Kirli Çıkılar )))

merhaba hanımlar,keyifler yerindedir inşallah:34:

bu aralar hep yerimde sayıyorum şu ayın 15 i gelse artık, çok sevineceğim valla:16:
maaş günlerinin gelmesini sabırsızlıkla beklerken ömrümünde aynı hızla geçtiği gerçeğini gözardı ediyorum sanırım. inşallah bu sıkıntılı günler yakın zamanda son bulur bol birikimli günler başlar.

akşam eşimin arkadaşına gideceğiz ilk kez gittiğimiz için eli boş gitmek olmaz değil mi? genelde pasta alırım giderken ama bugün sürekli kullanabileceği bişey almak istiyorum. önerilerinize açığım kızlar:34:

havalardan sanırım bu aralar üzerimde bir kırgınlık var, çokda yoruldum bu hafta. şöyle fön falan çektirip süsleneyim, moral olur hemde. hepinize sevgiler mutlu haftasonları:54:
marketin züccaciye bölümüne git. ama önce indirimlere göz at tabi :1:
samimiyetine göre fiyatını ayarlarsın.
cam her zaman kullanılan şeylerdir hep ihtiyaç hissedilen.

canım acaba uşaklı arkadaşların oradan ev almakla şunu düşünmüş olabilirler mi ?

''burada kira ödeyeceğimize kendi evimizde duralım hem yatırım yapmış oluruz giderken de satarız elimizde hiç olmazsa ev parası olur onunla da nereye gidersek oradan yeniden ev alırız'' diye...

canım eti iki parçada olsa üzerini kapatacak kadar su ilavesi ile düdüklüde haşlayabilirsin hergün haşlama yapacak değiliz ya:34:

bir de ben 1 kilo kıymayı köfte yapıp şekil verir saklama kabına koyup dondurucuya atıyorum kişi başına 4-5 köfte çıkarıp ister kızartma istersem izmir köfte gibi yapıyorum.
ayrıca 1 kilo kıymayı 4- 5 parçaya ayırıp mantılık şeklinde ya da musakka yapmak için değerlendiriyorum
kuzu eti zaten daha çabuk pişer.
tavuk ve balık da tüketiyoruz onu da tavuk göğsünü köfte yaparım , şinitzel yaparım
daha çok tavuğu baget , pirzola ve kalça olarak tüketiyorum ızgara, fırında tavada vs
büyük balığı daha çok severiz özellikle tercihim levrektir sonrası çipura hele olursa tavuk balığı süper olur kılçığı neredeyse yoktur:34:
hamsiyi temizlenmiş satarlarsa almak isterim :1:

evet canım annemin dediği gibi geç gelen geç harcanır :1::1::1:

sağol canım önerin için.
ben de doğranmış et alırım eve gelince kendi tabağı içinde 3 e 4 e ayırırım. sonra da buzluğa atarım
o zaman bir parçasını haşlama yapayım dediğin gibi.
suyuyla pilav pişireyim etiini de pilavın üstüne atayım. öyle yerim bak :1: eşim herhalukarda yer de sorun bende.
köfteler birbirine yapışmıyor mu canım ben hiç yapmadım da:44:

Son düzenleme:
merhaba hanımlar,keyifler yerindedir inşallah:34:

bu aralar hep yerimde sayıyorum şu ayın 15 i gelse artık, çok sevineceğim valla:16:
maaş günlerinin gelmesini sabırsızlıkla beklerken ömrümünde aynı hızla geçtiği gerçeğini gözardı ediyorum sanırım. inşallah bu sıkıntılı günler yakın zamanda son bulur bol birikimli günler başlar.

akşam eşimin arkadaşına gideceğiz ilk kez gittiğimiz için eli boş gitmek olmaz değil mi? genelde pasta alırım giderken ama bugün sürekli kullanabileceği bişey almak istiyorum. önerilerinize açığım kızlar:34:

havalardan sanırım bu aralar üzerimde bir kırgınlık var, çokda yoruldum bu hafta. şöyle fön falan çektirip süsleneyim, moral olur hemde. hepinize sevgiler mutlu haftasonları:54:

kahve fincanı takımı olabilir
sürahi takımı olabilir

marketin züccaciye bölümüne git. ama önce indirimlere göz at tabi :1:
samimiyetine göre fiyatını ayarlarsın.
cam her zaman kullanılan şeylerdir hep ihtiyaç hissedilen.

sağol canım önerin için.
ben de doğranmış et alırım eve gelince kendi tabağı içinde 3 e 4 e ayırırım. sonra da buzluğa atarım
o zaman bir parçasını haşlama yapayım dediğin gibi.
suyuyla pilav pişireyim etiini de pilavın üstüne atayım. öyle yerim bak :1: eşim herhalukarda yer de sorun bende.
köfteler birbirine yapışmıyor mu canım ben hiç yapmadım da:44:

nceden aralarına donduruya malzeme koymak için aldığım poşetlerden kesip koyuyordum
ama şimdi koymuyorum buz tuttuktan sonra saklama kabından aynen çıkarıp et tahtasının üzerine koyup bıçakla köftelerin arasına diğer tahta ile üstten vurup çıkarıyorum
bence çok pratik

farmasi canım,bugün 06/10/2012.....
sayfanın 1. yılı kutlu olsun...nice senelere.... :))
ilk sayfada tarih gözüme çarptı da....normalde kendi doğum günümü bile hatırlamam neredeyse... :))

ilk sayfada tarih gözüme çarptı da....normalde kendi doğum günümü bile hatırlamam neredeyse... :))

:))))))))))))))))))))))))))) canım benim ya Allah razı olsun :38:

benim de haberim yoktu 1 sene geçmiş ha vay be inşallah hep birlikte nice güzel bol bereketli birikimler yapabilmek dileğiyle :34:

seviyorum bu topiği.bundan önceki de güzeldi.1 seneyi doldurmuşuz :) sanki sizleri tanıyormuşum gibi kendime yakın hissediyorum.hepinizi seviyorum.iyi ki varsınız.
farmasicm bn tek yatırımı altına yapardım.daha önceden yazmıştın tl, euro diye çeşitlendirmek gerekli diye.haklısın.kenarda bir miktar tl olarak kalsa, lazım olunca da harcarım.bu ayın 15inde euro almayı düşünüyorum.yurt dışına çıkıp gezmeyi görmeyi çok istiyorum.buna biriktirecem :) bakalım kısmet işte.
meyracm sen naptın?3.cüyü düşünüyor musun?
hepinize bereketli günler dilerim.bu hafta sonu da gününüz güzel geçsin ;)

seviyorum bu topiği.bundan önceki de güzeldi.1 seneyi doldurmuşuz :) sanki sizleri tanıyormuşum gibi kendime yakın hissediyorum.hepinizi seviyorum.iyi ki varsınız.
farmasicm bn tek yatırımı altına yapardım.daha önceden yazmıştın tl, euro diye çeşitlendirmek gerekli diye.haklısın.kenarda bir miktar tl olarak kalsa, lazım olunca da harcarım.bu ayın 15inde euro almayı düşünüyorum.yurt dışına çıkıp gezmeyi görmeyi çok istiyorum.buna biriktirecem :) bakalım kısmet işte.

ben daha önce seni görmedim sanki ama maşallah sen beni 3. yü düşündüğümü hatırlayacak kadar tanıyorsun canım... :)
henüz düşünme aşamasındayım,tabi bu ay bir sürpriz olmazsa.... :)

Merhaba arkadaşlar ,
Böyle tasarrufa motive edici konu açan, katkısı olan tüm arkadaşlara paylaşım ve emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.Sayenizde sık kullananlara ekleyip faydalandığım bir bölüm oldu.Bende artık gereksiz harcamalarımı kıstım ufak ufak birikimler yapıyorum.Altın konusunda ufak bir bilgi paylaşmak isterim ,altın fiyatlarının rutin ilerleyişi sene sonuna kadar artışlar olarak ilerler.O sebeple altını olanlar şu anki yükselişi sabırla beklesinler yıl sonuna doğru bozdursunlar derim.Bol bereketli günler dilerim

merhaba teşekkürler canım
profiline baktım

ekonomi alanında 5 tane mesaj yazmışsın zaten toplamda 7 mesajın var ne ara tanıştık kusura bakma hatırlayamadım:34:

ben daha önce seni görmedim sanki ama maşallah sen beni 3. yü düşündüğümü hatırlayacak kadar tanıyorsun canım... :)
henüz düşünme aşamasındayım,tabi bu ay bir sürpriz olmazsa.... :)

:) tatlım burayı takip ediyorum ama çok nadir yazanlardanım.umreye gidip gelmiştin.ardından karanfilce gitti.o da soruyordu sana umreyle ilgili.muhasebeci miydin?

merhaba teşekkürler canım
profiline baktım

ekonomi alanında 5 tane mesaj yazmışsın zaten toplamda 7 mesajın var ne ara tanıştık kusura bakma hatırlayamadım:34:

diyorum ya ara ara yazıyordum.çok sık değil ;)bu arada çocuklarına Allah zihin açıklığı versin.çok tatlılar Maşallah.sana da kolaylıklar diliyorum

diyorum ya ara ara yazıyordum.çok sık değil ;)bu arada çocuklarına Allah zihin açıklığı versin.çok tatlılar Maşallah.sana da kolaylıklar diliyorum

amin Allah razı olsun canım

hepimizin evladına inşaallah :)))

kızlar az önce kipadaydım uyguna buldugum şeyler vardı kenara koyugum paradan stok yaptım ay başında yerine konulcak o para
kipa rize çay 750 gram 5 tl =4 paket aldım 3 kilo çay 20 tl
1.500 kilo tuz 1 tl =4 paket aldım 6 kilo tuz
colgate diş macunu 1 tl =3 paket aldım
4 tane yarım yağlı süt 4 tl 1 lt bir tl ye gelio bimde 1.25 bana baya uygun geldi sütleirn son kullanım tarihi 21 ekim o zmana kadar çoktaaaaaan tüketiriz:)uygun bulunca kaçırmak istemedim:)
ekim ayında büyük planlarım var para konusunda aslında benim için bu bir yıl karlı geçti neden düğünümüz oldu ve elimizde 250 gram altınımız var evlendimizden beri kenara attığımız 1 yarım 2 çeyreğimiz var ve benim kenarda 400 tl param var bide taktığım takılarım var ve daha senenin bitmesine2.5 ay var:)
indirimde buldunuz uygun olan şeyler varsa paylaşın kızlar:)

meyraa çok dikkatlisin, tebrikler. vay bee, ne çabuk geçmiş bir yıl, hayırlı uğurlu olsun, öncesi ve bundan sonrası için.

bendeki durumlardan bahsedeyim biraz.
perşembe doktora gittik, bebeğimiz erkekmiş :emir_bebek::nazar:

çarşambadan beri devam eden soğuk algınlığım tam olarak geçmiş değil, doktor ağrı kesici verdi, çooook şiddetli ağrım olduğu zaman bi tane aldım, daha da almadım, sıkıyorum dişimi. o aldığım gün de artık feryat figan ağlıyordum evde, doktora gittik, ilaç verdi işte, akşam aldım da gece yatabildim.

okulda bi sınıf daha açtılar, ders saatim 29 oldu, bir de rehberlik, tamamen doldu programım yani. biraz zorlanırım diye düşündüm, sonra baktım zaten 25 saatti, oldu 30. geçen yıl okula gidip gelerek yollarda harcadığım zamanı bu sene derse girerek harcarım, hem de delik deşik program olmasındansa böylesi daha iyidir. sanırım müdürden sonra en çok ek dersi ben alıcam :27: şaka bi yana önemli olan almak değil, kenara atabilmekmiş, bunu öğrendim bu topikte :46:

meyraa çok dikkatlisin, tebrikler. vay bee, ne çabuk geçmiş bir yıl, hayırlı uğurlu olsun, öncesi ve bundan sonrası için.

bendeki durumlardan bahsedeyim biraz.
perşembe doktora gittik, bebeğimiz erkekmiş :emir_bebek::nazar:

çarşambadan beri devam eden soğuk algınlığım tam olarak geçmiş değil, doktor ağrı kesici verdi, çooook şiddetli ağrım olduğu zaman bi tane aldım, daha da almadım, sıkıyorum dişimi. o aldığım gün de artık feryat figan ağlıyordum evde, doktora gittik, ilaç verdi işte, akşam aldım da gece yatabildim.

okulda bi sınıf daha açtılar, ders saatim 29 oldu, bir de rehberlik, tamamen doldu programım yani. biraz zorlanırım diye düşündüm, sonra baktım zaten 25 saatti, oldu 30. geçen yıl okula gidip gelerek yollarda harcadığım zamanı bu sene derse girerek harcarım, hem de delik deşik program olmasındansa böylesi daha iyidir. sanırım müdürden sonra en çok ek dersi ben alıcam :27: şaka bi yana önemli olan almak değil, kenara atabilmekmiş, bunu öğrendim bu topikte :46:

geçmiş olsun canım. maşallah oğluşuna:nazar:

ek dersin dehayırlı olsun. ekders berekettir:nazar:

bu faydalı topiciği en başından takip edemedim için çok üzgünüm ama farkedebildiğim içinde çok şanslıyım:)
bu topiğe takıldığınızdan beri ne kadar birikim yapmışsınız kızlar....

bu faydalı topiciği en başından takip edemedim için çok üzgünüm ama farkedebildiğim içinde çok şanslıyım:)
bu topiğe takıldığınızdan beri ne kadar birikim yapmışsınız kızlar....

valla keşke daha erken farketseydim ama ya farkedemeseydim dimi o yüzden şanslıyım
ben birikime başladım bu ay 5 lira attım kumbarama ve her ay en az 20 lira koycam kumbarama bi de bozukluklar ay sonuna kadar da bakmayacam heyecan olsun :52::52::52::52::52:

ek ders sıkıntılı malesef 18 saat dersim var bi de egzersiz yapacam başka yok okulun birinden ders aldım 18 saat verdiler sonra 12ye düştü sonra 6 verelim deyince istemedim almıyorum hiç birini dedim kendi okulumda18 saat aldım ne yapalım

kızlar az önce kipadaydım uyguna buldugum şeyler vardı kenara koyugum paradan stok yaptım ay başında yerine konulcak o para
kipa rize çay 750 gram 5 tl =4 paket aldım 3 kilo çay 20 tl
1.500 kilo tuz 1 tl =4 paket aldım 6 kilo tuz
colgate diş macunu 1 tl =3 paket aldım
4 tane yarım yağlı süt 4 tl 1 lt bir tl ye gelio bimde 1.25 bana baya uygun geldi sütleirn son kullanım tarihi 21 ekim o zmana kadar çoktaaaaaan tüketiriz:)uygun bulunca kaçırmak istemedim:)
ekim ayında büyük planlarım var para konusunda aslında benim için bu bir yıl karlı geçti neden düğünümüz oldu ve elimizde 250 gram altınımız var evlendimizden beri kenara attığımız 1 yarım 2 çeyreğimiz var ve benim kenarda 400 tl param var bide taktığım takılarım var ve daha senenin bitmesine2.5 ay var:)
indirimde buldunuz uygun olan şeyler varsa paylaşın kızlar:)

kızlar çayı güzelmi falan diye acabalardaydım:) şu an içiorum güzel beğendim ben:) almka isteseniz tereddüt etmeyin...

hu hu kızlar hani beyin fırtınası yapacaktır kimse oralı olmadı tabiri caizse bir iki mesaj yazan dışında pek tınlayan olmadı neyseeeee

Back
X