- 22 Haziran 2022
- 2.681
- 1.074
- 63
- 31
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
-
YALAN..Merhaba kızlar
Epey oldu konu açmayalı. Psikoloğa gitmeye başladığımı belirtmiştim önceki konularımda. Bu hafta konumuz kırmızı çizgilerimiz. Benden kırmızı çizgilerimin neler olduğunu yazmamı istedi bunun üzerine konuşacağız. Hafta boyunca düşündüm nedir acaba benim koruma kalkanlarım. Açıkçası pek bişey bulamadım. Sanırım ben hayatın akışına göre şekilleniyorum. Zaten belli konularda kararım olsa bile o kararlı duruşu sergileyemiyorum sevdiğim insanları kaybetmemek yada onları memnun etmek uğruna esnetebiliyorum. Sizin kırmızı çizgim dediğiniz neler var. Asla ama asla en sevdiğim için bile değiştirmem dediğiniz şeyler var mı?
Bence burada insanlara sorup evet benim için de böyle şöyle demek yerine doktorunuza aynen bunu yazın ve söyleyinSanırım ben hayatın akışına göre şekilleniyorum. Zaten belli konularda kararım olsa bile o kararlı duruşu sergileyemiyorum sevdiğim insanları kaybetmemek yada onları memnun etmek uğruna esnetebiliyorum.
Zaten cevap bu oldu. Ben sizinle dertleşmek istedim yada benim gibi olanlar var mıBence burada insanlara sorup evet benim için de böyle şöyle demek yerine doktorunuza aynen bunu yazın ve söyleyin
Kırmızı çizgim ilk olarak şerefim ve gururum ardından cocuklarım, onların eğitim hayatı ve gelecegini etkileyecek kararlar davranışlar. Ardından bakış açım ve beklentilerim.Merhaba kızlar
Epey oldu konu açmayalı. Psikoloğa gitmeye başladığımı belirtmiştim önceki konularımda. Bu hafta konumuz kırmızı çizgilerimiz. Benden kırmızı çizgilerimin neler olduğunu yazmamı istedi bunun üzerine konuşacağız. Hafta boyunca düşündüm nedir acaba benim koruma kalkanlarım. Açıkçası pek bişey bulamadım. Sanırım ben hayatın akışına göre şekilleniyorum. Zaten belli konularda kararım olsa bile o kararlı duruşu sergileyemiyorum sevdiğim insanları kaybetmemek yada onları memnun etmek uğruna esnetebiliyorum. Sizin kırmızı çizgim dediğiniz neler var. Asla ama asla en sevdiğim için bile değiştirmem dediğiniz şeyler var mı?
Ben de sizin gibiyim ve çok kötüMerhaba kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?