Kış günü bacak şov yapanlar

Ayy su an sesli mesaj atasim geldi kocam magdur yada zavalli demedim sulaniyor kimsede demedim esimde demediiii diyorki ben bir erkek olarak kendimi cekiyorum ama kadinlar rahat benim kocam tacize ugrasa ne olcak psikolojisi mi bozulacak ama kadinlar boyle degil taciz kolay kolay unutulmaz..iste pazarda bunun olabilecegi bir yer kendilerini sakinmalari gerekiyor diyor âçik yada kapali diye degil kadin oldugu icin tacize ugramamak icin..kimi pazarini yaparken kimide neler icin dolaniyor o pazarlarda esim polis ve karakolda calisiyor ne olaylar oluyor..her pazarın olduğu gun bir kadin panik atak gecire gecire karakola geliyor tacizden iste bu yuzden dikkat edilmesi gerek diyor..bosa konuşmuyorum

Kadınlar rahat derken?

Ben pazara gidince biri dokunsa hic yanlış anlamam. Kim olacak yani pazar yeri normal degilmi kalabalık oluyor. Yok bikini ile sahile gidemiyorum, insanlar bakıyor rahatsiz oluyorum demesini yine birazda olsa anlarım, ama pazara bile gidemiyorlar düşünsene :KK70: gulsemmi aglasammi. Ben severim dokunan şişko teyzeleri ♡ pazar yeri bana cok samimi geliyor. Cok severim pazar yerlerini. Canim pazarim ahahha
Ama bu kafadaki insanlar evlerinden çıkmasınlar zaten
Ay yok teyze de olsa ellemesin beni,ben onu elliyo muyum? Gerci ellesem rahatsiz olmaz o teyzeler :KK70: gitmesinler bosver zaten pazar yeterince kalabalik,bi de bunlarla mi ugrascaz :KK70: kazayla adama çarpsan,kocami elimden aliyyollaaa,yetisin ahaliii diye ahlaksiz kadin ilan ediliriz:110:

Evde belim açılsa sistit oluyorum .Onlar niye üşümüyo yaaaaaa .
Aynen kizz. Corap + patikle geziyorum. Corapsiz yatmiyorum.Gecen kocama fantazi amaçlı mini etek giyem dedim,termal icligi sıyırmamla balkanlardan gelen soguk hava dalgasini hissetmem bir oldu. Sonra dedim ne gerek var? Geri giydim :KK70:

Allah askina sanirim rekora dogru kosuyoruz.

adminlerin admini Mune Mune ablamiz lütfen konuyu kilitlerken bizi aydinlat. Her hangi bi konu bu kadar mesaj almismiydi cok merak ettim.

Ay yok teyze de olsa ellemesin beni,ben onu elliyo muyum? Gerci ellesem rahatsiz olmaz o teyzeler :KK70: gitmesinler bosver zaten pazar yeterince kalabalik,bi de bunlarla mi ugrascaz :KK70: kazayla adama çarpsan,kocami elimden aliyyollaaa,yetisin ahaliii diye ahlaksiz kadin ilan ediliriz:110:

Aynen kizz. Corap + patikle geziyorum. Corapsiz yatmiyorum.Gecen kocama fantazi amaçlı mini etek giyem dedim,termal icligi sıyırmamla balkanlardan gelen soguk hava dalgasini hissetmem bir oldu. Sonra dedim ne gerek var? Geri giydim :KK70:

Hişşştttt çarpıyımmı sana bebek :KK8::KK8:

Siz onceki medajlarimida okuyun isterseniz evet polis daha tacize ugramadi diyelimki ugrarsa cekip alninin catindan falan vuracakmi saniyorsunuz yazik sizee:KK200:

Bak benim ki ugradi. Hem de metro da hemde 45 yaşında teyze tarafından. Cantasinin altından eşimin poposuna dokunmuş inerken. Eve geldi anlattı. Bi totona sahip cikamadin mi dedim. Insan totoyuda kollayamacaksa dimi ama yanii

Benim eşim de polis o da bazı pazarcilarin kadınları taciz ettiği kanisinda mesela. Hep zihniyeti bozuk erkekler boş boş geziyor pazarda der. Hangisine inanacaaaz
Kocam pazarda gorevde yapti uzun bir süre..evet pazarcilarda yapiyor ne yazikkiyani tum gununu hirsizlik taciz ve kavga olmasin diye pazarlarda gecirdi sonra da nefret etti zaten..yani simdi begenmeyip bi dunya laf ettiniz ya yarin pazarda kocam sivil olarak sizin tacize ugramamaniz icin gorev yapiyor olabilir..isye bu yuzden bu kadar hassas..

Ayy su an sesli mesaj atasim geldi kocam magdur yada zavalli demedim sulaniyor kimsede demedim esimde demediiii diyorki ben bir erkek olarak kendimi cekiyorum ama kadinlar rahat benim kocam tacize ugrasa ne olcak psikolojisi mi bozulacak ama kadinlar boyle degil taciz kolay kolay unutulmaz..iste pazarda bunun olabilecegi bir yer kendilerini sakinmalari gerekiyor diyor âçik yada kapali diye degil kadin oldugu icin tacize ugramamak icin..kimi pazarini yaparken kimide neler icin dolaniyor o pazarlarda esim polis ve karakolda calisiyor ne olaylar oluyor..her pazarın olduğu gun bir kadin panik atak gecire gecire karakola geliyor tacizden iste bu yuzden dikkat edilmesi gerek diyor..bosa konuşmuyorum
Iyi niyetli olsaydi kadinlari degil onlari taciz edenleri suclardi... onlara sinirlenirdi.. kadinin sakinmasi kendini korumasi gerektigini degil bunu yapan erkeklerin suclu oldugunu savunurdu... napalim pazara gitmeyelimmi

Selamlar, burda her zaman erkekler hakkında konuşmayabiliriz sanırım. Benim de kafama takılan kış günü hava çok soğukken altına çorap bile giymeyip mini etekle gezen kadınlar. Daha çok büyükşehirlerde oluyorlar tabiki. Yani bir insan hava sıcaklığına uygun olarak giyinmeli diye düşünüyorum. Soğuk havada bacak şov yapan kadınların milletin dikkatini çok gereksiz bir şekilde çektiğini ve bakmamaya çalışsa bile erkekleri zor durumda bıraktığını gözlemliyorum. Amaçları nedir bu insanların, tabiki tahmin ediyoruz da .Bu konudaki fikirleri merak ettim.
Hiç böyle düşünmedim ben genelde gördüğümde imrenirdim ben kat kat giymesem hemen hasta oluyorum onlar nasıl olmuyor diye formülü düşünürüm hep :D bakış açısı farklı tabi niye geriliyorsunuz ki insanlar istediğini giyerler bizene

Kocam pazarda gorevde yapti uzun bir süre..evet pazarcilarda yapiyor ne yazikkiyani tum gununu hirsizlik taciz ve kavga olmasin diye pazarlarda gecirdi sonra da nefret etti zaten..yani simdi begenmeyip bi dunya laf ettiniz ya yarin pazarda kocam sivil olarak sizin tacize ugramamaniz icin gorev yapiyor olabilir..isye bu yuzden bu

Valla bedava yapmiyo o görevi. 4600 tl yi indiragandi yaparken iyi. Bi Zahmet görevini de yapsın. Kadınların tarafında olarak yapsın o görevi ama söyle bunu kocisine

Kocam pazarda gorevde yapti uzun bir süre..evet pazarcilarda yapiyor ne yazikkiyani tum gununu hirsizlik taciz ve kavga olmasin diye pazarlarda gecirdi sonra da nefret etti zaten..yani simdi begenmeyip bi dunya laf ettiniz ya yarin pazarda kocam sivil olarak sizin tacize ugramamaniz icin gorev yapiyor olabilir..isye bu yuzden bu kadar hassas..
Son sözlerinize istinaden “Sağol almayalım biz kendimizi koruruz “demek için geldim sadece

Back
X