Kırmadan reddetmek mümkün mü?

bordo oje

Guru
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
10
6
286
Kızlar merhaba,

Hayatıma girmek isteyen statü olarak gerçekten denk olmamazın mümkün olmadığı bir kişi var. Onu kırmadan bu konuya olan tavrımı belli etmek istiyorum. Ama yapamıyorum. Arkadaş olarak yaklaşmaya çalıştım ama anladım ki onun tarafından bu durum yanlış anlaşılıyor.

Kendim bu kadar yalnız olmaktan şikayet ederken nasıl böyle bir şeyin içine düştüm bilmiyorum. Kendisi boylu, poslu yakışıklı bir insan aramızda böyle bir fark olmasaydı eminim görüşürdüm. Bu da beni ikiyüzlü ve ona karşı anlamsız bir vicdan içerisine soktu inanamazsınız.

İşin doğrusu hayatta herkes eşit şartlara sahip değil ve kimsenin okumadığı için kendini kötü hissetmesini istemiyorum ama bu durumu nasıl anlatacağımı bilmiyorum.

Konunun içerisine bir şekilde bu kişinin abisi de dahil oldu ve ona olmayacağını söyledim ama utancımdan ona da sebebini söyleyemedim kimseyi istemiyorum falan diye geçiştirdim ama şimdi de abisi diyor ki senin yüzüne karşı kesin bir dille reddetmen lazım yoksa anlamayacak dedi. Ama bu nasıl yapacağımı bilmiyorum, kendim de o cesareti bulamıyorum. Bana akıl verin kızlar

Eminim topa tutanlar olacaktir ama egitimin denk olmasi son derece onemli benim acimdan da. Universite egitimi insana cok farkli seyler katiyor. Bir yakinim su an cok ciddi iletisim problemleri yasiyor esiyle ve sorun tamamen bu. Bence reddederken durumu aciklamak zorunda degilsiniz. İstemediginizi soyleyin, neden diye sormak garip zaten o noktada. Dunya guzeli de olsa istemeyebilirsiniz. Bir iliskiye girerken farkinda olmadan dusundugumuz bin tane kriter var zaten. Hepsi tam olunca tamam diyoruz. Egitim de kriterlerinizden biri demek ki, iki yuzlu degilsiniz haliyle.

Statuden bahsetmek zorunda degilsiniz ki ona. Suan icin hayatima kimseyi istemiyorum düsünmuyorum der gecersiniz eger isteniyorsaniz. Bu kadar abartilacak bir konu degil bence

Haklısınız aslında ama anlamsız bir kuruntuya kapıldım galiba

Bana göre en doğrusunu yapıyorsunuz iki gönül sevince samanlık seyran falan olmuyor.başta herşey laylay lom olur ama sonda bu hep sorun olacak.illaki sebebini soruyorsa açık ve net şekilde anlatın başka bir bahane aramayın Sonuçta her sevene karşılık vermek zorunda değilsiniz mantıcım ve kalbim kabul etmiyor deyin geçin

Bence statüsü iyi, iyi bir eğitim almış insan napacağını bilir ve hiç dert etmez bu konuları.

Abartılacaksak ne var bunda ?
Senden hoşlanmıyorum üzgünüm .
Bu kadar basit ...

Sebep gostermeniz gerekmiyor.
Etkilenmemissiniz. Olmuyor. Bu kadar.

Etkilenseydiniz hic bir sey umrunuzda olmazdi zaten. Ne egitim ne is ne para pul...

bir insanı istemiyorsanız öyle uzun uzadıya açıklamaya ne gerek var. çok onore oldum teşekkür ederim ama şuan bir ilişki düşünmüyorum der geçersiniz. zaten o da arkanızdan yasınızı tutmaz, başka alternatiflere yönelir, sonuçta paylaşılmış ortak bir geçmiş yok. ama anladığım kadarıyla siz bu adamdan etkilenmişiniz, bu kadar üzerinde durduğunza göre.

Ya doğruyu söyleyeceksin ya da hayatımda biri var gibi bir yalan uydurup kendinden uzaklaştıracaksın. Tabi doğruyu söylersen kırılır mı kırılmaz mı bilmem ama ya gurur yapıp bırakır ya da hırs yapıp peşinde dolaşmaya devam eder.

Cogunlugum dedigi gibi ben de fazla dert etmissin diycem.

Istemiyorum kusurabakma..diyceksin oldu bitti.

Kirilirsa kirilsin yani napalim de mi?

Yaa açık bir şekilde seni istemiyorum deyin,geçenler de benim de karşıma böyle bir tip çıktı,eğitim,aile vs olarak çok farklıyız olmaz yani..tamam sizin gibi benimde arada duygusal boşluklarım oluyor..yalnızlıktan sıkılıyorum,ama sırf bu yüzden hiç olabilirliği olmayacak birini hayatıma almam.Net!..Seni istemiyorum,hayatımda biri var, yada kimseyi istemiyorum vs diyebilirsiniz..abisi ile de konuşup yüz göz olmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…