• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kış günü bacak şov yapanlar

Kocam beni aldatmiyor cok şükür de sen nerden vardin bu kaniya..evet esim pazara gitmiyor ve gercekten gitmemesinin tek sebebi kadinlarin rahat tavirlari dogru olamaz mi yani cok mu abest?
Bu şaka mı gerçekten ya bi de ciddi ciddi söylüyorsunuz. Ben pazarda taciz edilen kadın gördüm ama bi erkeğin daha hiç tacize uğradığını görmedim. Ben pazarlardan nefret eder oldum gitmiyorum. Kadınlar daha madur emin olun. Eşiniz kendini nasıl bi yerde görüyor onu da bilmiyorum. Gözü dışarda olan bi kadın bile çarşıda pazarda adamlara ellemez bence eşinize çokta inanmayın o bakmıyor olmasa kendine bakan birini de göremez zaten.

Pooof ay bu buldumcuklar beni öldürecek. Pazar muhabbetine değinmis. Bugüne kadar h pazara gittiğim 10 parmağın onunuda geçmez. Eşim gider sürekli. Pazardan şikayet ettiği tek konu ise pazarın ortasında duran bebek arabaları ve etrafındaki dedikodu yapan anneleri. Pazara gitmeyi Zerre kadar sevmem mümkün olduğunca da eşimi yollarım.
aaa öyle demeyin ya kocanızı taciz ederlese kadınlar? bakın neler neler yapıyormuşuz pazarlarda da haberimiz yokmuş.

Babalarınız abileriniz kocalarınız hoca efendileriniz çevrenizdeki bütün eril diller size hep günahın kadına ait olduğunu söylemişler çok belli.. Bir de bizi dinleyin:

Kendi gibi olmayan düşünmeyen giyinmeyen yaşamayan kadınlara "fahişe" diyen, böyle kadınların cehennemin odunları olduğunu söyleyen hemcinsi olmaktan utandığım kişilere buradan bağıra bağıra söylemek istiyorum; bizler yani sizin kafanızdan olmayan bu ülkenin onurlu kadınları fahişe değiliz kimseye gel demiyoruz cehennemin odunu da olamayacak kadar namuslu, ahlaklıyız ve kararlarımızda yaşantımızda özgürüz.. Aynı şeyleri sizin zihniyetinizdeki hiçbir insan için söyleyemeyeceğim..

Evet çok abes yıllardır pazara giderim esimle kendim fark etmez hiç bir kadının kimseyi elledigini taciz ettiğini gormedim pardon hangi pazarda erkekleri mincikliyorlar şöyle de kocisimizi koruyalım aman sende sakin pazara falan çıkarma kaparlar kalırsın kocissiz :deli:

Anlamakta direniyorsunuz..istanbulda yasiyorum burda olanlar pazarlari bilirler..ben kimse esimi taciz etti de..mi..yo..rummm sadece kadinlardan ben uzaklaşıyorum diyor yani karsidaki kadin dur carpmadan geçim derdinde degil rahat anlatabildim mi:işsiz:

Çıt çıtli giyeceksin veeeee donun gorunmeyecek, bilmiyorsun sen :KK70: Ama bi kere benimde gorunmustu. Vee butun yolu ic donum gozuke gozuke gelmisim. Biyere gidiyorduk arkadaslar arkadan arabayla takip ediyorlardi beni, muhtemelen butun yol cikmis donumu izlediler ve ben bunu inince ustumu duzeltirken farkettim ama kimse birsey demedi. :KK70:
Tek rezil olan ben değilim ozaman içim rahatladı:D dememişlerdir sana ama kendi aralarinda ne sohbetler dönmüştür :D

Kadınlar orada domatesin ucuzunu bulayım, elmanın iyisini seçeyim, akşama şunu pişireyim derdinde. Senin kocan neler düşünüyor.
Nasıl kirli bir zihniyetiniz var be. Sen de duyunca cık cık cık uzak dur o pis kadınlardan gitme kocacım mı dedin yanlış anlamışsındır diyemedin mi?
Kocası sırf pazara gitmemek icin beni elliyorlar demediyse ben de bir şey bilmiyorum :))))

Ne demiş ünlü düşünür “Herkesin giydiğine kimse karışamaz,ben bu şekil giyinirim,bu bayan şu şekil giyinir..”
kısaca ve özetle sana ne ???

Trolü beslemeyin yazmak için girdiydim ama geç kalmışım, zaten 40. sayfa olmuş. :) Belki 140 sayfayı görmesi umuduyla, tolü beslemeyin diyorum. Konu dalga geçmek için açılmış yav.
ben burada yazan bazı kadınlarında trol olduğunu düşünmek isterdim ama malesef gerçekler

Anlamakta direniyorsunuz..istanbulda yasiyorum burda olanlar pazarlari bilirler..ben kimse esimi taciz etti de..mi..yo..rummm sadece kadinlardan ben uzaklaşıyorum diyor yani karsidaki kadin dur carpmadan geçim derdinde degil rahat anlatabildim mi:işsiz:

çarpsa nolur? kocan en ufak temastan etkileniyor mu? insancıl düşünceleri yok mu?

yazık ya ben sevdiğim adamı şuraya malzeme yapmaya utanırım oturduk hatunun kocasını konuşuyoruz kim kimi elledi neresine değdi diye.

çarpsa ne oluyor ki?
eşiniz tahrik mi oluyor kendisine çarpılınca.?

Carpinca noluyo hareketlenmeye musait heralde

Çok haklı ben mesela herrrr gördüğüm erkeğe değdiririm. Dayanamam. Değdiririmmmmmmmm

Trolü beslemeyin yazmak için girdiydim ama geç kalmışım, zaten 40. sayfa olmuş. :) Bari konu 140. sayfayı görmesin umuduyla, tolü beslemeyin diyorum. Konu dalga geçmek için açılmış yav.
Sokakta o kadar yaygın ki bu dil bence buradaki trol dahi olsa karşı ses yükselerek çıkmalı dalga dalga yayılmalı fırsat bulamamalı böyleleri

Yoo bende istanbulda yaşıyorum ve kusura bakma kocan önce kendine baksın bende önüme bakıyorum çünkü çok kalabalık oluyor kusura bakma orası kendini koruma yeri değil tabi ki kimse kimsenin üstüne atlamıyor ama mantıksız anlattığın şeyler herkes alışveriş yapıyor koşarak evine gidiyor kocanla yada başka bir adama bakan olmaz pazar kadınlar baksa baksa hangi pırasa taze ıspanak kuzu mu diye bakiyordur

Back
X