Kirmizi Gecelik Sorunsali!

Yaaa ben de cok aglamistim bi kere:))))) ama insanin gercekten gururu kiriliyor.

kıyafete alıştır bence. hani direk kırmızı gecelikle karşısına çıkıp heyecan yapmak yerine günlük hayatta askılı şortla dolaş. gözü alışır. sonra da dalga geçemez
evet bende aynı yöntemi yaptım gercekten hatta hem çırt giyindim frikik verdim bilerek atıyorum ben beyaz tenliyim gögsüm v yakalı tişört giydim ince iç çamaşırımıda mor yada neon pembesi giymiştim eşim oo demişti

oo :))) pilli isikli giysem oo demez:)) yzni hic demedi bilmiyorum.

Kızlarrr yaa karar veremiyorum noluurrr yardım edin. Mutfak önlüğüü beğendimm çokkk cicillerr vee sizce hangisi daha güzell, yaa tasarımları inanılır gibi değil,

Son düzenleyen: Moderatör:
Komik mi yani, açta bi tarafına gül derdim ben olsam herhalde.. Gülmesine tepki gösterseydin, anlasaydı bozulduğunu keşke.. Bu tip şeyler evliliğin canlılığı için gerekli. Çok abartmadan, arada böyle hoş süprizler bende hazırlarım. Ama gülse kötü olurdu yani

aynen kesinlikle önce kendi kıllı göbeklerine gülsünler

Giyinip yatakta beklemek cidden komik ama. Sen farkinda olmasan bile eminim yuzune yansiyordur ruh halin. Adam da istemsiz guler tabi.
Giyip koltukta umursamazca tv izleyebilirsin. Ne bilim mutfakta cay hazirlayabilirsin. Ikram yapabilirsin.

Resmen benim hayatımdan bir bölüm anlatmışsın bu kadar olur

Ya o akmış makyaj, dağılmış göz makyajı falan da bir seksi olmuyor mu ama şimdi
Ben özellikle eyeliner falan sürüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…