Kış Masalı (ATV)

Dün gece kanalları gezerken karşılaştım bu diziyle bence klasik brezilya dizilerinin bir kopyası olmuş.. Dikkat ederseniz Thalia'nın eski dizileri Maria mercedes,maria barrio gibi vb dizilerin birebir nerdeyse kopyası düşmesinden kalklmasına hatta bakışları bile kopya. Duygu Yetiş'in sesi ise o role fazla kaba olmuş..

kızlar dizinin günümü değişti ya bu hafta salı günü yokmu

bende gece izledim
hiçbirşey yoktu
birce akalay duygu yetiş ve avrupa yakasında ki osmanın adana dan nişanlısıs meyrem:) vardı
klasik brezilya dizisi
ne o öyle hele 18.yuzyıl abdal deyişleri falan
dana modernize edilse bi halt olurmus
ama çok zorlama olmuş bence

kızlar teşekkürler bende diyodum ..salı günü.kışmasalı yok acaba hangi güne aldılar..beyenerek izlediğim bir dizi inşallah kaldırmazlar..
demek artık pazargünleri izlicez..

diziyi izliyoruzda günlerini tutturamadılar ne bu böyle başladığından beri günü değişiyor

valla hiç çok severek izlediğim bir dizi benimde yasadıkları yanlış bi ilişki olsada sürükleyici ve tutku dolu geliyo bana hoş olmuş dizideki esmerde o hırçın karaktere yakışmış bence

kızlar bu akşam gördüm.diiz perşembe akşamı oynuyacak saat.22.25te

inşallah daha değişmez..

Beğenerek izliyorum bu diziyi çok güzel evet perşembeye almışlar bitti diye korktum bende...inş reyting kurbanı olmaz çok üzülürüm...

bugün gördüm perşembeye geçmiş yaa saat 22.20 de

hatta az önce yine gördüm ..yeni bölümünü gösterdiler.perşembe oynayacak canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…