Kış Masalı (ATV)

Ne dıyebılırım kı farklı ve harıka bır hıkaye oyunculuk set herŞey ama herŞey mÜkemmel bu dızı reytıng almıyor dıye yayından kaldırılacak denıyor bence sabredın daha ÇoĞu ınsan keŞvetmedı bu dızıyı

Hangi Ara Düşürmüşüm Eyvah!
Bir Baktım Delikanım Yerde…
Ardından Bakıp çekerken Ah…!
Bir yılan zehrindeymiş deva derde.
Akşam indi Gözlerime…
Dağ Rüzgarları gibi Esmer…
Kekik kokulu siyah perçemine
sürdüm yüzümü gülümsedi keder

Yaralı Ceylanım, Kırılgan Dalım…
Boyun eymezim yabanımi isyankarım…
Nefesin Kesik Kesik, nefesimde…
Bir Kızıl Gonca ıslak dudakların
Kayısı tadı fışkıran teninde
Tutuşur elim sedef teninde
Uyandım koynunda ilk gençliğime
ele geçmezim, kekliğim, kısrağım.

müziğin dahilerin yüreğinden çıktığı belli oluyor..harika olmuş..

Son düzenleme:
çok sinir oldum ya çok büyük haksızlık ne hakla bir anneyi bebeğinden ayırırlar anlamadım ne kadar soğuk kanlı azize hanım aynı şeyleri kendide yaşamış ama hala vicdansız büyük aşkınıda ali murat çabuk unuttu hemen umarım esmer masumla evlenirde intikamını alır bu arada masum un abisinin hanımı çok gıcık biri

çok sinir oldum ya çok büyük haksızlık ne hakla bir anneyi bebeğinden ayırırlar anlamadım ne kadar soğuk kanlı azize hanım aynı şeyleri kendide yaşamış ama hala vicdansız büyük aşkınıda ali murat çabuk unuttu hemen umarım esmer masumla evlenirde intikamını alır bu arada masum un abisinin hanımı çok gıcık biri

ayyy dun o ali murat elbeylinin pislik annesine okadar gıcık oldumki
vicdansız karı nasıl aldı çocu öburkunu nasıl gömdu
sırf kendi geçmişte yaptığı pislikler ortaya çıkmasın die
Allah bel.sını versin yaa..
çok sinrlendim dun gece çok klava:

SIla bende bayiliyorum müzige

evet tatlım süper...

bu azize hanım kendi geçmişi çıkmasın diye.ne kötülükler yaptı yahu..kendi kavuşamamış bıraksında oğlu kavuşsaydı dimi ama..

bu arada bir bursalı olarak inşallah dizi çekimlerine gitmeyi düşünüyorum..

çok güzel olmuş beğendim diziyi ama tutmaz gibi aksiyon az sanki...

az önce reytingi sonuçlarına baktımda..
bu hafta güzel reytnğ yapmış dizimiz.bu reytingle giderse kaldırmazlar...

çok güzel gidersen fotoğraf çekte koy bizde görelim bursa çok güzel bir şehir ne kadar şanslısınız o köyü emrah ın dizisi kınalı kardan hatırlıyorum ama bu dizide daha güzel göründü oralar gittikleri göl çok güzeldi

izlediğim tek dizi çok beğenerek izliyorum tek şikayetim fragmanları hemen yayınlamamaları umarım yayından kaldırmazlar

bence masumun abisinin karısıda kocasının oratğımıdır nedir bir adam varya onunla aldatacak kocasını

erkek bebek kız bebek ayrımı yapılan aatv nin 5 para etmez dizisi...akannehir

ayrıca oyuncularda çok antıpatık..:umursamaz:

süpeeer bi dizi atvnin dizilerini hiç izlemem beğenmem ama bu dizi gerçekten çok güzel...inş yayından kaldırılmaz...

ben anlamıştım ama esmerin bebeğini alıp o kadına vereceklerini off ya bu iş böle uzayıp gidecek ama esmer masumla arayı yapacak gibi gözüküyo...ne güzel ali murata inat dahada heyecanlı olacak dizi bence :)

bu haftaki bölümü süperdi esmerin yengesi ahretligini bi güzel dövdü valla ellerine saglık.
ali murat esmeri almaya masumun yanına geldiginde masum karımı alamazsın dedigi an şok yaşadım valla masum esmerle evlenecek gibi tabi esmer isterse.kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…