Kış günü bacak şov yapanlar

Sunu solim sadece.. herkes ayni yasamak zorunda degilki sokaga cikinca goruyoruz zaten.. farkliliklardir bizi biz yapan :) saygili olalim birbirimize lutfen.. herkes musluman degil olsa bile butun vecibeleri yerine getiriyor demek degil. Kimin bacagi kimin gogsu acik.. bos versenize herkes kendine baksin...erkeklerinde bu duruma uzulduklerini hic sanmiyorum nedense :)

senin kocan kendini ne zannediyor?

kocan seni aldatıyor,böyle de kılıf bulmuş. güzel oldu mu bak tanımadığım insana iftira attım ben de senin gibi?

Kocam beni aldatmiyor cok şükür de sen nerden vardin bu kaniya..evet esim pazara gitmiyor ve gercekten gitmemesinin tek sebebi kadinlarin rahat tavirlari dogru olamaz mi yani cok mu abest?

valla aynen benim bam telime bastı. kendini bilmezin birisi cümle arasında kadınların çoğunun fuhuşa meraklı olduğunu söylüyorsa ben onu burda itin g.tüne sokarım. hakaret ederim banımı da yerim ama o kendini bilmezi de huzursuz ederim. eyyorlamam bu kadar
Bu onun terbiyesizligidir. Allah herkeze akılda vermis fikirde. Bile isteye yaptıgı sey krndini baglar.bu yorumu kim one atmıssa su an kul hakkına girmiştir. Bu cok hassas bir durum kimse kimseyi haksız yere bu ithamda bulunamaz. Ben kapalı bir bayanım ama acık cok guzel degerli arkadaslarım var. Ablacım yinede sen sukunetini koru. Bilincli yazılmıs bir yazı bu oyuna gelme

Hakaret etme hakkini kim veriyor sana bayan cok banliii!!!herkesin bir fikri var saygi duymayi bileceksin bilmiyorsanda konuya yorum yapmayacaksin arkadas burasi duello alani degil o zaman yorum yapma gec biraz saygi ya

Kadınlara yüzsüz, toplumu bozuyorlar derken, kocamı taciz ediyorlar diye iftira atarken nerdeydi o saygı?

Pardon ama siz neden konuyu başka yerlere çekip duruyorsunuz ben sadece kadinlarin çoğunun yani fuhuş meraklisi insanlardan bahsettim siz kalktiniz konuyu cocuklara hayvanlara getirdiniz farkindaysaniz zaten herkeze soylememisim lafimi yanlis anlamak isteyenler cok çıkmış ben zaten cocuklara hayvanlara tecavüz edenleri allaha havale ediyorum ama inanın ki boşuna cehennemin odunu kadinlardan değil rabbim kötü düşünüp kötü anlayanlari ıslah etsin

O yorum nerde k ? Ben kacirmisim. Nasıl fuhuş falan. Rica etsem bi gösterir mısın o yorumu

ben bu kadının düşüncesinin aynen bu olduğunu anladım altı çizili yerden. kendini savunmaya çalıştıkça daha da batıyor.

Ya bu sırf Türkiye için de geçerli değil aslında, erkek her yerde erkek. The Hunting Ground diye bir belgesel var, izlemeni tavsiye ederim. ABD'de çok prestijli üniversitelerde (Yale, Princeton gibi) yaşanan tecavüz olaylarını ve buna üniversite yönetiminin nasıl suskun kalarak kapattığını anlatıyor. Kız tecavüze uğradığını söylüyor, üniversite yönetimi "Kampüste gece geç saatte dolaşmasaydın, sarhoşmuşsun ondan birlikte olduğunu hatırlamamışsın" gibi şeyler söyleyerek erkek öğrencileri aklıyor. Gerçekten eril zihniyet her yerde aynı. Ben de çok üzülüyorum.
daha geçenlerde de Holywood'da bir yönetmenin bir sürü dünya starını taciz ettiği öğrenildi
yıllarca susulmuş bu olaylara en son biri çıkıp açıklama yapana dek
bu arada ise dünya basını bir çok filmde reklamda feminizmin çirkin ve takıntılı kadınların uğraşı olduğu yönünde algı yaratmaya devam ediyor
erkeklerin ise zaten işine gelmiyor

Evine dönmeye çalışırken dolmuşta tecavüz edilen, elleri kesilen, yakılan bir kızın ülkesinde böyle bir şeyi hala nasıl söyleyebilirsiniz ya? Kim, nasıl böyle beyinlerinizi yıkamış olabilir. Allah'tan da mı korkmuyorsunuz şu söylemeye cesaret ettiğiniz şeyleri aklınızdan geçirirken.Cehennemin odunu kadınlarmış, eşini pazarda kadınlae taciz ediyormuş, bu kadar mı nefret ediyorsunuz kendinizden, kadınlardan. O çocuklarınız da tacize uğrayacak emin olun, kız da olsa erkek de olsa uğrayacak bu ülkede. Sizin gibi iğrenç beyinli anneleri oldugundan kimseye bir şey söyleyemeyecekler. Bu rezil tacizci erkekler de hep sizin çocuklarınız. Zihniyetinizi de erkeklerinizi de alın gidin yallah arabistana

Kocam beni aldatmiyor cok şükür de sen nerden vardin bu kaniya..evet esim pazara gitmiyor ve gercekten gitmemesinin tek sebebi kadinlarin rahat tavirlari dogru olamaz mi yani cok mu abest?
Evet çok abes yıllardır pazara giderim esimle kendim fark etmez hiç bir kadının kimseyi elledigini taciz ettiğini gormedim pardon hangi pazarda erkekleri mincikliyorlar şöyle de kocisimizi koruyalım aman sende sakin pazara falan çıkarma kaparlar kalırsın kocissiz :deli:

Çok güldüm:KK70:Eşiniz o derece yakışıklı yani..

Ben herkes taciz ediyor demiyorum yanlis anlasilmasin esim diyorki ben erkek olarak kendimi muhafaza ediyorum ama kadinlar kendikeri bana degiyorlar surtunuyorlar ben utaniyorum onlarin umru degil..

Ayrica guzellik görecelidir benim kocam dünyanın en yakisikli erkegidir bana göre

doğru ya da değil ben sallafım kıçımdan senin gibi.

Back
X