Kirli Çıkılar )))

konuyu dağıtayım biraz,

biz dün akşam minik okulumuzda, okulumuzun bütün öğretmenleri olarak, akşam öğrencileri evlerine gönderdikten sonra şu hint filmi yerdeki yıldızları izledik. yemeğimizi yedik, sınıfın birine kurduk kocaman perdeyi, çaylar elimizde, çerezler önümüzde oooh mis gibi izledik. gece 10 da eve gittim :) film disleksiyi anlatıyordu, kendim kasıp bir seminer hazırlayıp arkadaşlara anlatsam, bu film kadar etkili olmazdı. şimdi hepsi disleksiyi biliyor, kolayca da unutmazlar. :)

senfat hayırlı bereketli olsun altınların
banu geçmiş olsun

meyra gittiğinde benim için de dua eder misin
kızım için de
hem şu sıkıntılardan kurtulmamız hem orayı bizim de görebilmemiz
hem de kurtulamayacaksak dayanabilecek gücü bulabilmem için
allah razı olsun
allah kabul etsin ibadetlerini

konuyu dağıtayım biraz,

biz dün akşam minik okulumuzda, okulumuzun bütün öğretmenleri olarak, akşam öğrencileri evlerine gönderdikten sonra şu hint filmi yerdeki yıldızları izledik. yemeğimizi yedik, sınıfın birine kurduk kocaman perdeyi, çaylar elimizde, çerezler önümüzde oooh mis gibi izledik. gece 10 da eve gittim :) film disleksiyi anlatıyordu, kendim kasıp bir seminer hazırlayıp arkadaşlara anlatsam, bu film kadar etkili olmazdı. şimdi hepsi disleksiyi biliyor, kolayca da unutmazlar. :)

senin branşın nedir, disleksiyi herkes bilmez de
ben disleksilerle özel eğitimde çalışmıştım
okullarda da çok var, hatta kendi ilkokul yıllarımı hatırlıyorum, şimdi gözle baktıgımda disleksi olduklarını düşünüyorum bazılarının
ben özel eğitimde çalışırken bir kız vardı oraya gelen benle yaşıt
kıza bakıyorum sonunda dedim ben bu kızı tanıyorum, orta okul arkadasım ve mental retarde, orta 2 de beraberdik.

saolun kızlar
gun gelecek ben de burada mendil sallayan kafayı koyacagım inşaallah
ilk kar ettiğim parayla isze pasta ısmarlayacağım. bendensiniz o gün

senfat adamın biri bir yerde altın coşacak şubat martta diyor sen anlık değişimlere aldanma altın altındır er yada geç aldığının üstüne çıkar. İçini ferah tut

Allah razı olsun adam traktörünü satıp mezraya okul yapmış
oraya atanacak öğretmen de (ki atanır mı bilmiyorum) 6 ay mezardan ilçeye inemedikçe adama sevgilerini iletir artık

meyra, farmasi, karanfilce;

ne diyorsunuz, fikriniz ne yönde, merak ediyorum. daha düşer mi?

bu hafta başında 6,11 gram altını 590 a aldım. şimdi 570 diyor (buraya kafayı duvara vuran tickerı olacak)

biraz daha alım yapıciğim fakat daha düşermi ki acep?

canım ben bugün kademeli alımlar yaptım

biraz da tl ve dolar olarak cephane alıkoydum
düşerse alıma devam
yükselirse karı görünce satarım :34:

eveeeeeet kızlar geldim... :))
aylardır turşusunu kurduğum dolarlardan nihayet kurtuldum,hem de hatırı sayılır bir karla... :))
bir kısmını altına kilitlemiştim,onlar henüz turşu olma yolunda,kemale ermediği için bekliyor.... :))
kızlar bugün altın alacak olan alsın,ziraaaaaa,şu saatten sonra çıkması temennimiz... :))
tabiki ydt,yalnızca mt.....
ha bugün ne olur diyorsanız;
15;30 da abd den gelecek iki önemli veri var...
verilerin iyi gelmesi bekleniyor....
iyi gelirse ve ons da bunu hissederse,onsta hatırlı bir düşüş olabilir....
ama bu fiyattan altın alanlar,daha düşse bile,hiç üzülmesin,zira bu rakamlar altın almak için güzel rakamlar....
her ne kadar beklenmese de, kötü gelme ihtimali de var....
o zaman onsta ralli başlar.... :)
hislerinize göre hareket edip,sonuca kanaat etmekten başka çare yok... :))

senfat canım,evet,her şeyde bir hayır vardır ve bunu yaşayarak öğrenmek,anlatılmazdır... :))

arkadaşlar,hepinize dua edeceğim,nasip olur da gidebilirsem inşallah....
tabi özel dua isteyenlerin, özel yerlerde,özel olarak aklıma gelme ihtimalini de unutmayalım...seyyahcım... :))
ayy daldan dala atladım yine... :))
ee her telden çalabilen hatunlarız, ne de olsa, değil mi? :))

senin branşın nedir, disleksiyi herkes bilmez de
ben disleksilerle özel eğitimde çalışmıştım
okullarda da çok var, hatta kendi ilkokul yıllarımı hatırlıyorum, şimdi gözle baktıgımda disleksi olduklarını düşünüyorum bazılarının
ben özel eğitimde çalışırken bir kız vardı oraya gelen benle yaşıt
kıza bakıyorum sonunda dedim ben bu kızı tanıyorum, orta okul arkadasım ve mental retarde, orta 2 de beraberdik.

branş rehberlik canım, şu an anaokulunda çalışıyorum. ama ilköğretim ve lisede de çalışmıştım.

Altın almak için dakika sayıyorum. Ons tepetaklak olmuş. Ortalamamı düşürebilirim alınca :52:

onsu nerden takip ediyorsunuz

ben kara geçince hemen satacagım. havadan gelen paranın tadını bir alayım, çatır çatır harcayacagım.(cem yılmazın reklamındaki gibi) ne hayaller kurdum 3-5 lira için vallahi.

Biraz altın alıp ortalamamı 0,7 lira düşürdüm. ABD açılsın tüm paramı altına dökücem

ben de bir miktar altın aldım düşmeye devam ederse alıma devam edicem ama elimi neye atsam kuruyor :D
şimdiye kadar pek zarar etmedim ama kar ettiğim de söylenemez=)

kızlar alım satımlarınız bereketli olsun:)
şu garantiye geçsem abrtirajı öğrenicem ama tembellik başa bela:1:
teoride öğrenmeye çalışıyorum ama pratik olmadıkça boşa gidiyo hepsi:1::1:

Back
X