Kirmizi Gecelik Sorunsali!

Hiç böyle düşünmemiştim.
Ben hiç öyle bir bütünlük sağlayamadım şimdiye dek.
Cidden bilmiyorum bu işleri yaa teoride ne bilirsen bil, uygulamada eksik varsa hiç anlamı yok

Burdaki genel sorun olan , evlenmeden önce çok istekli olan erkeğin evlendikten sonra köşe bucak kaçma meselesinin sebebi basit aslında..seks hayal ettiği gibi olmamış..yani bu hem çiftlerin arasındaki kimyaya bağlı hemde bir derece tecrübe tabi..türk erkekleri bakire kadınlarla evlenip sonra onları beğenmeyip köşe bucak kaçarlar.Belki sizin durum bu değil (bakire vs) ama yinede ben yazmak istedim,genel durum bu

Erkekleri anlamak inan mümkün değil...

Giyersin Güler ne gerek var der
Giymezsin çaba sarfetmiyorsun der

Biz onlara uydurmak zorunda değiliz aslında.. Ama kadınız ya erkek ne derse o.. Aman o evden uzaklaşmasın aman başkasına gider..aman yuvam dağılır vs..maruz bırakıldığımız hal onlara uymak ise " biraz uzak Dur derim ben; normal de evde iken de ilgisini çekecek şeyler giy; davranışlarda bulun; bakalım değişecek mi

Ha dengesiz adamlarddan da uzak durmak gerek Ama maalesef sonuçta evlilik her şey de her fırsatta kaçmak uzaklaşmak olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…