.
akşam eşimin arkadaşına gideceğiz ilk kez gittiğimiz için eli boş gitmek olmaz değil mi? genelde pasta alırım giderken ama bugün sürekli kullanabileceği bişey almak istiyorum. önerilerinize açığım kızlar
havalardan sanırım bu aralar üzerimde bir kırgınlık var, çokda yoruldum bu hafta. şöyle fön falan çektirip süsleneyim, moral olur hemde. hepinize sevgiler mutlu haftasonları![]()

samimiyetine göre fiyatını ayarlarsın.
cam her zaman kullanılan şeylerdir hep ihtiyaç hissedilen.
canım acaba uşaklı arkadaşların oradan ev almakla şunu düşünmüş olabilirler mi ?
''burada kira ödeyeceğimize kendi evimizde duralım hem yatırım yapmış oluruz giderken de satarız elimizde hiç olmazsa ev parası olur onunla da nereye gidersek oradan yeniden ev alırız'' diye...
canım eti iki parçada olsa üzerini kapatacak kadar su ilavesi ile düdüklüde haşlayabilirsin hergün haşlama yapacak değiliz ya
bir de ben 1 kilo kıymayı köfte yapıp şekil verir saklama kabına koyup dondurucuya atıyorum kişi başına 4-5 köfte çıkarıp ister kızartma istersem izmir köfte gibi yapıyorum.
ayrıca 1 kilo kıymayı 4- 5 parçaya ayırıp mantılık şeklinde ya da musakka yapmak için değerlendiriyorum
kuzu eti zaten daha çabuk pişer.
tavuk ve balık da tüketiyoruz onu da tavuk göğsünü köfte yaparım , şinitzel yaparım
daha çok tavuğu baget , pirzola ve kalça olarak tüketiyorum ızgara, fırında tavada vs
büyük balığı daha çok severiz özellikle tercihim levrektir sonrası çipura hele olursa tavuk balığı süper olur kılçığı neredeyse yoktur
hamsiyi temizlenmiş satarlarsa almak isterim
evet canım annemin dediği gibi geç gelen geç harcanır![]()
sağol canım önerin için.
ben de doğranmış et alırım eve gelince kendi tabağı içinde 3 e 4 e ayırırım. sonra da buzluğa atarım
o zaman bir parçasını haşlama yapayım dediğin gibi.
suyuyla pilav pişireyim etiini de pilavın üstüne atayım. öyle yerim bak

köfteler birbirine yapışmıyor mu canım ben hiç yapmadım da:44:
Son düzenleme: