Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bişey sorayım bari
Bu ara altın alımı iyiymiş diyolar, özellikle Bankasya dediler
Doğru mu![]()
canım ben benim bu yaz düğün olcaktı. detayı inmim. ama olmadı. o yüzden almaya başladım.
şimdide indirimleri takip ediyorum.. mesela fiyasa fiyatı 250 tl olan braun doğrayıcıyı ben aldıgım hediye çekiyle 150TL ye aldım. hadi onuda geç,
aryıldız çatal bıçak takımı fiore her yerde 500 600 iken ben 200TL ye aldım.. (( Ar Yldz Fiore 89 Para atal bak kak Takm ))
hisarın düdüklü tenceresini mesela 130 a mı ne aldım. dışarda yine 250den fazlaydı..
hep derim çeyizimi çok uygun tamamladım..
böyle büyük indirimleri görünce kaçırmıyorum. bu yüzden mantıklı bişey yaptıgımı düşünüyorum.
nevresim takımlarım mesela sarevin. dışarda bire bire gidip begendim. 190 olan ürünü ben 110 TL netten aldım.. pazarlık yaparsın ama en fazla 150e bırakır..
dediğim gibi indirimler olunca alıyorum..
eveeeeeet kızlar geldim... :))
aylardır turşusunu kurduğum dolarlardan nihayet kurtuldum,hem de hatırı sayılır bir karla... :))
bir kısmını altına kilitlemiştim,onlar henüz turşu olma yolunda,kemale ermediği için bekliyor.... :))
kızlar bugün altın alacak olan alsın,ziraaaaaa,şu saatten sonra çıkması temennimiz... :))
tabiki ydt,yalnızca mt.....
ha bugün ne olur diyorsanız;
15;30 da abd den gelecek iki önemli veri var...
verilerin iyi gelmesi bekleniyor....
iyi gelirse ve ons da bunu hissederse,onsta hatırlı bir düşüş olabilir....
ama bu fiyattan altın alanlar,daha düşse bile,hiç üzülmesin,zira bu rakamlar altın almak için güzel rakamlar....
her ne kadar beklenmese de, kötü gelme ihtimali de var....
o zaman onsta ralli başlar.... :)
hislerinize göre hareket edip,sonuca kanaat etmekten başka çare yok... :))
senfat canım,evet,her şeyde bir hayır vardır ve bunu yaşayarak öğrenmek,anlatılmazdır... :))
arkadaşlar,hepinize dua edeceğim,nasip olur da gidebilirsem inşallah....
tabi özel dua isteyenlerin, özel yerlerde,özel olarak aklıma gelme ihtimalini de unutmayalım...seyyahcım... :))
ayy daldan dala atladım yine... :))
ee her telden çalabilen hatunlarız, ne de olsa, değil mi? :))
canım merhaba ben başka bi topigin devamlı takipçisiyken burayı keşfettim ve senin yorumunu okudum tesadüfen. ar-yıldızın takımını çok uyguna almışsın nasıl başardın bu işi:) ben de çeyiz hazırlıgı yapıyorum da:)
tabi özel dua isteyenlerin, özel yerlerde,özel olarak aklıma gelme ihtimalini de unutmayalım...seyyahcım... :))
meyraa öğleyin aldığım 30 gramı şimdi satsam 12.6 dolar kar var :)))))))))
canım nereye gitceksin biyeremi gidiceksin:)
ben ALLAH rızası için dua istiyorum.
özeldenmi yazayım burayamı yazayım:)
bende sana ederim
burda bi hamile hatunumuz vardı onada ediyorum![]()
eveeeeeet kızlar geldim... :))
aylardır turşusunu kurduğum dolarlardan nihayet kurtuldum,hem de hatırı sayılır bir karla... :))
bir kısmını altına kilitlemiştim,onlar henüz turşu olma yolunda,kemale ermediği için bekliyor.... :))
kızlar bugün altın alacak olan alsın,ziraaaaaa,şu saatten sonra çıkması temennimiz... :))
tabiki ydt,yalnızca mt.....
ha bugün ne olur diyorsanız;
15;30 da abd den gelecek iki önemli veri var...
verilerin iyi gelmesi bekleniyor....
iyi gelirse ve ons da bunu hissederse,onsta hatırlı bir düşüş olabilir....
ama bu fiyattan altın alanlar,daha düşse bile,hiç üzülmesin,zira bu rakamlar altın almak için güzel rakamlar....
her ne kadar beklenmese de, kötü gelme ihtimali de var....
o zaman onsta ralli başlar.... :)
hislerinize göre hareket edip,sonuca kanaat etmekten başka çare yok... :))
senfat canım,evet,her şeyde bir hayır vardır ve bunu yaşayarak öğrenmek,anlatılmazdır... :))
ben sana ordayken çok dua etcem meyraa o zaman beni illaki hatırlarsın. bana bazı arkadaşlarım öyle yaptı ve ben durduk yere onları hatırladım.
bir de bazı insanları bazı tanıdıklarıma bir an için çok benzettim orda ve duaya ihtiyaçları olduklarını düşünüp onlar için de dua ettim
senfatcım hayırlı olsun altınların
ben de 2 gr alıverdim az önce 94,49 dan Allah bereket versin 2 gr lık param kaldı..
bugün aşılamamı oldum hayırlısıyla olur inşallah. Allah için hemşireler özelden bile daha güzel ilgilendiler Allah razı olsun. ama 200 liradan kaçamadık :)) malesef hastane alıyormuş.yapacak bişey yok
hemşire dedi ki eve gidince dinlen hatta uyuyabilirsen uyu..
ama uyumaya çalışmak strese sokarsa yapmak istediğini yap..
yoook dedim
ben gündüz uyurum hep zaten
ee gece burada size çene yetiştiriyorum sabah erkenden kalkıyorum benim gibi bi uykucuya da gündüz uyumak kalıyor.. bugün de 4 e kadar uyumuşum. açtım pc yi bi baktım altın da iyi düşmüş neyse ondan da nasiplendik![]()
Canım Allah hayırlı etsin aşılamanı
200 tl yi koyver gitsin yeterki hayırlısıyla aşılama tutsun da gerisinin önemi yok![]()
ben sana ordayken çok dua etcem meyraa o zaman beni illaki hatırlarsın. bana bazı arkadaşlarım öyle yaptı ve ben durduk yere onları hatırladım.
bir de bazı insanları bazı tanıdıklarıma bir an için çok benzettim orda ve duaya ihtiyaçları olduklarını düşünüp onlar için de dua ettim
senfatcım hayırlı olsun altınların
ben de 2 gr alıverdim az önce 94,49 dan Allah bereket versin 2 gr lık param kaldı..
bugün aşılamamı oldum hayırlısıyla olur inşallah. Allah için hemşireler özelden bile daha güzel ilgilendiler Allah razı olsun. ama 200 liradan kaçamadık :)) malesef hastane alıyormuş.yapacak bişey yok
hemşire dedi ki eve gidince dinlen hatta uyuyabilirsen uyu..
ama uyumaya çalışmak strese sokarsa yapmak istediğini yap..
yoook dedim
ben gündüz uyurum hep zaten
ee gece burada size çene yetiştiriyorum sabah erkenden kalkıyorum benim gibi bi uykucuya da gündüz uyumak kalıyor.. bugün de 4 e kadar uyumuşum. açtım pc yi bi baktım altın da iyi düşmüş neyse ondan da nasiplendik![]()
kızlar çok canım sıkkın yaa.
dün oğlumun yanağında bir çizik vardı. kreşten alırken soramadım öğretmenine. bugün yine oğlumu almaya gittiğimde ne göreyim, çocuğun çizilmedik kanamayan yeri kalmamış.
kreşteki çocuğun biri kıskanıyormuşta o yapıyormuş.
2 gün üstüste bu nasıl ihmalkarlık ya.
3 yaşındaki çocuk oğlumu döverken bunların öğretmeni ve stajiyer öğrenciler nerdetdiniz diye sorduğumda;
öğretmen 1 dk lık dışarı çıkmış, bunlar olmuş. stajiyerlerde öğretmenim yetişin kavga ediyorlar diye bağırmayı tercih etmişler, oğlumu o canavarın elinden almak yerine![]()