- 18 Kasım 2014
- 6.238
- 15.573
- 248
Bayanın eşi kadınlar taciz ediyor diyor. Benim ki de kadınlar savunmasiz diyor. Kabaca
ilk mesajlarında belki öyle demiştir bilemiyorum ama
sizin alıntıladığınız mesajda öyle demiyor
hatta kırmızı ile de çizdim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bayanın eşi kadınlar taciz ediyor diyor. Benim ki de kadınlar savunmasiz diyor. Kabaca
Bence sızın kocanız arkadasınkı kadar yakışıklı degıl
Bence sızın kocanız arkadasınkı kadar yakışıklı degıl
Kım takar Yalova kaymakamını derler bızdePolisten çok polislik yapmayın allasen yaa. Bu polis hanimlarinda da bu var. Dünyayı kurtarıyor benim kocam edasinda. Ay sevsinler
Az kaldı herıfın resmını koyup bu adam nıye ellenmıyor dıyecemHahahahahahaaha cuk oturdu şimdi:)))
daha yetisemiyorumcok hizlisiniz. bi sayfa okuyana kadar kac sayfa güncellenmr oluyo.
ula noliiii hepimiz regl mi olcaz ne bu asilil. Allahtan ayni ortamda degiliz millet sac bas bir birine girerdi. sonra eteksiz donsuz evlerimize dagilirdik.
hadi öpüsün koklasin lütfen hepimiz kadiniz hepimiz güclüyüz. hepimiz kardesiz.
Az kaldı herıfın resmını koyup bu adam nıye ellenmıyor dıyecem
Nıyeyse artık benımde elleyesım yok yavvv
He heee? Salya sümük? Gitmeden önce haber vereyim de eşin oralardaysa vazgeçerim nasıl fikir? Çünkü senin ve eşinin bakış açısına göre biz kadınlar hak ediyoruz dimi?He heee basina gelse salya sumuk gidersin emniyete..
Ama bır fark vardaha yetisemiyorumcok hizlisiniz. bi sayfa okuyana kadar kac sayfa güncellenmr oluyo.
ula noliiii hepimiz regl mi olcaz ne bu asilil. Allahtan ayni ortamda degiliz millet sac bas bir birine girerdi. sonra eteksiz donsuz evlerimize dagilirdik.
hadi öpüsün koklasin lütfen hepimiz kadiniz hepimiz güclüyüz. hepimiz kardesiz.
Tesettur ayeti ilk erkeklere inmistir..onlarin goz kapaklaridir tesetturleri ama kadinlar boyle oldugu surece ne yazikki zor toplumu bozuyorlar..yahu pazarda ve metroda dikkat ediyorum da erkekler daha çok sakınır oldular kendilerini kizlar rahat omu degdi bu yaslandi umru degil..esim pazara gitmiyor cunku kadinlar resmen taciz ediyor diyor bu yuzden manavdan aliyoruz..yani bunlar boyle olduda nasil oldu diyede dusunmek lazimmm!!!
En yakışıklı tacız olmayı hakederBu seferde seninki benimki yakışıklılık kavgası çıkar mazallah:))
Ahahhaha ,oglani ayağımda salliyorum,bi yandan buraya bakiyorum. Yorumu görünce iki elimde agzimi kapadim hemen püskürmemek icinBirde bu kadına laf anlat sonrabirgün bi dükkanda genç cocuk bi teyzeye yakın duruyor diye, kadın bağırıp çağırmaya başladı çığlık atti. Bende kuzenle ordaydim. Teyze iste utanmaz falan filan birseyler diyordu. Çocukta abla birsey bakıyordum cekilmedinki on saat dedi. Bizi gösterip bunlar varken sana niye bakiyim dedi ahahahahaha ama bizdende cok küçüktü düşün kadin ne sandıysa böyle manyak cok
Bence deKış günü fantazi mi olur .Üşümeyen hemcinslerimi gördükçe bende diyorum bu adam beni naaapsın .![]()
Nerdeyim ben biliyonmu sen yoksun burada gerçi..
Kaçır beni gittiğin yere.
Az kaldı az....
Ahahhaha ,oglani ayağımda salliyorum,bi yandan buraya bakiyorum. Yorumu görünce iki elimde agzimi kapadim hemen püskürmemek icin
Bence deay ayni seyi bende düşünüyorum. Cok üşüyorum ben yaa
Aaa kızının yaninda misin yoksa? Cok selam söyle. Bir zamanlar ben orayla bura arasi mekik dokuyordum,simdi de siz. Gurbet çok zor yaa
Sabaha kitlenir buralar dutluk olur .Mune bacı uyansın toz duman ortalık.Ahahhaha ,oglani ayağımda salliyorum,bi yandan buraya bakiyorum. Yorumu görünce iki elimde agzimi kapadim hemen püskürmemek icin
Bence deay ayni seyi bende düşünüyorum. Cok üşüyorum ben yaa
Aaa kızının yaninda misin yoksa? Cok selam söyle. Bir zamanlar ben orayla bura arasi mekik dokuyordum,simdi de siz. Gurbet çok zor yaa
Yaaa gerçekten miiii,cok sevindim ablam. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hayırlı evlat olsun,anneanesine benzesinEvet burdayım,cuma günü hep beraberce dönüyoruz yılbaşında bizde olacaklar..
Anneanne oluyorum haberin yoktur senin kuzum..
Bizde geyikten gidicezSabaha kitlenir buralar dutluk olur .Mune bacı uyansın toz duman ortalık.![]()