- 23 Mart 2017
- 2.541
- 4.827
- 63
- Konu Sahibi pirayegibi
-
Zaten istemediğimiz halde ise yaramaz o kadar şey alıyor ki ben artık ihtiyaç sahiplerine veriyorum evde biriktirmiyorumAçikça konusulacak. Simarik arsiz cocuk yetistirmek istemiyorum denecek. Gerekirse aldiklarini baska cocuklara dagitirim, eger istemiyorsam...
Yok hayırçocuğa o mu bakıyor?
Yok hayır
Geldiğinde veya biz gittiğimizde
Yok hayır beraber oturmuyoruzbirlikte mi oturuyorsunuz anlamadım?biraz abartmış tabii konuşabilirsin, keşke benimkide eline bişey takıp gelse ancak sallanarak kendini getiriyor
İnatçı dedim yaasizin evinizde süpürge çalıştırması ya da çamaşır suyu ile temizlik yapması saçma değil mi? zorla mı süpürge açıyor yani kendi evi olsa anlarım da.
İnatçı dedim yaa
Güya bana soruyor yok anne diyorum hem bebek uyuyor hem saat erken diyorum yok yok birsey olmaz diyor yapıyor
Kendi evlerinde müdahale etmiyorum
Ahh canım yok mu sanıyorsunÇamaşır suyu yerine belli markaların ürünlerini kullanabilirsiniz, isterseniz öm atarım anne bunları kullanalım derseniz belki vazgeçer.
Uyku konusunda bence çok dikkat etmeyin, alışsın, tabiki hastayken fln ayrı ama sese alışabilmesi iyi bişey
Arabalar da haklıısnız ama hepimiz biraz büyükler tarafından sımartıldık, onuda cocuk büyüdükçe siz şekillendirirsiniz huy alışkanlık olmaz.
Ahh canım yok mu sanıyorsun
Var ben kendi evimde daha az kimyasal olan ürünler kullanıyorum binlerce kez dedim zaten çamaşır suyunu da kendisi almış benim evimde yoktu
Ahh o kadar istiyorum ki böyle davranmayı ki davrandığım konular var aldırış etmiyor ve ben daha çok yoruluyorumyumuşak davranmayın. elinden alın mesela. makinenin fişini çekin. o inatsa siz de inat edin.
Ahh o kadar istiyorum ki böyle davranmayı ki davrandığım konular var aldırış etmiyor ve ben daha çok yoruluyorum
Artık bırakıyorum
En basiti şu örneği vereyim
Biz bebeğimizin fotoğrafını paylaşmıyoruz onlar paylaşmıştı eşim uyardı kaldırttı bir daha yapmayın dedi ama her defasında nolur ki paylaşsam diyor yoktan anlamıyor o yüzden bu konuda en başında sinir koymak istiyorum. Bana da istemediğim halde okadar şey alıyor ki artık etiketlerini bile koparmadan veriyorum birilerine
aynı bizdeki :)birlikte mi oturuyorsunuz anlamadım?biraz abartmış tabii konuşabilirsin, keşke benimkide eline bişey takıp gelse ancak sallanarak kendini getiriyor
valla öyle buralarda biri konu açmıştı ya tahammül edemiyorum diye bende öyleyim inanki tahammül edemiyorum görmeye artıkaynı bizdeki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?