- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.641
- 198
- Konu Sahibi sekerlileblebitozu
Önce boynunu emicenO ruj adamın ağzına yüzüne bulaşmıyor mu yaa, ben süremiyorum hiç o işlerden önce![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önce boynunu emicenO ruj adamın ağzına yüzüne bulaşmıyor mu yaa, ben süremiyorum hiç o işlerden önce![]()
Mesaj alindi:)))))
Sinirim gecsin de deniyim:)Benim esimde bi aralar guluyordu... Ayni cekindim cekindim ama dedim durbi gun bi sinirlendim aksama kadar hazirlik yaptim... Yemek memek umrumda degil... Siyah jartiyer takimi ayakkabilara kadar sac makyaj... Gelince kapiyi oyle actim... Isiklar sonuktu sadece mumlar yaniyodu... Sesi bile cikmadi
o gun bugun hiç gülmüyor...
bir kadın her istediğini yapabilir.... YETERKİ İSTESİN.....
![]()
Henuz evli bile degilken beni kiyida kosede sikistiran, anneler kvler varken bile bi bahaneyle beni minciklayan bu adam nasil oldu da boyle okuz bi adam oldu yaaa!!
Benim esimde bi aralar guluyordu... Ayni cekindim cekindim ama dedim durbi gun bi sinirlendim aksama kadar hazirlik yaptim... Yemek memek umrumda degil... Siyah jartiyer takimi ayakkabilara kadar sac makyaj... Gelince kapiyi oyle actim... Isiklar sonuktu sadece mumlar yaniyodu... Sesi bile cikmadi
o gun bugun hiç gülmüyor...
bir kadın her istediğini yapabilir.... YETERKİ İSTESİN.....
![]()
Dene.. Dağ olsa dayanmaz valla.... Allah jartiyerlerden razı olsunSinirim gecsin de deniyim:)
Allammm yaaa bilmedigim ne cok sey varyaa:)))Aa aynı bizSevgiliyken arabada bile rahat durmayan adrenalinden geberen biz evlendik bu yaz bizde haftada 1-2 ye düştük
Ama şöyle bir şey var benim kendi adıma uzun süre anti depresan kullandım ve libido düşürüyorlar maalesef. Libido düşürüp kilo aldırıyorlar. Eşim eve 9'dan evel gelemiyor işi karşıda ve günde 4 saate yakın trafik çekiyor. Ayrıca bu yaz bir iş batırdık maddi olarak aile desteği aldık şükür ama morallerimiz bozuldu stresli günler yaşadık bunlar hep etken.
Bir ay içinde işe yarım saatte varacağı evimize geçiyoruz o zaman affetmiycem amaGerçi benim libidoyu da biraz ateşlemek lazım. Geçen ay merak ettik sex toys aldık mesela o bir heyecamdı
![]()
Dogumdan once cok fena seksiydim bence:)))) o zaman niye guldu :)Hormonlu gidalara bağlamışsınız işi pes.bir tek sizinkiler mi yiyor bu hormonu
hahaha.
Neyse konu sahibi ben seni fazla cekingen utangaç gördüm. Yataga saklanmak, ışıgı kapatmak filan. Vucudunuzlada çok barisik degilsiniz gibi geldi bilmiyorum ama. Eğreti görünüyor olabilir. Gerçekten karşısında sexy bir kadın görse puhaha diye gülemez çünkü. Giydiklerinizi sexy olsun diye ezbere degilde vucudunuzu taniyarak, vucudunuza uygun, utanmayacağinız ama yine şık ve sexy gorunen birşeyler deneyin derim. Illa fazla iddali olmaniza gerek yok. Hoş bu isteklilik geceliğe kaldiysa sıkıntı vardır bana göre. Çunku gecelikler sadece kucuk bir heyecan katmaktır veya hoşluktur bana göre.
Hormonlu gidalara bağlamışsınız işi pes.bir tek sizinkiler mi yiyor bu hormonu
hahaha.
Neyse konu sahibi ben seni fazla cekingen utangaç gördüm. Yataga saklanmak, ışıgı kapatmak filan. Vucudunuzlada çok barisik degilsiniz gibi geldi bilmiyorum ama. Eğreti görünüyor olabilir. Gerçekten karşısında sexy bir kadın görse puhaha diye gülemez çünkü. Giydiklerinizi sexy olsun diye ezbere degilde vucudunuzu taniyarak, vucudunuza uygun, utanmayacağinız ama yine şık ve sexy gorunen birşeyler deneyin derim. Illa fazla iddali olmaniza gerek yok. Hoş bu isteklilik geceliğe kaldiysa sıkıntı vardır bana göre. Çunku gecelikler sadece kucuk bir heyecan katmaktır veya hoşluktur bana göre.
O ruj adamın ağzına yüzüne bulaşmıyor mu yaa, ben süremiyorum hiç o işlerden önce![]()
Dogumdan once cok fena seksiydim bence:)))) o zaman niye guldu :)
Kocalari anlamak zor yaa bi de kadinlara derler. Asil onlar zor!Ya yapısı öyledir adamın. Benimki de güler mesela aşk çocuğu olup duvardan duvara vurmaz beniama etkilenmedi demek değil ki bu
Heeeee anladıııııııım. Ama biz öpüşüyoeuz hemen yaa, öpüşmeden duramıyok o işi yaparkenÖnce boynunu emicençoğu gidiyo zaten
Ama bulaşırsa bulaşsın ozaman. Nolucak. Yıkar sonra.Heeeee anladıııııııım. Ama biz öpüşüyoeuz hemen yaa, öpüşmeden duramıyok o işi yaparken![]()
yok kız seks baş ağrısına birebirAhh kardessss ne biliyim sende de oldugunu yoksa cagirmam mi:))) Basi mi agriyo ne bunlarin:)
Canım olay sadece gecelik değil ki giyip ışık kapatmak yatağa kaçmak olmaz, kıyafeti giyip halini tavrını ona uydurman lazım gerekirse makyaj, kırmızı geceliğe kıpkırmızıda bir ruj,bakışın duruşun bunlar hep bir bütün