Kirli Çıkılar )))

Bende bişey sorayım bari
Bu ara altın alımı iyiymiş diyolar, özellikle Bankasya dediler
Doğru mu :3:

bankaların satışı farklı oluyo..
ben halkbanka baktım demin 94.79 du gr.
ama benim alış da satışta diğer bankalara göre yüksek oluyo..
şöyle söyliim benim aldığuım en iyi fiyat 90 liraydı..
bence bu fiyatta iyi sayılır (daha düşedebilir)

senfatcım doları sormuşsun dolar ben bu fiyattan şasen almam

bir de çok nazlı
geçen dolar aldım tl ile al-sat yapmak için 3-4 hafta elimde kaldı anca aldığım fiyatı gördüm hemen başımdan kar etmedim ama zarar da etmeden gönderdim :34:

yusummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

nerelerdesinnnnnnnnnnnn ???????????????:38::38::38::38:

canım ben benim bu yaz düğün olcaktı. detayı inmim. ama olmadı. o yüzden almaya başladım.
şimdide indirimleri takip ediyorum.. mesela fiyasa fiyatı 250 tl olan braun doğrayıcıyı ben aldıgım hediye çekiyle 150TL ye aldım. hadi onuda geç,
aryıldız çatal bıçak takımı fiore her yerde 500 600 iken ben 200TL ye aldım.. (( Ar Yldz Fiore 89 Para atal bak kak Takm ))
hisarın düdüklü tenceresini mesela 130 a mı ne aldım. dışarda yine 250den fazlaydı..
hep derim çeyizimi çok uygun tamamladım..
böyle büyük indirimleri görünce kaçırmıyorum. bu yüzden mantıklı bişey yaptıgımı düşünüyorum.
nevresim takımlarım mesela sarevin. dışarda bire bire gidip begendim. 190 olan ürünü ben 110 TL netten aldım.. pazarlık yaparsın ama en fazla 150e bırakır..
dediğim gibi indirimler olunca alıyorum..

canım merhaba ben başka bi topigin devamlı takipçisiyken burayı keşfettim ve senin yorumunu okudum tesadüfen. ar-yıldızın takımını çok uyguna almışsın nasıl başardın bu işi:) ben de çeyiz hazırlıgı yapıyorum da:)

eveeeeeet kızlar geldim... :))
aylardır turşusunu kurduğum dolarlardan nihayet kurtuldum,hem de hatırı sayılır bir karla... :))
bir kısmını altına kilitlemiştim,onlar henüz turşu olma yolunda,kemale ermediği için bekliyor.... :))
kızlar bugün altın alacak olan alsın,ziraaaaaa,şu saatten sonra çıkması temennimiz... :))
tabiki ydt,yalnızca mt.....
ha bugün ne olur diyorsanız;
15;30 da abd den gelecek iki önemli veri var...
verilerin iyi gelmesi bekleniyor....
iyi gelirse ve ons da bunu hissederse,onsta hatırlı bir düşüş olabilir....
ama bu fiyattan altın alanlar,daha düşse bile,hiç üzülmesin,zira bu rakamlar altın almak için güzel rakamlar....
her ne kadar beklenmese de, kötü gelme ihtimali de var....
o zaman onsta ralli başlar.... :)
hislerinize göre hareket edip,sonuca kanaat etmekten başka çare yok... :))

senfat canım,evet,her şeyde bir hayır vardır ve bunu yaşayarak öğrenmek,anlatılmazdır... :))

arkadaşlar,hepinize dua edeceğim,nasip olur da gidebilirsem inşallah....
tabi özel dua isteyenlerin, özel yerlerde,özel olarak aklıma gelme ihtimalini de unutmayalım...seyyahcım... :))
ayy daldan dala atladım yine... :))
ee her telden çalabilen hatunlarız, ne de olsa, değil mi? :))

allah razı olsun

selam kızlar.. nasılsınız
bugun menülerde ne var:1::1: bende sandviç aldım onu yiyorum şimdi:1::1:

canım merhaba ben başka bi topigin devamlı takipçisiyken burayı keşfettim ve senin yorumunu okudum tesadüfen. ar-yıldızın takımını çok uyguna almışsın nasıl başardın bu işi:) ben de çeyiz hazırlıgı yapıyorum da:)

firsatmagazasi.comfirsatmagazasi.com die site vardı. indirime girmiştim. 3 takım aldım. kendime kardeşime arkaşıma diye..
şimdi bu site kapandı. sürekli güzel indirimleri oluyordu. çeyiz topiğinde yayılmıştı ama bilemedim öyle işte:)

ceylin senn adın yabancı gelmiyor:1::1: bitane ceylin vardı bi topikçe okumuştun:1::1: güzel fantezileri olan bi hatundu:1::1::1: o senmisin:16::16:

ben hiç bozdurma işini yapmıyorum
direk alın alıp köşeye bırakıyorum :26::26:
bendemi alıp satma işine girsem
şimdide bir miktar param var. altın alcam..
ben dolar hiç almadım dolarmı alsam:26:

meyraa öğleyin aldığım 30 gramı şimdi satsam 12.6 dolar kar var :)))))))))

Özlemişim buraya yazmayı =(
Okul ,benim hastalıklarım ,yine başlayan bakıcı sorunları derken uğrayamadım bir türlü =(
Bugün geçmişin bir kısmını okudum. class dışında herkes iyi herhalde. class çok üzüldüm gerçekten =( Ama herşeyde bir hayır vardır, inşallah yeniden hamile kalıp sağsalim bebeğini kucağına alırsın.
Meyra umreye gidiyormuşsun, inşallah bize de nasip olur. Ben kendim için değil ama oğlum için dua etmeni çok isterim.
Farmasi okulla ilgili problemler devam ediyor galiba. Bende de aynen devam ediyor. Size yazdıktan 1 gün sonra müdürle görüştüm. Adam resmen bu iki öğretmenden korkuyor. Ben onlarla konuştum bir daha tatsızlık çıkmaz falan dedi. Ben de bu adamlar sizin başınıza daha çok iş açar benden söylemesi diyerek çıktım odadan. Ruj meselesinin üzerine gidemedik çünkü kimse sesini bile çıkartmıyor bu adamlara karşı, anlamadım neden. Milli eğitim bile ses etmedi. Allah büyük diyorum sadece. Ama ben bu olaylardan sonra çok utandım. Çünkü o türbanlı arkadaşım hep yanımda oldu. Hatta bu öğretmen onunla konuşup sen nasıl olur da onun tarafını tutarsın, o bizim gibi değil falan demiş (açık olduğumdan dolayı) o da haklı yusum falan demiş. Gerçekten utandım, ben türbanla derse gidiryolar diye şikayet etmeyi düşündüm ama o benim yanımda oldu. Bir de bu adamların aslında ceza falan almasına bile gerek kalmadı aslında. Çünkü bütün öğretmenler iletişimini kesti onlarla. Ne öğretmenler odasına giderbiliyorlar ne de başka yere. Sürekli koridorda, sınıfta, bahçede falan dolanıyorlar =)
Karanfilce canım inşallah aşılama tutar da (böyle mi denir bilmiyorum gerçi, cahilliğime ver) iyi haberler verirsin bize.
Akıllıbıdık tatlım bundan 1yıl önceydi galiba(tam hatırlamıyorum). Benim ev telefonunu biri aradı. ...... (memleketim) ilinden bir özel hastaneden arıyorlardı. Kayıtlarımıza göre diyabet olduğunuz yazıyor dendi. Nasıl panikledim anlatamam. dedim benim böyle bir hastalığım yok. Peki eşiniz ve çocuğunuzda var mı dendi. Hayır yok falan dedim. Tamam o halde hemen kaydı düzeltiyorum dendi. Sizde de acaba böyle bir durum olabilir mi?
Allright hayırlı ise olsun iş yeriniz. Geliriniz zaten güzel , ödersiniz rahatlıkla.

Darksea
benim oğluma bakıcı bakıyor evimizde. İnan ben senden daha beter durumdayım. Bakıcı evde tüm gün oturuyor, oğluma bir oyun oynat ya da öğret desem kendi bilmiyor ki öğretsin, bütün gün tv karşısında bebeğim. Çektiğim vicdan azabının haddi hesabı yok. İnan kısa sürede alışır ve evde olmasından daha iyidir, tabi iyi bir bakıcı olursa o ayrı.

tabi özel dua isteyenlerin, özel yerlerde,özel olarak aklıma gelme ihtimalini de unutmayalım...seyyahcım... :))

canım nereye gitceksin biyeremi gidiceksin:)
ben ALLAH rızası için dua istiyorum.
özeldenmi yazayım burayamı yazayım:)
bende sana ederim :16::16::16:

burda bi hamile hatunumuz vardı onada ediyorum:16::16:

meyraa öğleyin aldığım 30 gramı şimdi satsam 12.6 dolar kar var :)))))))))

Allah bereket versin canım... :)
karlı bir gündü,cumanın bereketi... :)
ben de sabah,akşama ons nasıl olsa düşecek deyip,satmasaydım dolarları,şu an zarardaydım... :)
birkez daha kanıtlandı ki,karı gördün mü çıkmasını bileceksin...
yoksa daha çok kar edeyim derken, zarar yazarsın,her işte olduğu gibi... :)

eveeeeeet kızlar geldim... :))
aylardır turşusunu kurduğum dolarlardan nihayet kurtuldum,hem de hatırı sayılır bir karla... :))
bir kısmını altına kilitlemiştim,onlar henüz turşu olma yolunda,kemale ermediği için bekliyor.... :))
kızlar bugün altın alacak olan alsın,ziraaaaaa,şu saatten sonra çıkması temennimiz... :))
tabiki ydt,yalnızca mt.....
ha bugün ne olur diyorsanız;
15;30 da abd den gelecek iki önemli veri var...
verilerin iyi gelmesi bekleniyor....
iyi gelirse ve ons da bunu hissederse,onsta hatırlı bir düşüş olabilir....
ama bu fiyattan altın alanlar,daha düşse bile,hiç üzülmesin,zira bu rakamlar altın almak için güzel rakamlar....
her ne kadar beklenmese de, kötü gelme ihtimali de var....
o zaman onsta ralli başlar.... :)
hislerinize göre hareket edip,sonuca kanaat etmekten başka çare yok... :))

senfat canım,evet,her şeyde bir hayır vardır ve bunu yaşayarak öğrenmek,anlatılmazdır... :))

ben sana ordayken çok dua etcem meyraa o zaman beni illaki hatırlarsın. bana bazı arkadaşlarım öyle yaptı ve ben durduk yere onları hatırladım.
bir de bazı insanları bazı tanıdıklarıma bir an için çok benzettim orda ve duaya ihtiyaçları olduklarını düşünüp onlar için de dua ettim :16:

senfatcım hayırlı olsun altınların:16:
ben de 2 gr alıverdim az önce 94,49 dan Allah bereket versin 2 gr lık param kaldı..

bugün aşılamamı oldum hayırlısıyla olur inşallah. Allah için hemşireler özelden bile daha güzel ilgilendiler Allah razı olsun. ama 200 liradan kaçamadık :)) malesef hastane alıyormuş.yapacak bişey yok:31:
hemşire dedi ki eve gidince dinlen hatta uyuyabilirsen uyu..
ama uyumaya çalışmak strese sokarsa yapmak istediğini yap..
yoook dedim :9:
ben gündüz uyurum hep zaten:9:

ee gece burada size çene yetiştiriyorum sabah erkenden kalkıyorum benim gibi bi uykucuya da gündüz uyumak kalıyor.. bugün de 4 e kadar uyumuşum. açtım pc yi bi baktım altın da iyi düşmüş neyse ondan da nasiplendik :16:

ben sana ordayken çok dua etcem meyraa o zaman beni illaki hatırlarsın. bana bazı arkadaşlarım öyle yaptı ve ben durduk yere onları hatırladım.
bir de bazı insanları bazı tanıdıklarıma bir an için çok benzettim orda ve duaya ihtiyaçları olduklarını düşünüp onlar için de dua ettim :16:

ben de 2 gr alıverdim az önce 94,49 dan Allah bereket versin 2 gr lık param kaldı..

bugün aşılamamı oldum hayırlısıyla olur inşallah. Allah için hemşireler özelden bile daha güzel ilgilendiler Allah razı olsun. ama 200 liradan kaçamadık :)) malesef hastane alıyormuş.yapacak bişey yok:31:

ee gece burada size çene yetiştiriyorum sabah erkenden kalkıyorum benim gibi bi uykucuya da gündüz uyumak kalıyor.. bugün de 4 e kadar uyumuşum. açtım pc yi bi baktım altın da iyi düşmüş neyse ondan da nasiplendik :16:

Canım Allah hayırlı etsin aşılamanı

200 tl yi koyver gitsin yeterki hayırlısıyla aşılama tutsun da gerisinin önemi yok :34::38::nazar::nazar::nazar:

yusumcum hoşgeldin canım :16:
seni burda görmek ne mutluluk verici...
sana çektirenlerin yalnız kalmalarına çok sevindim gerisi gelir inşallah :16:
bakıcı konusunda ise üzüldüm :(( gerçekten sen üzülünce benim de içim gidiyor.
canını çok sıkma be bitanem.. ben küçükken annemler köyde kalmışlar bi süre. annem tarlaya gider, ahıra girer, mutfaktan içeri girmezmiş.. eee kim büyütürmüş çoluk çocuk halalarımın ya da babannemin elinde büyümüşüm. dermişsiniz belli oluyor karanfilce:27:
Ama yine de duam güzel bi insana denk gelmen :16:

kızlar çok canım sıkkın yaa.
dün oğlumun yanağında bir çizik vardı. kreşten alırken soramadım öğretmenine. bugün yine oğlumu almaya gittiğimde ne göreyim, çocuğun çizilmedik kanamayan yeri kalmamış.
kreşteki çocuğun biri kıskanıyormuşta o yapıyormuş.
2 gün üstüste bu nasıl ihmalkarlık ya.
3 yaşındaki çocuk oğlumu döverken bunların öğretmeni ve stajiyer öğrenciler nerdetdiniz diye sorduğumda;
öğretmen 1 dk lık dışarı çıkmış, bunlar olmuş. stajiyerlerde öğretmenim yetişin kavga ediyorlar diye bağırmayı tercih etmişler, oğlumu o canavarın elinden almak yerine :19::19::19::19::20::20::20::20:

Son düzenleme:

aşılaman hayırlı olsun canım. hayırlı bir bebek versin rabbim sana...

kızlar çok canım sıkkın yaa.
dün oğlumun yanağında bir çizik vardı. kreşten alırken soramadım öğretmenine. bugün yine oğlumu almaya gittiğimde ne göreyim, çocuğun çizilmedik kanamayan yeri kalmamış.
kreşteki çocuğun biri kıskanıyormuşta o yapıyormuş.
2 gün üstüste bu nasıl ihmalkarlık ya.
3 yaşındaki çocuk oğlumu döverken bunların öğretmeni ve stajiyer öğrenciler nerdetdiniz diye sorduğumda;
öğretmen 1 dk lık dışarı çıkmış, bunlar olmuş. stajiyerlerde öğretmenim yetişin kavga ediyorlar diye bağırmayı tercih etmişler, oğlumu o canavarın elinden almak yerine :19::19::19::19::20::20::20::20:

pessssssssssssss stajyer mi mtajyer mi ne idüğü belirsiz o şahıs orada eşşeeekkkk başı mıymış acaba
öğretmeni çağırana kadar 3 yaşındaki iki çocuğu idare edemiyor muymuş orta yolu bulamıyor muymuş

güzel bir uslupla çocukları ortak noktada buluşturup kavga etmeden yaşamalarını sağlayamıyor muymuş

vallahi pessssssss :47::47::47::47::47::47:

bak çok sinirlendim şimdi sorumsuzluk oldu mu kan beynime sıçrıyor alacan saçını başını yolacan öylesinin
vay edepsiz sen orada niye varsın ya :47::47::47:

Back
X