- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.171
- 798
- Konu Sahibi smollgirl20
-
Valla cok acayipsiniz. Ailenize karsi asiri merhametinizden cocugunuza ve esinize zalim olmussunuz.
Başta annenizin olmak üzere eşinizin de babanızın da tavrı hiç ama hiç hoş değil.Ama buna biraz da siz izin vermişsiniz.Babanın yanına gidip kalmadan da sadece yemek götürerek ya da pişirip eve dönerek hayırlı evlat olunabilir hani demişsiniz ya hayırsız evlat olmak istemiyorum diye.Ona istinaden söylüyorum.Biraz rahat olun.Anne babanız da doğalgaz faturası yüzünden tartışıcaklarsa bu sizin sorununuz değil.Sizin ufak bir bebeğiniz var , mecburlar sürekli yakmaya.Valla bu konudaki en bastırılmış ve ezilmiş insan sizsiniz.Bari çocuğunuzu düşünün de yapmanız gerekenleri yapın.Çocuğunuz için yani.Babamin hakkininyiyemem elinden geldince soruyor usuyomusunuz ev iyimi falan yukselt falan diyor ama fatura yuksek gelincede annemle tartisiuolar adam da benim yuzumden arada kalsin istemiyorum
Kayınvalide gelinini arasa burada kalın babanız tek kalmasın dese demedik laf bırakılmazdı,babanız kaç yaşında ki ,eğer kendi kendine yetemiyorsa ,size babanızın gelmesi gerekir ,normal şartlarda usul bunu gerektirir , eğer bu şekilde devam ederse daha çok gidersiniz ,eşiniz ne diyor bu duruma çoğu eş istemez çünkü.
Çocuk sahibi olamayan insanların yaşamak için amacı yok mu yani? Üstte bir üye de yazmıştı plansız programsız sırf anne baba nene dede istedi diye yapılan çocukların hayatı zorluklarla geçiyor.Çocuklara da yazık.Haklısınız ama diyecek pek de bir şey yok. Asgari ucret ortada. Asgari ucretle gecinen insanlar maalesef var. Ulkenin ekonomik seviyesi artmadikca refah artmadikca buna bir cozum yok. Asgari ucretle gecinenler cocuk yapmasin demek de cok zalimce geliyor bana hayatta yasamak icin amaci kalmaz ki baska turlu insanin.
Aynen öyle benim babam da 65 yaşında bizi yemeğe çağırır güzel yaptığı yemekleri vardır onun klasik baba yemekleri.Hadi gelin yiyelim diye telefon eder hatta fotoğraf çekip anneme atıp nispet yaparız. :)) Bazı anne babalar çocuklarını sadece kendileri için yapıyorlar galiba.Yalnız kalmamak için , yaşlanınca baksın diye , gönlümü şenlendirsin evde tek kaldığımda diye vs vs.Çok garip geliyor bu durumlar bana.Çok da sinir bozucu.dun konu acmisti turuncu pijama , pipisi dusen erkekler diye , iste o zihniyetteki ladinlarin yetistirdigi erkeklerden biri de konu sahibinin babasi
sadece ilk sayfadaki yorumlari okudum devamini getiremedim
herkes ne kadar normal karsilamis koskoca adamin kendine bakamamasini , illa birinin ona yemek yapmasi gerektigini , kadin hizmet edecek erkek rahat rahat yasayacak
babam 70 yasinda , annem de arada ista gider 1 hafta kalir , babam yemegini de yapar , camasirini da yikar , bugune kadar aklima bile gelmedi ona yemek yapmak
hatta annem gittiginde bi aksam coluk cocugu alir babama yemege gideriz , ben sofra bile kurmam babam kurar yemegi yapar servisi yapar sonra da toparlar makinaya yerlestirir
yani konu sahibi vicdan yapacak birsey yok , cocugunuz varmis bozmayin duzeninizi , komun hayatinda yasamak zorunda degilsiniz
bana da cok garip ve ters geliyor , nasil yasiyor insanlar boyle anlayamiyorum gercektenAynen öyle benim babam da 65 yaşında bizi yemeğe çağırır güzel yaptığı yemekleri vardır onun klasik baba yemekleri.Hadi gelin yiyelim diye telefon eder hatta fotoğraf çekip anneme atıp nispet yaparız. :)) Bazı anne babalar çocuklarını sadece kendileri için yapıyorlar galiba.Yalnız kalmamak için , yaşlanınca baksın diye , gönlümü şenlendirsin evde tek kaldığımda diye vs vs.Çok garip geliyor bu durumlar bana.Çok da sinir bozucu.
bana da cok garip ve ters geliyor , nasil yasiyor insanlar boyle anlayamiyorum gercekten
adam hasta olur , yataktan cikamayacak durumdadir , gider bakar ilgilenirsin ama gunun sonunda yine evine donersin
bilemedim anlamam imkansiz bu hayatlari
yom be damdan sen ben boyle olamayiz , kiz dogursan da senin boyle bir beklentin olmaz olamazbir de yatalak hasta kp e bir tas çorba götür denince "o kim ki, senin bakma yükümlülüğün yokkk" diye çığlıklarla yazılan KK da konu kızın, eli ayağı tutan iki sokak ötedeki babası olunca "ay ama o seni ne zorluklarla büyüttü" oluyor
bu yaştan sonra bir kız mı doğursam ne yapsam acaba
sanırım eşi 10 gun kombıyı kapatır tasarruf ederiz diyormuş ,
bunada baba diyorlar işte çocuk orada yer yatagında yatıyormuş ,
gelde çıldırma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?