- 1 Şubat 2021
- 1.391
- 1.371
- 63
- 25
- Konu Sahibi Legendwomen
-
yanlış yere mi konu açtım nereye taşıyayım kusuruma bakmayınDert nerede ?
yanlış yere mi konu açtım nereye taşıyayım kusuruma bakmayın
Fahri gibi adami taniyan sence bdvde olurmukızlar bu soru da kafamda çok takılan bir soru sizin hayatınızda fahri gibi geçmişe saygı duyan sizi seven erkekler var mı ya da tanık olduğunuz başıma bir iş gelmedi Allah korusun ama sadece bunu merak ediyorum merakımı mazur görün
Karşılaştığım istisnai erkekler dışında güvenilir olmayışlarıNeden bu kadar inanılmaz geldi size böyle erkeklerin varlığı?
Benim abim böyle. Kırkına geldi hala bekar. Bu kadar mülayim oldugu için. Kadınlar böyle erkekleri sevmez istemez. Bakma sen dizide adamın evli olduguna. Gerçek olsa o da bekar olurdukızlar bu soru da kafamda çok takılan bir soru sizin hayatınızda fahri gibi geçmişe saygı duyan sizi seven erkekler var mı ya da tanık olduğunuz başıma bir iş gelmedi Allah korusun ama sadece bunu merak ediyorum merakımı mazur görün
iste aranan cevapFahri gibi adami taniyan sence bdvde olurmu
kesinlikle katiliyorum, yasadigimiz seyler icin bir baskasindan merhamet beklemek cok sacma boyun egmek kendini eksik kusurlu gormek resmen.Konu boncuk olsaydı, fahri kesin hayaldir derdim
Konuya gelecek olursam; benim geçmişim kimseyi ilgilendirmez! Kimseden anlayış ve merhamet beklemem!
HAYAT'TA BENİM
DOĞRUM'DA BENİM
YANLIŞIM'DA BENİM. "kimene"
Allah'ım beni hiç bir fâninin merhametine muhtaç etmesin.
kırmızı oda sadiyi sorsaydın keşkekızlar bu soru da kafamda çok takılan bir soru sizin hayatınızda fahri gibi geçmişe saygı duyan sizi seven erkekler var mı ya da tanık olduğunuz başıma bir iş gelmedi Allah korusun ama sadece bunu merak ediyorum merakımı mazur görün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?