- Konu Sahibi esmer gxuxzeli
-
HOŞ GELDİN GEL DERYACIK BEN HAZIRLARIM SİZE ELLİMDE GELDİĞİNCE HERGÜN KENDİ EVİMDE PİŞİRDİĞİM YEMEKLERİİİ YAZACAGIMMMcokacimcoookcokacimcoook
AY CANIM BENİ MOTİVE EDİYORUSUNNNkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
------------------BÜGÜN ÇOK BASİT Bİ YEMEK VAR BİRAZDAN YAZACAĞIM PİŞMESİNİ BEKLİYORUMMMcokacimcoookcokacimcoook
çok sevinirim sizlerin yazdığınız gün ben onu yapcağım evimde cokacimcoookcokacimcoookalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
a.s.a.s.a.s.a.s.
Bnde gelip yazarım arasıra fikir olurrrşutarafagitti
cokacimcoookcokacimcoookevet ya eminki çok iyi anlıyorsunuz yemekten afiyet olsuncokacimcoook bekliyorum misafirim olun :1hug:esmer güzeli sen sayfanın ahçısı, ben ise gurmesiyim canım. yemek pişince gelip tadarım.
bekliyorum canım. cokacimcoook
OY CANIM BENİM AFİYET OLSUN EVET BİLİNEN YEMEKLER EVDE YAPIYORUM VE YAZIYORUMMM AMA İSİMLER FARKLI OLUR XZEM HOŞ GELDİNNNa.s.hımsss sabah sabah bugunkü menuyu aldım iyi aklıma geldi patates oturtması yapıyım bugun saoğol canım(kıymalı patatese biz oturtma diyoruz)
hoş geldin güzel yemekler yapmışın afiyet olsunnnhayatim bugun ne pisirdin? Ben etli nohut yahni ile pirinc pilavi pisirdim. cokacimcoook
tşk ederim canısıGünaydın canım allah ağız tadıyla yedirsin , afiyet olsun ben evi bir toparlayım bakalım aklımda henüz bir şey yok ne pişirsem
bügünkü yemek hanımlar bakın ve yapın basitt
----------soslu kıymalı----makarna
---------yarım paket makarnayı haşlayın
bırakın bi kenardan
sos için kıymaya tavaya koyun bir yemek kaşığı da yağ koyun kavurun içine baharatlardan ve tuzun salcasını koyun pişirin makarnaya servis tabağına alın bu sosu dökün maydonosla süsleyin arzuya göre sarımsaklı yoğur kulanbilrrsiniz basit ve lezizi bi makarnaaa afiyet olsunnn
Ellerine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?