Kırmadan nasıl. Halledebilirim

İşte insanları zor duruma sokma bunun adı. Paran varsa alırsın yoksa almazsın. Ha zorunlu bir şey olur ihtiyacı vardır amenna.
Evetde bnde evlencm para lazım evimin eksikleri var gelmiş siparis istiyor

Cimri biri değilim düğünüm.var para lazım evlimin eksiği var mecbur sorguluyorum

Parayı at dessm göndermez utanma yokki oralı olmadı kimbilir ne zmn verecek unutur gider o

Hesabımda yeterli bakiye olmadığı için şuan veremiyorum.

Cimri biri değilim düğünüm.var para lazım evlimin eksiği var mecbur sorguluyorum
Ben yakın arkadaşıma 500 liranın lafını etmezdim. O parayla önemli bir eksiğinizi gideremiyorsunuz sonuçta. Büyük bir meblağ değil. Ama dediğim gibi sonradan okudum bu kişi sizi kullanmaya çalışıyor artık. Borcu varken ödemeyip yeni bir şey kitlemeye çalışmak her insanın yapabileceği şey değil. Yüzü tutuyor demek ki, hayret ya.

Ya benim anlamadığım bu arkadaşın eşi uzayda mi yaşıyor da yatakta farklı nevresim görünce bu nedir nerden çıktı demeyecek mi
Hediye diyecek Büyük ihtimalle arkadaşım hediye etti diyecek.

Annemin bir komşusu evine bir eşya almış tabi o zamana göre biraz yüksek ama kadının parası var almış eşi fark edince nereden çıktı bu diye soruyor kadında annemin adını vermiş Ayşe aldı demiş hediye olarak,annemin haberi yok tabi ertesi gün kadın erkenden annemin yanina geldi böyle böyle diye eğer eşim sana sorarsa evet ben aldım de annem de kızdı aslında bir daha olmasın dedi tabi eşide sormadı.

Oncedende istedi kocasından gizli sipariş veriyor kiziyormus bizim eve söyledik 3 ay sonra kargosunu almaya geldi

Bı tane sanada aliyim diyo goya hediye bnm karttan çekiliyor istemiyorum dedim

İşte insanları zor duruma sokma bunun adı. Paran varsa alırsın yoksa almazsın. Ha zorunlu bir şey olur ihtiyacı vardır amenna.
Bide sanada hediye alıyım diyo benim karttan çekiliyor adı hediye

Zaten sıkışık parası yok kim bilir ne zmn vercek belkide vermicek düğünüm var bnmde paraya ihtiyacım var yoksa bu konulara girmezdim
Canım senin durumun belli arkadaşında biraz anlayış olsaydı zaten istemezdi ,beni dinle araya mesafe koy bence

Bankalar taksitli nakit avansi kisitladi, bir çok kişinin de avans hesap ve kart limitlerini dusurdu. Sizin limitinizi de düşürmüş bu yuzden alışveriş yapamıyor olabilirsiniz

500 lira az para değil durumu sıkışık mis kimbilir ne zmn vericek
Durumu sıkışıksa nevresim almasın sanki et alıyor ya, nevresim alt tarafı. Yeni evli genç kadının zaten vardır bir ton nevresimi.
Ben bekarım, evde üç tane tekli nevresim takımı var, döndürüp döndürüp bunları kullanıyorum 2009dan beri

Mevla Allah demek. Meblağ.

Bunu yeni okudum. Daha önce vukuatı varmış, vermemiş aldığı parayı. Keşke sizden nevresim istediğinde hatırlatsaydınız. Onda ne kadar kopardı?
Kitap istedi önceden sipariş verdim ödemedi

Durumu sıkışık olan biri neden nevresim takımı almak ister kartımda limit yok ödeme olmadı kusura bakma de çok işin içinden. Benim bı arkadaşımda kocasından gizli alışveriş yapardı birgün benden istedi bunları alirmisin senin evine sipariş gelsin ben senden alırken veririm diye kartımı internet alışverişine kapadım bir süre dedim kabul etmeyin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…