Kırmadan nasıl halledeceğim, kayınvalidem :(

yyorumlarınıaz için çok teşekküredrim kızlar
:92::71::kkk:

Son düzenleme:
Kayınvaliden sizden uzakta mı oturuyor? Özlüyordur belki torununu kadın. Misafir olarak gidince de bırak yatsın torunuyla noolcak ki? Çok seviyor demekki torununu.
Bazı kadınlar oğlunun çocuğuna hele de erkekse düşkün olabiliyorlar nedense..:44:

Kayınvaliden sizden uzakta mı oturuyor? Özlüyordur belki torununu kadın. Misafir olarak gidince de bırak yatsın torunuyla noolcak ki? Çok seviyor demekki torununu.
Bazı kadınlar oğlunun çocuğuna hele de erkekse düşkün olabiliyorlar nedense..:44:

evet ya bizimkide hatsafada
dedim gibi bikereyle kalacağını bilsem amenna
ama hep isteyek bu kez
bu da bana uygun gelmiyor

bende 9 aylık bebeğimin kim olursa olsun kimsenin yanında yatmasını istemezdim açıkçası,onun başkasına değil annesine ihtiyacı var sonuçta.Tamam gündüzleri sevsin,öpsün yanından ayırmasın falan ama geceleri koynuna alıp yatmak,heleki bunu emrivaki ve sizi kaale almaz bi tavırla söylemek çok yanlış.Ne demek o benim oğlum,benle yatacak??? bence anneye büyük bi saygısızlık bu söylediği.Eşinizle konuşun,istemediğinizi söyleyin,sizde "kayınvalidenize yok olmaz geceleri yanımdan ayıramam,sizde bi annesiniz,anlamalısınız beni,rahat edemem çocuğumsuz" deyip kesin bi dille söyleyin,eşinizde destek çıksın size.İnşallah ısrar edip,huzursuzluk çıkrmaz kayınvalideniz

hay allahım ya.
her gün neler duyuyorum..
pes artık.
nedir bu gelin kıskançlığı???

düşkün olan gündüz sever!!
herkez sırasını rolünü yerini bilmeli..
babanne ise babanne gibi kalmalı.
isterik hareketler sergileyip annenin rolünü üstlenmeye çalışmamalı.

Arkadaşım zaten 1 hafta kalacakmışsın.babanne bu dayanamıyor demekki..

çocuğunu sevmeyen görülmüşte torununu sevmeyen görülmemiş.
çocuk için en önemlisi sevgidir.ne ona para lazım nede oyuncak
bırakın svgiyi doya doya tatsın
babanneyide bu özleminden geri bırakmayın
kadın ne hayaller kuruyor demekki
emsin bebek gece o rahatsız olmayı kafa koymuş
bayramda gönül kırmayın arkadaşım

yada o bir torun sahibi gibi davransa emzikli anneye baskı yapmasada kadının sütünü engellemese??

anneniz aynı şeyi istedi mi hiç?
demekki kayınvalideniz yavrunuzu daha çok seviyor?

hiç anne ile bebek ayrılır mı ya?

Anne olmaz de.
Çok saçma yahu k.validenizin yaptığı:22:
Yada eşinle konuş o olmaz desin:23:,Sen arada kalma

haha kopdmm yaa bitanede sen dogur :D:D :64:

Benim kayınvalidem nişanlı iken gecelik takımımı onun istediği gibi olmasını istedi bende benim istediğim olacak dedim nihayeti ilk kez evleniyorum ve ben giyeceğim klonu uzadı da uzadı sonunda eşime nişanlı iken çok istiyor ise ben alayım ona daha genç giysin kocasının yanında benimkinden ona ne dedimm :9::9::9::9::9:

İlk evlendik ha bire çocuk çocuk işte 2 tane üst üste olsa ikisi bir büyür çıkar gider sürekli ama ve daha 1,5 2 aylık evliyim en sonunda yine eşimee :1: çok istiyor ise doğursun ben bakarım dedim hehehe:9::9::9::9::9:

işte böyle insanlara sinir oluyorum!!!!ne bahane arıyosun hiç muhattap olma.valla ben olsam anne kusura bakma 1 hafta boyunca bütün gün zaten beraber olacaksınız böle şeye müsade edemem.bu konuyu bi daha açma lütfen diyip kestirip atarım.bu gibi insanlara saydığın bahaneler bitmez.bi bahane bulsan onu çürütmeye çalışacak kaldıki nerden buluyo bu yüzü hiç anlamış değilim.kesinlikle tavrın net olsun yok meme emiyor yok özlerim gibi bahanelere sığınma gereği bile duyma.benim dediğim olacak o kadar!!ay bu cümle bi an k.validen karşımdaymış gibi hissettim de o yüzden çıktı :95:

hay allahım ya.
her gün neler duyuyorum..
pes artık.
nedir bu gelin kıskançlığı???

sorma yaaa...

bende 9 aylık bebeğimin kim olursa olsun kimsenin yanında yatmasını istemezdim açıkçası,onun başkasına değil annesine ihtiyacı var sonuçta.Tamam gündüzleri sevsin,öpsün yanından ayırmasın falan ama geceleri koynuna alıp yatmak,heleki bunu emrivaki ve sizi kaale almaz bi tavırla söylemek çok yanlış.Ne demek o benim oğlum,benle yatacak??? bence anneye büyük bi saygısızlık bu söylediği.Eşinizle konuşun,istemediğinizi söyleyin,sizde "kayınvalidenize yok olmaz geceleri yanımdan ayıramam,sizde bi annesiniz,anlamalısınız beni,rahat edemem çocuğumsuz" deyip kesin bi dille söyleyin,eşinizde destek çıksın size.İnşallah ısrar edip,huzursuzluk çıkrmaz kayınvalideniz

gerçektan aynen löe
bnim düşünvelerim fikr,im hiç önemli değil..
evet öyle dicem ama dinleyecekmi çok mrk ediyorum
küsme ihtimali çok yüksek....

düşkün olan gündüz sever!!
herkez sırasını rolünü yerini bilmeli..
babanne ise babanne gibi kalmalı.
isterik hareketler sergileyip annenin rolünü üstlenmeye çalışmamalı.

kesinlikleee
yada o bir torun sahibi gibi davransa emzikli anneye baskı yapmasada kadının sütünü engellemese??

o bu kadar baskı yapmasa belki bnde daha ılımlı olucam
yada bu kadar basıkı yapmasa
olmaz diynce oda rahat edecek

haha kopdmm yaa bitanede sen dogur :D:D :64:

:))))
anneniz aynı şeyi istedi mi hiç?
demekki kayınvalideniz yavrunuzu daha çok seviyor?

hiç anne ile bebek ayrılır mı ya?

istedi ama şakayla
biliyok, bn hiç rahat edemicem
zaten annemede ço rahat ve net olmaz diyebiliyorum
oda asla ısrar etmez
kızkardeşim istedi mesala 19 yaşında
o zaman bn uyuyamam dedim
hiç üstelemedi
bu gerçekten kayınvalideme özel bi durum değil

Anne olmaz de.
Çok saçma yahu k.validenizin yaptığı:22:
Yada eşinle konuş o olmaz desin:23:,Sen arada kalma

o bana tmm konuıuşurum der
annesi isteyince yelkenleri indirir kesin

ver yatsınlar nolucak yaa.

İSTEMİYORUM ARKADAŞIM YATMASIN KİMSEYLE...

işte böyle insanlara sinir oluyorum!!!!ne bahane arıyosun hiç muhattap olma.valla ben olsam anne kusura bakma 1 hafta boyunca bütün gün zaten beraber olacaksınız böle şeye müsade edemem.bu konuyu bi daha açma lütfen diyip kestirip atarım.bu gibi insanlara saydığın bahaneler bitmez.bi bahane bulsan onu çürütmeye çalışacak kaldıki nerden buluyo bu yüzü hiç anlamış değilim.kesinlikle tavrın net olsun yok meme emiyor yok özlerim gibi bahanelere sığınma gereği bile duyma.benim dediğim olacak o kadar!!ay bu cümle bi an k.validen karşımdaymış gibi hissettim de o yüzden çıktı :95:

bahane bulmasam kırk yıl lafını eder..
onu kırmadan halletmem lazım
kimsenin suratını çekmek istemiyorum
zamanında çok çektimmm...sinir bozucu bi durum

Son düzenleme:
Sapiklik boyutunda bir istek bence. Kim ne derse desin. Kayinvalideyse kayinvalideligini bilsin ne demek yav gece emen bir çocugu alip yaninda yatirmak?!
Gitsin kocasiyla yatsin... Gündüzleri çuvala mi girdi?!
Senede 1 hafta görüyorsa görüyor bu kadar da abartilmaz. Benim oglum felan filan... Noluyor sen mi ta$idin 9ay?

Allah yardimcin olsun. Bence yüz verme kadin daha da fazlasini ister ilerde bizde kalsin da der.

canım niye takıyorsun ki bu kadar kırılmasın fln diye.
bunda kırılıncak bişey yok. yanımda yatsın noluuur dediğini varsayalım
annecim geceleri olmaz ama gündüz uykusunda yanında olabilirsiniz dersin mesela
ya da geceleri olmaz gündüz hasret giderin kuzucuğunuzla annecim gibi bi cümleden alınacak ne olabilir allahaşkına
eşinizi de bi cimcikleyiverin ne demek yatsın ne olucak evlendikten sonra hanımın sözünden çıkılmaz o kadder :)
o güzel kafanı yorma ya.. bu arada allah analı babalı babanneli büyütsün :) benim daha çooook var bebişlerime ama bari teyze olsam diye bekliyorum :)

iyisi mi eğer verirseniz gece yarım saatte bir gidip kontrol edin k.valide hn rahatsız olsun en son gittiğinizde de ben yatamıyorum o şeilde deyip o laf etmeden alın ve çıkın sabahta ''çok zor bi gece geçirdim ay ne sıkıntı geldi fenalık oldum ne zor şeymiş ayrı yatmak sütüm gitcek sinirden düşünmekten vs vs'' abartın - o abartıyoryo :D- eminim bir daha istemez lafını bile etmez ederse eşinizin kulağını bukmüş olun önceden lütfen ısrar etmesin bak ciddiyim sütüm gitcek o da taraf değişeceltir.

deki rolünü yerini bilmeyen kaynanana..
istersen gece oğlum kocam üçünüz yatın de..

Back
X