• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirmizi Gecelik Sorunsali!

:KK48::KK48::KK48::KK48:Kemal sunalın bir filmi vardı hani pazartesi hafta başı salı sallanır çarşamba çarşamba çarşafa dolanır perşembe perişan olunur cuma mübarek gün cumartesi pazar hafta tatili..ne ara ne olcakmış o zaman
Adamim planli programlidir:KK53:

Sende benim yorumlarimi begenmiyosun ya neyse bi kerede beni çağır ayol
Senin derdinden bende de var evlenmeden ince fırsat kollayan adam şimdi nerdee..iki haftada bir anca.. Bizim en büyük dusmanimiz uyku ama iki cocuk la pestilim çıkıyor, oda hicc demez bana ben yanasirim hep ama geceliği sever ama onuda ben sevmem:KK53::KK53:
Begenmemekten değil, ne kadınlarda ne erkeklerde libido yok artık hormonlu yiyeceklerden herhalde

Ben senin yerine olsam seksi olmaya calismam o zaman biraz rahat takilirim eger yeni evliysen boyle duraksama olabilir
İlk adimi bekle o atsin sen gayet sirin sirin takil ama olay aninda seksapaliteni yuksek tutmaya calis sonra sonra baslarsin kirmizi gecelige
Yada giy geceligini ondan once yat o yataga girince anlasin uzerinde ne oldugunu bide cok abartili seyler tercih etme

Dirty talk ne ola kiiii:KK53:

Bu :KK53:

image.webp

Sende benim yorumlarimi begenmiyosun ya neyse bi kerede beni çağır ayol
Senin derdinden bende de var evlenmeden ince fırsat kollayan adam şimdi nerdee..iki haftada bir anca.. Bizim en büyük dusmanimiz uyku ama iki cocuk la pestilim çıkıyor, oda hicc demez bana ben yanasirim hep ama geceliği sever ama onuda ben sevmem:KK53::KK53:
Begenmemekten değil, ne kadınlarda ne erkeklerde libido yok artık hormonlu yiyeceklerden herhalde
Ahh kardessss ne biliyim sende de oldugunu yoksa cagirmam mi:))) Basi mi agriyo ne bunlarin:)

Canım olay sadece gecelik değil ki giyip ışık kapatmak yatağa kaçmak olmaz, kıyafeti giyip halini tavrını ona uydurman lazım gerekirse makyaj, kırmızı geceliğe kıpkırmızıda bir ruj,bakışın duruşun bunlar hep bir bütün
O ruj adamın ağzına yüzüne bulaşmıyor mu yaa, ben süremiyorum hiç o işlerden önce:KK45:

Napiyim yaaa :KK43: cok fena cekingen oldum:KK43:
Benim esimde bi aralar guluyordu... Ayni cekindim cekindim ama dedim dur :D bi gun bi sinirlendim aksama kadar hazirlik yaptim... Yemek memek umrumda degil... Siyah jartiyer takimi ayakkabilara kadar sac makyaj... Gelince kapiyi oyle actim... Isiklar sonuktu sadece mumlar yaniyodu... Sesi bile cikmadi :D o gun bugun hiç gülmüyor... :D bir kadın her istediğini yapabilir.... YETERKİ İSTESİN..... :D

Ben senin yerine olsam seksi olmaya calismam o zaman biraz rahat takilirim eger yeni evliysen boyle duraksama olabilir
İlk adimi bekle o atsin sen gayet sirin sirin takil ama olay aninda seksapaliteni yuksek tutmaya calis sonra sonra baslarsin kirmizi gecelige
Yada giy geceligini ondan once yat o yataga girince anlasin uzerinde ne oldugunu bide cok abartili seyler tercih etme
Yaaa iste bana gulunce ben de rahat takildim artik. Esofman pijama.. Bu sefer de boyle yatiyon ondan olmuyo dedi!! Her haltin suclusu benim:( beni begenmiyo galiba. Kilo aldim hamilelikte ondan mi ki:(( Su kilomu bi atiyim basicam tekmeyi:))))))) Pijamami mumla aricak ondan sonra:))))

Back
X