Kış günü bacak şov yapanlar

daha yetisemiyorum :deli: cok hizlisiniz. bi sayfa okuyana kadar kac sayfa güncellenmr oluyo.

ula noliiii hepimiz regl mi olcaz ne bu asilil. Allahtan ayni ortamda degiliz millet sac bas bir birine girerdi. sonra eteksiz donsuz evlerimize dagilirdik. :KK15:

hadi öpüsün koklasin lütfen hepimiz kadiniz hepimiz güclüyüz. hepimiz kardesiz.

Birde dinden bas ederler, bu kadar rahat
daha yetisemiyorum :deli: cok hizlisiniz. bi sayfa okuyana kadar kac sayfa güncellenmr oluyo.

ula noliiii hepimiz regl mi olcaz ne bu asilil. Allahtan ayni ortamda degiliz millet sac bas bir birine girerdi. sonra eteksiz donsuz evlerimize dagilirdik. :KK15:

Ya gercekten ben böyle zihniyet tasiyan kisilerle kardes olmayi birak, ayni havayi bile icime cekmek istemiyorum yeminle.

Ama bır fark var
Kocası yakışıklı olanlar ve olmayanlar

Tesettur ayeti ilk erkeklere inmistir..onlarin goz kapaklaridir tesetturleri ama kadinlar boyle oldugu surece ne yazikki zor toplumu bozuyorlar..yahu pazarda ve metroda dikkat ediyorum da erkekler daha çok sakınır oldular kendilerini kizlar rahat omu degdi bu yaslandi umru degil..esim pazara gitmiyor cunku kadinlar resmen taciz ediyor diyor bu yuzden manavdan aliyoruz..yani bunlar boyle olduda nasil oldu diyede dusunmek lazimmm!!!

Şunu da alıntılayayım da millet de bu dönüşe şahit olsun

Birde bu kadına laf anlat sonra :KK70: birgün bi dükkanda genç cocuk bi teyzeye yakın duruyor diye, kadın bağırıp çağırmaya başladı çığlık atti. Bende kuzenle ordaydim. Teyze iste utanmaz falan filan birseyler diyordu. Çocukta abla birsey bakıyordum cekilmedinki on saat dedi. Bizi gösterip bunlar varken sana niye bakiyim dedi ahahahahaha ama bizdende cok küçüktü düşün kadin ne sandıysa böyle manyak cok
Ahahhaha ,oglani ayağımda salliyorum,bi yandan buraya bakiyorum. Yorumu görünce iki elimde agzimi kapadim hemen püskürmemek icin :D

Kış günü fantazi mi olur .Üşümeyen hemcinslerimi gördükçe bende diyorum bu adam beni naaapsın .:halay:
Bence de :D ay ayni seyi bende düşünüyorum. Cok üşüyorum ben yaa

Nerdeyim ben biliyonmu sen yoksun burada gerçi..
Kaçır beni gittiğin yere.:KK60:

Az kaldı az....

Aaa kızının yaninda misin yoksa? Cok selam söyle. Bir zamanlar ben orayla bura arasi mekik dokuyordum,simdi de siz. Gurbet çok zor yaa

Ahahhaha ,oglani ayağımda salliyorum,bi yandan buraya bakiyorum. Yorumu görünce iki elimde agzimi kapadim hemen püskürmemek icin :KK70:

Bence de :KK70: ay ayni seyi bende düşünüyorum. Cok üşüyorum ben yaa

Aaa kızının yaninda misin yoksa? Cok selam söyle. Bir zamanlar ben orayla bura arasi mekik dokuyordum,simdi de siz. Gurbet çok zor yaa

Evet burdayım,cuma günü hep beraberce dönüyoruz yılbaşında bizde olacaklar..
Anneanne oluyorum haberin yoktur senin kuzum..

Ahahhaha ,oglani ayağımda salliyorum,bi yandan buraya bakiyorum. Yorumu görünce iki elimde agzimi kapadim hemen püskürmemek icin :KK70:

Bence de :KK70: ay ayni seyi bende düşünüyorum. Cok üşüyorum ben yaa

Sabaha kitlenir buralar dutluk olur .Mune bacı uyansın toz duman ortalık.:duduk:

Evet burdayım,cuma günü hep beraberce dönüyoruz yılbaşında bizde olacaklar..
Anneanne oluyorum haberin yoktur senin kuzum..
Yaaa gerçekten miiii,cok sevindim ablam. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hayırlı evlat olsun,anneanesine benzesin:KK200: kac aylik suan? Cinsiyet belli oldu mu?

Back
X