kısa bir süre giysem de yıkıyorum

iç çamaşırımı günde 2 kez değiştiririm.Kışın her gün,havalar ısınınca günde 2 kez banyo yaparım.Ben de kıyafetlerimi sadece 1 kez giyer,sonra yıkarım.Soğuk su ayarında az deterjanla yıkatırsanız sorun olmaz.

Her sabah duş alan biriyim. 1 kıyafetimi yıkamadan 2. kez asla ve asla giymem giyemem.

Benimde koltuk altlarım çok terler. Ama Rexona'nın rollonlarından kullanıyorum. Çok memnunum ne ter ne koku.
Tavsiye ederim.

Canım 1 gün giydiğimi bende hemen kirli sepetine atarım.
İç çamaşırımı 1 günde bir değiştiririm.

Yuh diyorum
Bir kere giyinileni neden birdaha giyinmeyelimki, ter kokmadigi, kirlenmedigi, deform olmadigi sürece? Bir yabancinin üzerinde degildiki, sonucta kendiniz giyindiniz..
VAllah ben terlemedigimden ve kirletmedigimden bir kiyafeti 2-3 kez giyinirim.. ne varmiski bunda?

Benim de koltuk altim cok terliyor, o yuzden ustumden cikardigim an atiyorum kirliye.
İc camasiri zaten bi gunden fazla giyilmez.

sadece terleyen kısımları elde yıkayabilirsin. böylelikle yıpranmaz da. koltuk altları için ter pedleri var bir de. kıyafetine yapıştırırsan terle de temas etmez.

deodorantlar ise pek sağlıklı değil. ben kullanmıyorum onun yerine beyaz sabun mis

çok terlediğim için bende yıkamak zorundsayım istesemde giyemiyorum 2.ye hemen leke oluyo hiç sevmiyorum bun udurumu

hımm o kadar etkilimiymiş deotaklar.. bişi daha öğrenmiş oldum =))

aynenn bana da fazlasıyla gereksiz bir titizlik gibi geldi..

Gömlek,tişört,çamaşır gibi tenime değen herşeyi sadece 1 kere giyerim.
Hırka-kazak gibi tene değmeyenleri bazen 2. kez giyebilirim.Yani uzun süre giymemişsem,yemek,sigara filan kokmuyorsa...

aynen ben onun stick olanından kullanıyorum, sıvı roll onu pek beğenmemiştim. bayağı kuru tutuyor ne leke ne bir şey.

yok gıyılmıyor
gıyenlerde farkında degıl ama acayıp ter kokuyorlar

mümkün değil tekrar dolaa koymam..
ter koksada kokmasada dışarda orda burda toz oluyor ve temiz kirli denen bir durum olmuyor..
ben yeni aldığım şeyleri ince kıyafetleri bazen elimde yıkayıveriyorum..
makine gibi zarar vermiyor..
hemde öle 5-10 dk mı bile almıyor 3-4 kıyafet..

kaç saat giyersem giyiyim eve gelince hemen değişirim üzerimi hergün duş alırım ve duştan sonra dove kullanıyorum mavi kapak orijinal yazıyor.

aynenn bana da fazlasıyla gereksiz bir titizlik gibi geldi..

Titizlik değil bence,herkesin temizlik anlayışı farklı. Bu biraz da nasıl rahat ettiğine bağlı. Keşke ben de öyle giyebilsem ama napayım alışmışım.

Di mi ya şöyle beyaz sabunla çitileye çitileye, köpük köpük olsun oh mis.

Ben de aynıyım ama hiç dert gibi gelmemişti.Bazı arkadaşlar günlük ped önermiş ama iç çamaşırı değiştirmek daha sağlıklı bence.Pedler havasız bırakıyor gibi :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…