Kırmadan nasıl halledeceğim, kayınvalidem :(

i$in zor görünüyoo..vermeyince kesin her halikarda kirilacaktir.

evet biliyorum....

Sapiklik boyutunda bir istek bence. Kim ne derse desin. Kayinvalideyse kayinvalideligini bilsin ne demek yav gece emen bir çocugu alip yaninda yatirmak?!
Gitsin kocasiyla yatsin... Gündüzleri çuvala mi girdi?!
Senede 1 hafta görüyorsa görüyor bu kadar da abartilmaz. Benim oglum felan filan... Noluyor sen mi ta$idin 9ay?

ya dediğim gibi bn zaten o na özel davranmıyorumü
bu bnim genel bi prensibim
çoçuğum bnden başkasıyla yatmayacak..istemiyorum
ama o buu hiç anlamak istemiyor hiç
ya zaten hemenhemen her bayram ve yazları görüşürüyoruz..
yılda 1 kzle sınırlı değil..

Allah yardimcin olsun. Bence yüz verme kadin daha da fazlasini ister ilerde bizde kalsin da der.

der der bnde zaten bu yüzden hiç istemiyorum

canım niye takıyorsun ki bu kadar kırılmasın fln diye.
bunda kırılıncak bişey yok. yanımda yatsın noluuur dediğini varsayalım
annecim geceleri olmaz ama gündüz uykusunda yanında olabilirsiniz dersin mesela
ya da geceleri olmaz gündüz hasret giderin kuzucuğunuzla annecim gibi bi cümleden alınacak ne olabilir allahaşkına
eşinizi de bi cimcikleyiverin ne demek yatsın ne olucak evlendikten sonra hanımın sözünden çıkılmaz o kadder :)
o güzel kafanı yorma ya.. bu arada allah analı babalı babanneli büyütsün :) benim daha çooook var bebişlerime ama bari teyze olsam diye bekliyorum :)

rabbim nasip etsin inş. canım...
inanın bn de zaten daha kabasını söylemicem
zaten ona karşı hi kaba set olamam
kimseye olmak istemiyorum
inş. bni anlar hak verir

iyisi mi eğer verirseniz gece yarım saatte bir gidip kontrol edin k.valide hn rahatsız olsun en son gittiğinizde de ben yatamıyorum o şeilde deyip o laf etmeden alın ve çıkın sabahta ''çok zor bi gece geçirdim ay ne sıkıntı geldi fenalık oldum ne zor şeymiş ayrı yatmak sütüm gitcek sinirden düşünmekten vs vs'' abartın - o abartıyoryo :D- eminim bir daha istemez lafını bile etmez ederse eşinizin kulağını bukmüş olun önceden lütfen ısrar etmesin bak ciddiyim sütüm gitcek o da taraf değişeceltir.

güel fikir:))))

deki rolünü yerini bilmeyen kaynanana..
istersen gece oğlum kocam üçünüz yatın de..

bayılır bu fikre kesin

deki rolünü yerini bilmeyen kaynanana..
istersen gece oğlum kocam üçünüz yatın de..
ay bende buna koptummm.:9:

bende henüz anne değilim ama işallah allah hayırlısını nasip ederse söz konusu evlatsa gerisi tefarruat olur benim için gibi geliyor.sen başka konularda alttan alabileceğini ama konu çocuğun olunca asla taviz vermiyeceğini kanıtlamalısın bu bikere ölede bölede kırgınlık yaratcak zaten ama ilk ve son olmasını sağlamlısın kararlı olduğunu göstererek ben kesinlikle bunu yapardım valla bayılırsada pek sallamam açıkcası zaten amacı da kesin ilgi çekmektir.dediğini yaptırmaktr.

ay bende buna koptummm.:9:

bende henüz anne değilim ama işallah allah hayırlısını nasip ederse söz konusu evlatsa gerisi tefarruat olur benim için gibi geliyor.sen başka konularda alttan alabileceğini ama konu çocuğun olunca asla taviz vermiyeceğini kanıtlamalısın bu bikere ölede bölede kırgınlık yaratcak zaten ama ilk ve son olmasını sağlamlısın kararlı olduğunu göstererek ben kesinlikle bunu yapardım valla bayılırsada pek sallamam açıkcası zaten amacı da kesin ilgi çekmektir.dediğini yaptırmaktr.

inş. bu raddeye varmadan hallederim...sağol canım..

bir kere kızım müsade edersen yada buna benzer oğlunuzu sizden istemesi gerekir.çünkü onun annesi sizsiniz.bebeğiniz emiyor daha çok küçük.yatacak kalacak gibi emri vakilere ben asla izin vermezdim.bebek anne ve babasıyla uyumalı.kendini daha güvende huzurlu hisseder.hiç sevmiyorum bu derece benimsemeleri.bence tatlı bi dille ben oğlumsuz yatamam deyin.anlamazsade kayınvaldenizin sorunu..

kızlar bn geldim tetilden
kayınvalidem gittiğim günü yemek yerken demeye başladı
benimle yatacak diye
bişey demedim..akışına bıraktım
yaatkalar yapıldı
kayınvalidem başımda beklemeye başladı
ama bnimoğlumu bi ağlama tuttu
sabaha kadar dvm etti
o gece muradına eremedi
ertesi günakşam üzeri uyudu oğlum
kayınvalideme bütün ısrarlarıma rağman karyolaya yatırmış
bn yatırma demitim..yatırırsanda yanında dur demiştim
bn yokken o yatırmış yanına yatmış
sonra lavobaya gitmiş
ve o yakken de oğlum kaca karyoladan düşmüş
geldiğimde kandinden geçe geçe ağlıyodu ıoığlum
kendiside çok kötü olmuş
neyse biz hemen acile gittik
röntgen falan çekildi şükür bişey çıkmmadı
ama o gecede çok ağladı oğlum
zaten bu olaydan sonra bidaha yanımda yatsın diyemedi
neyse kızlar kayınvaliem gerçekten normal değil hiç
oğlumu emzirmeye bile kalkmış...
yanıma geldi bn buna küstüm diyo
niye dedim beni emmiyo diyo
sinirden dişlerimi sıktım
o annesini bilir dedim
bida yalvarsa verme oğlumu ona
bunu yapabilen kadın gece boyunca neler yapar daha tahmin dahi edemi,yorum...
kızlar yorumlarınız iin çoook teşekkürler..

Son düzenleme:
Şaka değil mi bu? Allah'ım ne anormal insanlar var ya. Oğluna söyle annesini b ir psikayatra götürsün. Emmeyeceğini bilmiyor muymuş acaba?

torun evlattan daha çok seviliyormuş ama abartmış o da yaaa gece hep benle yatacak sizle asla yatamaz ne demek yaa okadar sevmesin yok istemem gerçi sevmesi çok güzelde bukadar da değil benim bir ablamda aynı dertten şikayetçi çocuğu çok sahiplenmişler alıp yıkıyormuş kucağından indirmiomuş sorunu hallettimi haberim yok ama kırmadan ben gece emzirioom anne de..pek verme gülerek çaktırmadan hallet canım ay çk sinir bozucu ya allah kolaylık versin

kadının psikolojik sorunları var bence,geçmiş olsun canım bebeğine bişey olmadıgına sevindim benim bebeğimde düşmüştü daha 18 günlükdü bebekleri Allah koruyo,deli kadın ya kusura bakma çok sinirlendim neyse bidaha isteyemez böylece...

1 hafta sık dişini cnmm yaa naapcaksınn işte..
elden bişiy gelmiyo zor wallaa

neden sıkalım dişlerimizi başka insanlar için ya.bu dünyaya yüz kere mi geliniyor.herkez anneliğinin tadını çıkarsın bence.böyle birşey olamaz benm kaynanam emzirmeye kalksa ki yazarken bile çok gülünç birşey çocuğumu asla ve asla vermem bir daha yanına vs.bu derece kendini küçük düşüren insanlar var demek hala.

kızlar hepinize tek tek cvp yazardım ama
nette sorun var
sürekli güncelleme istiyo
yazanlara çok teşekkürederim.
gerçekten şu bir hafta çoook sıkıcı zorlu bi süreçti bnim için
azıcık bi laf söylesek oturup ağlıyo...
dediğiniz gibi pskolejik sorunları olduğu kesin

Çocuğu yataktan düşürdüğü yetmiyormuş gibi bir de senin çocuğunu emzirmeye mi kalkmış!
Kesinlikle sorunlu bir kadınmış.
Ben olsam çook kızardım, istediği kadar ağlasın üzülsün umrumda bile olmazdı.

Back
X