Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kayınvaliden sizden uzakta mı oturuyor? Özlüyordur belki torununu kadın. Misafir olarak gidince de bırak yatsın torunuyla noolcak ki? Çok seviyor demekki torununu.
Bazı kadınlar oğlunun çocuğuna hele de erkekse düşkün olabiliyorlar nedense..:44:
Kayınvaliden sizden uzakta mı oturuyor? Özlüyordur belki torununu kadın. Misafir olarak gidince de bırak yatsın torunuyla noolcak ki? Çok seviyor demekki torununu.
Bazı kadınlar oğlunun çocuğuna hele de erkekse düşkün olabiliyorlar nedense..:44:
Arkadaşım zaten 1 hafta kalacakmışsın.babanne bu dayanamıyor demekki..
çocuğunu sevmeyen görülmüşte torununu sevmeyen görülmemiş.
çocuk için en önemlisi sevgidir.ne ona para lazım nede oyuncak
bırakın svgiyi doya doya tatsın
babanneyide bu özleminden geri bırakmayın
kadın ne hayaller kuruyor demekki
emsin bebek gece o rahatsız olmayı kafa koymuş
bayramda gönül kırmayın arkadaşım
Aklıma da bişey gelmiyor ki güzelim belli kadın takıntı haline getirmiş..Sen doğur annecim bir tane de de![]()
haha kopdmm yaa bitanede sen dogur![]()
![]()
hay allahım ya.
her gün neler duyuyorum..
pes artık.
nedir bu gelin kıskançlığı???
bende 9 aylık bebeğimin kim olursa olsun kimsenin yanında yatmasını istemezdim açıkçası,onun başkasına değil annesine ihtiyacı var sonuçta.Tamam gündüzleri sevsin,öpsün yanından ayırmasın falan ama geceleri koynuna alıp yatmak,heleki bunu emrivaki ve sizi kaale almaz bi tavırla söylemek çok yanlış.Ne demek o benim oğlum,benle yatacak??? bence anneye büyük bi saygısızlık bu söylediği.Eşinizle konuşun,istemediğinizi söyleyin,sizde "kayınvalidenize yok olmaz geceleri yanımdan ayıramam,sizde bi annesiniz,anlamalısınız beni,rahat edemem çocuğumsuz" deyip kesin bi dille söyleyin,eşinizde destek çıksın size.İnşallah ısrar edip,huzursuzluk çıkrmaz kayınvalideniz
düşkün olan gündüz sever!!
herkez sırasını rolünü yerini bilmeli..
babanne ise babanne gibi kalmalı.
isterik hareketler sergileyip annenin rolünü üstlenmeye çalışmamalı.
yada o bir torun sahibi gibi davransa emzikli anneye baskı yapmasada kadının sütünü engellemese??
haha kopdmm yaa bitanede sen dogur![]()
![]()
anneniz aynı şeyi istedi mi hiç?
demekki kayınvalideniz yavrunuzu daha çok seviyor?
hiç anne ile bebek ayrılır mı ya?
Anne olmaz de.
Çok saçma yahu k.validenizin yaptığı
Yada eşinle konuş o olmaz desin,Sen arada kalma
ver yatsınlar nolucak yaa.
işte böyle insanlara sinir oluyorum!!!!ne bahane arıyosun hiç muhattap olma.valla ben olsam anne kusura bakma 1 hafta boyunca bütün gün zaten beraber olacaksınız böle şeye müsade edemem.bu konuyu bi daha açma lütfen diyip kestirip atarım.bu gibi insanlara saydığın bahaneler bitmez.bi bahane bulsan onu çürütmeye çalışacak kaldıki nerden buluyo bu yüzü hiç anlamış değilim.kesinlikle tavrın net olsun yok meme emiyor yok özlerim gibi bahanelere sığınma gereği bile duyma.benim dediğim olacak o kadar!!ay bu cümle bi an k.validen karşımdaymış gibi hissettim de o yüzden çıktı :95: