Kisa bir soru

Ya açıkca söyleseniz nolacak ki bu kadar da kötü olmayalıö biz gelinler :sinirli:

Ya su kaynanalar benımkıde ıyıdır hstur da ılla srar ne ısın var dıye meraklı melahat brde ne pısırdın der ona da ayrı ıfrıt olyorm

Hep ayni şeyi farkli olaylarla soruyorsunuz, haklısıniz yaptigi hata kayinvalidenizin neden diye sorulmaz gelmeyene ama soruyor iste... Huy olmus kadinda belli..

Hepsine tek bir cevap verin, esinizin ismi nedir ornegin mehmet olsun..

Mehmet izin vermiyor anne, cocugun duzenini bozma, nazar aliyor(kv ler bu nazar olayina cok inaniyor) gece uyumuyor yoksa diyor.

Tamam bu kadar. Hep ayni şeyi soyleyin. Ayni soruya ayni cevap.. yeniden yeniden sormaz boylece. Eşinizi tembihleyin annesine o da ayni cevabi versin..

Bu kadar yoruyor madem bu konu sizi, kötü olmak da istemiyorsunuz
Ortak günlere girmeyin, onun gunu oldugunda misafir cagirin..

Takmayin bu kadar bu olayi, cagirdi gitmedim niye dedi vs vs surekli ayni stresi yasamayin. Sinir sahibi olacaksiniz..

İsinizin ne oldugunu acikca soyleseniz..
Bir israr eder iki israr eder gelemeyeceginizi mutlaka halletmeniz gerektigini dile getirseniz daha iyi olur..

Isim var gelemem cumlesi kimseye samimi gelmez oldu bu zamanda.
Cidden isi varsa okey , ama artik sanki boyle isim var diyen kisi yalan soyluyormus gibi anlasiliyor..

Neden bir şeyler uyduruyorsunuz? Ben olsam çünkü canım istemiyor derdim

Hanimlarrr kisa bisey sorcam. Biyere giderken,sizi cagiran kvye, ben gelemiyorum diyince. Oda sürekli neden gelemediginizi, ne isiniz oldugunu sorup üsteleyince, ne yapiyorsunuz? Bizim yarin kv ile beraber katildigimiz günümüz var. Bende güne bu sefer gitmiyorum cünkü esim evde izinli güzelce bi kahvalti yapip,ailece vakit gecirmek istiyoruz. Kvde bana sordu iste güne gelcenmi diye, bende gelemicem, isim var dedim. Ne isin var, neden gelemiyorsun diye soruyor. Ben istemiyorum artik o an kimle ne yaptigimi anlatmaya cünkü her seferinde soruyor. Neden sorar onuda anlamam sanki ne isim oldugunu ögrenince ne yapacaksa..
Açıklama yapmak zorunda değilsin
Her sorduğunda ''işim var'' de ne işin? derse gene ''işim var'' de belki bıkar ama hiç sanmıyorum
Kim olursa olsun uyuz oluyorum böyle insanlara:kızgın:

Benimkide bazen sorar işim var derim ne işi derse de yapılması gereken işlerim var onlara bakacağım derim daha da sormaz..

Hanimlarrr kisa bisey sorcam. Biyere giderken,sizi cagiran kvye, ben gelemiyorum diyince. Oda sürekli neden gelemediginizi, ne isiniz oldugunu sorup üsteleyince, ne yapiyorsunuz? Bizim yarin kv ile beraber katildigimiz günümüz var. Bende güne bu sefer gitmiyorum cünkü esim evde izinli güzelce bi kahvalti yapip,ailece vakit gecirmek istiyoruz. Kvde bana sordu iste güne gelcenmi diye, bende gelemicem, isim var dedim. Ne isin var, neden gelemiyorsun diye soruyor. Ben istemiyorum artik o an kimle ne yaptigimi anlatmaya cünkü her seferinde soruyor. Neden sorar onuda anlamam sanki ne isim oldugunu ögrenince ne yapacaksa..

Yarın oğlun izinli, mühim işlerimiz var, evde kalmamı istedi de kikirde bu arada =))))

Kocacımla keyif çatıcaz, aşk yaşıcaz derim ben olsam.

Nisa, önceki konularından hatırladım yine seni, çok sinir bozucu ve böyle insanı sinirden güldürür ya, öyle bir durum bu.
Kv egemen bir kadın sizin, yönetmeyi seven, direktif veren, müdahil olan ve yer yer sınırlarını aşan bir kadın...

Bak benim kv de çok iyidir, yardımseverdir vs. ama başlarda bizim de buna benzer gibi bir şeydi aramalar-sormalar. Sizinki kadar affedersin mokunu çıkarmazdı belki ama ince düşünmez sorardı, "Ne işiniz var" diye. Bir açıklama, iki açıklama filan derken, özel bir günde de aynını yaptı ve bilerek onu utandırdım.
"Eşimle baş başa kalmamız gereken özel işlerimiz var anne" dedim yani an geldi ve o sonmuş :)
Bir daha öyle sormadı. Ha sizin kv anlar mı, anlar da anlamazlıktan mı gelir bilemem...

Yine bir benzerini anneme yaptım. Annem de acayip ilgili bir kadındır ve müdahil olabilir bazen farkında olmadan, önceki bi konunda anlatmıştım sanırım ufaktan. Unutuveriyorlar bazen, alışkanlık olmuş onlara napalım.

Ama sizde bi de ısrar var, işinizi iptal ettirmek için o da tuhaf... Neyse, yani en olmadı öyle bir iş tarif edin ki utandırın, soramasın bir daha.

Back
X