Kış Masalı (ATV)

kizlar atv internet sitesindede hele sükür persembe diye yazdi
persembe olmasi hic ama hic iyi olmadi
bir bulut olsam ve kurtlar vadisi ile ayni saatte....
pazar uygundu bence hic bir dizi yok pazar aksamlari...

diziyi pazar yayınlıcaz dediler perşembemi gösterdiler ya kızlar yeni bölümü izledinizmi.ben kaçırdım sanırım.şimdi perşembemi verceklermiş anlamadım.bugün bekliyordum ama yayın akışında yok.bu gidişle bu diziyi kaldırırlar.perşembe kurtlar vadisi var ya herkez onu izler bu dizi izlenmez reyting alamadıgı içinde kaldırılır gibi geliyor.tabi inşallah kaldırılmaz ben diziye bayılıyordum ya.:sinifsinif:

ayy bende bende izledmde bi kaçbölümünü ne saçma bi dizi yaa o kız ne öle dağ bayır koşup duruokaydirigubbakcemile3bide çok gsl kokoumuş kaçıncı bölüm olduğunu htrlamıorm ama bi blmde bu kız ali murat görmesn die masum die bi adamın çadırına geldi ali muratta yaklaşınca atıyla at bunun kokusunu aldı çadıra doğru gtti yuuhhh be ddm ne kokuymuş at bile tanımışkaydirigubbakcemile3lülülülülülü

güzel dizi devam etsin bence esmerin oğlu olacak hediyenin kızı bebekleri değiştirecekler hastanede böyle olabilir bence

Son düzenleme:
ikiside aynı günde doğurmaları çok saçma sanırım esmerin bebeğini alacaklar o yüzden gidiyor ali muratın evine hediye ölecek gibi ama ölse esmere öyle davranmazlardı bakalım daha neler olacak izleyelim görelim ali muratta ne adammış be aynı anda iki kadını birden hamile bıraktı aynı günde doğrdular

allahım yaa.. esmerin bebeğini nasılda elinden aldılar.. bu ne vicdan

aaaaaaaaaa...........bebeğini öldü sanıyoooo...bu ali muratın anneside ne soğukkanlı

ayy bu ali muratın anası ne memenetsız ne sirret ne gudubet ne fena bi hatun yha (yaban gibi konustum sankım :jeyyar:)

of offffff resmen kanım dondu nebiçim kötülük yaptılar yahu ne vicdann

ben anlamadım akşam gece yarısı ben bu bölümü izledim,baktım bu akşam aynı bölüm bide yeni bölüm yazmışlar gariplik bendemi bunlardamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…