- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
- 448
- Konu Sahibi sempatiksayilir
-
peki gömlek konusunda söylediklerim sizde de oluyor mu banyo da yapıp giysem deodorant da sıksam o gömlek bir değişik kokuyor terleyince
kızlar ben bir giydiğimi bir daha giyemiyorum siz de öylemisiniz (2 saat bile giysem) direkt makineye ,
bir arkadaşım vardı üzerinden çıkarır askıya geri asardı
ben eşyalarımı hep makineye attığım için de cabuk eskiyor
hele ki gömleklerimi asla giyemiyorum ikinci kez ve ne zaman gömlek giysem tuhaf bir koku oluşuyor
yani bana öyle geliyor gömlekle mi alakalı size de oluyor mu,
bir de bakımlı bayanlar ne gibi tavsiyeler de bulunursunuz
koltuk altım biraz fazla terliyor ne yapabilirim ve de deodorant ne önerirsiniz deodorant kokularını sevmiyorum pek
son olarak iç çamaşırı günlük olarak değiştirilmeli midir ben de huy olmuş artık ama makine cabuk doluyor((
Yok kis aylarında olmuyor o kadar ama yaz gelince mahvoluyorum maalesef esimden utaniyorum bazen yanina yaklasamiyorum. Ama deotak sayesinde kurtuldum çok şükür :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aynenn bana da fazlasıyla gereksiz bir titizlik gibi geldi..Yuh diyorum
Bir kere giyinileni neden birdaha giyinmeyelimki, ter kokmadigi, kirlenmedigi, deform olmadigi sürece? Bir yabancinin üzerinde degildiki, sonucta kendiniz giyindiniz..
VAllah ben terlemedigimden ve kirletmedigimden bir kiyafeti 2-3 kez giyinirim.. ne varmiski bunda?
cnm bende gıydıgımı bırdaha gıymem yıkarım ter konusuna gelırsek reklam gıbı algılanmasın da amwayın koltukaltı rolonu bugune kadar kullandıgım en guzel rolon kı roll on sevmezken terlemeyı kesmıyor fakat kesınlıkle koku yapmıyor onun dısında rexona da guzel
aynen ben onun stick olanından kullanıyorum, sıvı roll onu pek beğenmemiştim. bayağı kuru tutuyor ne leke ne bir şey.
aynenn bana da fazlasıyla gereksiz bir titizlik gibi geldi..
mümkün değil tekrar dolaa koymam..
ter koksada kokmasada dışarda orda burda toz oluyor ve temiz kirli denen bir durum olmuyor..
ben yeni aldığım şeyleri ince kıyafetleri bazen elimde yıkayıveriyorum..
makine gibi zarar vermiyor..
hemde öle 5-10 dk mı bile almıyor 3-4 kıyafet..
kızlar ben bir giydiğimi bir daha giyemiyorum siz de öylemisiniz (2 saat bile giysem) direkt makineye ,
bir arkadaşım vardı üzerinden çıkarır askıya geri asardı
ben eşyalarımı hep makineye attığım için de cabuk eskiyor
hele ki gömleklerimi asla giyemiyorum ikinci kez ve ne zaman gömlek giysem tuhaf bir koku oluşuyor
yani bana öyle geliyor gömlekle mi alakalı size de oluyor mu,
bir de bakımlı bayanlar ne gibi tavsiyeler de bulunursunuz
koltuk altım biraz fazla terliyor ne yapabilirim ve de deodorant ne önerirsiniz deodorant kokularını sevmiyorum pek
son olarak iç çamaşırı günlük olarak değiştirilmeli midir ben de huy olmuş artık ama makine cabuk doluyor((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?