- 30 Ocak 2013
- 29.417
- 43.905
- 798
- Konu Sahibi smollgirl20
-
Babanızın günlük temizligini ve yemegini yapıp akşam evinizde kalsınEvet vicdan yaptigim kisimda o zaten ama ben cok.arada kaliyorum cocuklu olunca hersey bambaska oluyor
Babanız tek kalmak istemiyorsa anneniz gitmesin o zman. Ben düzen manyağıyım o yüzden anlıyrm. Herkes kendi evinde. Hele bide çocuk varken valla ben telle görüşmemi bile orantılı yapıyrm. Anne babaya saygı tamam ama biz daha çok evlatlarımızdan sorumluyuz. Burda suçu ben biraz annenzde buldum kocası tek kalmak istemiyrsa o bırakmamalı ve sizi zora sokmamalı. Bu durumda olan biçok insan var ve ben eşimi tek bırakamam diyen biçok kadın duydum:) orta yolu bulablrsinz ki bence o bile fazla da gece yatana kadar durup eve geçeblrsnz. Çocuğu bahane edeblrsnz. Yadaa kırk yılda birse idare edeblrsinz. Allah yardmcnz olsunBirde kucuk cocugu olanlar beni iyi anlar...kizlar ben mecbur kalmadikca baba evinde kalmiyorum.cunku ayni mahalledeyiz 3 yada 4 sokak mesafw var...bazen annem abimin yanina gider sehir disina ozamamda babam evde yalniz kalir kucgck kardesim okuldan gelir evde yemek olmaz gibi seyler yasamasinlar diye annem gidince biz dogru babamin yanina geliriz..ama kisin ben kalmak istemiyorum yemeklerini yapip eve geri doneyim istiyorum ama babamda cok duygusal beni ve esimi cok sever anem yokken yalniz kalmak istemiyor anliyorum bizede gepmiyir..annem gidince benim duzenim bozuluyo biesuru camasirlar cocuga ait ne varsa toplanip babamlara gidiyoruz evleri de soguk gitswm aliniyilar...benim kizdigim noktada annem sehir disina cikicagi zaman beni arar yarin git babanin yaninda kal der..babamda esimi arar evi ocagi kitleyin gelin burda yeyin icin kalin der..bizde vicdan yapip gidiiyoruz ama cocuk sıkıliyor falan 1 gun olsa tamam idare edilir de bu sefer 10 gunlune gitti annem ve ben 10 gun burda cocukla nasil ugrascam bilmiyorum benim cocugum biraz fazla konuskan bagrarak konsuur gec yatar falan bunlar sorun pliyor kardesim okula gidiyor uyumasi lazim erkenden esimde ders caljsiyor evde yataginda rahat rahat calisuyor buraya geldik mutfakta calismak zorunda giren cilan oluyor konsantre olamiyor..kardesim o mutfakta diye rahat haraket edemiyor mutfa pek girmek istemiyor cocuk da hakli ses olur diye falan..ya bizim gelmemiz aslinda daha sikinti ama bunu aannemle babam anlamiyor daha bu 10 gunluk surec nasil geccek diye dusunurken babam buaksam 1 ay sora annen suraya gitcrk bi 10 gun daha kalirsiniz dedi suratim dustu ben napicam kizlar ciddi moralim bozuk hem vicdan hem kendi sartlarimiz arasinda kaldim cok uzgunum suan
Surekli asla gitmiyor canim allahyan yoksa napardim ben suan evim burnumda tutuyor sık gitse gercekten bende sıkıntida kalirdim allahim anne babalaramjzi ayri koymasinBabanız tek kalmak istemiyorsa anneniz gitmesin o zman. Ben düzen manyağıyım o yüzden anlıyrm. Herkes kendi evinde. Hele bide çocuk varken valla ben telle görüşmemi bile orantılı yapıyrm. Anne babaya saygı tamam ama biz daha çok evlatlarımızdan sorumluyuz. Burda suçu ben biraz annenzde buldum kocası tek kalmak istemiyrsa o bırakmamalı ve sizi zora sokmamalı. Bu durumda olan biçok insan var ve ben eşimi tek bırakamam diyen biçok kadın duydum:) orta yolu bulablrsinz ki bence o bile fazla da gece yatana kadar durup eve geçeblrsnz. Çocuğu bahane edeblrsnz. Yadaa kırk yılda birse idare edeblrsinz. Allah yardmcnz olsun
10 gün idare edebilirsiniz Allah yeterki sağlık versin
Bi gün bizde onların yerinde olucaz ..
Keyfi degil aniden gitmek zorunda kaldi torununun bakicisi gidiinceMa aile babanın evine taşınmanız çok saçma, arada bir gidip yoklasan yemek ne varsa halledip evine dönsen olmazmı?Annenin okadar süre evden uzak olmasida bana ayrı garip geldi üstelik okula giden bir kardeşin varken. Ben olsam kalmam. Hani hastalık falan olur neyse ama keyfi sanırım.
Bikac gun daha kalip gitmeyi dusunuyorum bakalim ne desem babam gitme dicek boliyorum ustelicekde ustelicek hatta ben de vicdan yapicam yineeşin anlayışlı imiş allahtan olmadı akşam yemeğinden sonra sen kendi evine geç canım
Babam beni esimi ve kizimi cok sever annem olmayinca sanirim bosluga dusuyor evde ses istiyor biliyorum bunu aslinda sanirim bile dememem lazim sirf yalniz kalmamak icin aslinda hersey yemek tek mesele dehil bogazina duskun olsa zaten bize gelir yer ama onun derdi 10 gun yalniz kalmama istegi..ben burda yalniz siz orda kendiniz durmayin bosuna masrag yapmayin gelin burda durun deyip bahaneler ureyiyor hep bilmiyprum arada kaldim isteKendimize veya büyüklere göre değil çocuklara göre hareket etmeliyiz ; kardeşiniz ve çocuğunuz için uygun olanıda Gün içinde gidip akşam evinize gelmeniz; alınmasınlar bir zahmet; açıklamanı yap üstelik senin anne baban alınacak ne Varki anlamadım
AminSurekli asla gitmiyor canim allahyan yoksa napardim ben suan evim burnumda tutuyor sık gitse gercekten bende sıkıntida kalirdim allahim anne babalaramjzi ayri koymasin
Onlar size gelsin, kalsın.Birde kucuk cocugu olanlar beni iyi anlar...kizlar ben mecbur kalmadikca baba evinde kalmiyorum.cunku ayni mahalledeyiz 3 yada 4 sokak mesafw var...bazen annem abimin yanina gider sehir disina ozamamda babam evde yalniz kalir kucgck kardesim okuldan gelir evde yemek olmaz gibi seyler yasamasinlar diye annem gidince biz dogru babamin yanina geliriz..ama kisin ben kalmak istemiyorum yemeklerini yapip eve geri doneyim istiyorum ama babamda cok duygusal beni ve esimi cok sever anem yokken yalniz kalmak istemiyor anliyorum bizede gepmiyir..annem gidince benim duzenim bozuluyo biesuru camasirlar cocuga ait ne varsa toplanip babamlara gidiyoruz evleri de soguk gitswm aliniyilar...benim kizdigim noktada annem sehir disina cikicagi zaman beni arar yarin git babanin yaninda kal der..babamda esimi arar evi ocagi kitleyin gelin burda yeyin icin kalin der..bizde vicdan yapip gidiiyoruz ama cocuk sıkıliyor falan 1 gun olsa tamam idare edilir de bu sefer 10 gunlune gitti annem ve ben 10 gun burda cocukla nasil ugrascam bilmiyorum benim cocugum biraz fazla konuskan bagrarak konsuur gec yatar falan bunlar sorun pliyor kardesim okula gidiyor uyumasi lazim erkenden esimde ders caljsiyor evde yataginda rahat rahat calisuyor buraya geldik mutfakta calismak zorunda giren cilan oluyor konsantre olamiyor..kardesim o mutfakta diye rahat haraket edemiyor mutfa pek girmek istemiyor cocuk da hakli ses olur diye falan..ya bizim gelmemiz aslinda daha sikinti ama bunu aannemle babam anlamiyor daha bu 10 gunluk surec nasil geccek diye dusunurken babam buaksam 1 ay sora annen suraya gitcrk bi 10 gun daha kalirsiniz dedi suratim dustu ben napicam kizlar ciddi moralim bozuk hem vicdan hem kendi sartlarimiz arasinda kaldim cok uzgunum suan
hayır dme sorununuz varBikac gun daha kalip gitmeyi dusunuyorum bakalim ne desem babam gitme dicek boliyorum ustelicekde ustelicek hatta ben de vicdan yapicam yine
Bence de... ha bir olur iki olur kalirsiniz da herseferinde ben olsam kalmazdim biseyleri bahane edip. Kaldi ki seninkiler bahane degil gercekten sorun. Eşin nasil kabul ediyor hayret. Benimki olsa sonunda yeter ben eve gidiyorum der giderdi heralde :) baban annenin okadar uzun sureli gitmesine izin vermesin ya da.hayır dme sorununuz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?