- 29 Eylül 2017
- 1.149
- 560
- 38
- 32
- Konu Sahibi smollgirl20
-
Evet vicdan yaptigim kisimda o zaten ama ben cok.arada kaliyorum cocuklu olunca hersey bambaska oluyor10 gün idare edebilirsiniz Allah yeterki sağlık versin
Bi gün bizde onların yerinde olucaz ..
İllaki zor tarafları vardır ama sizin her zorlugunuzda bunca yıl size bakmış bi babaya 10 gün cok değil inanın.Evet vicdan yaptigim kisimda o zaten ama ben cok.arada kaliyorum cocuklu olunca hersey bambaska oluyor
Iste o dusunce beni istemsizce annem gidince buraya kalmaya surukluyor 1 gece bile yalniz kalmasina dayanamiyorum cok.aciyorum babama ..yaz ayi olsa inan hic sorun yok sadece kiş yuzunden ama su yorumunuzla biraz iyi oldum cocuk da uyudu kafami toparlamaya basladimİllaki zor tarafları vardır ama sizin her zorlugunuzda bunca yıl size bakmış bi babaya 10 gün cok değil inanın.
Gelmiyor babam ya ariyorum.hemen annem.gidince yok.gidip uyucam.diyor sanki trip atar gibiKardesinizle babaniz size gelsin ?
Aksam yemeklerini yer giderler kimseninde rahati bozulmaz
Allah sizede güç versin onların eksikliklerini de yaşatmasın aynı ildeyken de değerini bilin ben gurbetteyim ve ayrı kalmak çok zor Allah yeterki huzurunuzu eksik etmesin mutlu kalın :)Iste o dusunce beni istemsizce annem gidince buraya kalmaya surukluyor 1 gece bile yalniz kalmasina dayanamiyorum cok.aciyorum babama ..yaz ayi olsa inan hic sorun yok sadece kiş yuzunden ama su yorumunuzla biraz iyi oldum cocuk da uyudu kafami toparlamaya basladim
Ya canim.benim abim calisiyi yengemin annesigil onlarda kaliyo cocuklara bakmak icin bazen isleri cokiyo memlwkette abimin kaynansi falan giduyolar baska bakcak kimse de yok kres falan da yok koyde gorev yapiyolar zaten mevbur annem gidiyor sehir disinda kiz kardesi var senede 1 2 kere 1 haftalina onlari ziyarete gidiyor ablasiyla falaj oyleAnneniz niye boyle diyar diyar dolasio anlamadim
Bende bunu istiyorum ama icraata geciremiyorum babam alinir diye bide sinirli bana ters bise der kahrolurum napicam sasirdim..ev soguk deyince sende sorun var cok usuyon zaten sen ev gayet sicak diyolar ozellikle annem zaten menapozlu yaniyo kendi bizimde ole oldumuzu saniyor 3 yasinda cocukla senin ısın bir mi olur babami da ayni dusunceye alistirmis ev sicak deyip duruyo o da suan petek yanmiyor cocugum.yer yatahinda ama evimizde sabaha kadar yanar hic sonmez sirf onun icinmesafe ili üc mahalle diyorsun yani burnunun dibi. ya baban kardesin size gelsin yada sen günde bi kac saat oraya git. islerini halletikden sonra evine gel. hem cok güzel bahanen var iste ev soguk cocuk hasta oluyor.
Gelmiyor babam ya ariyorum.hemen annem.gidince yok.gidip uyucam.diyor sanki trip atar gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?