kısa bir süre giysem de yıkıyorum

ayni durum bende de mevcut...iyi mi kotu mu bilemiyorum ama asla yarim saat bile giydigim bi kiyafeti yikayip utulemeden tekrar giymiyrum.
makine cabuk doluyor ,onu gectim elde yikanmasi gereken hassas kiyafetleri yikamakatan ellerim hasar goruyor ve hergun muhakkak utulenecek seyler cikiyor. cok yorucu gercektenn....

Bende asla bir giydigimi yikamadan asla bir daha giymem, bence normal olan bu. Deodorant zaten zararli ben krem seklinde olanlarini kullaniyorum, cokta memnunum. Ic camasiri konusuna gelirsek, kesinlikle hergün degistirilmeli, saglik acisindan.

ben de her gün duş alıp çamaşır değiştiririm ev kıyafetlerimi bir ya da iki günde bir değiştiririm, dışarda giydiklerimi yazın terlediysem hemen makineye atarım kışın tüm hafta sandalyenin üstünde duruyorlar her gün aynı giymemeye çalışıyorum cumadan temiz olanları dolaba asıyorum bir iki tane, kalan tamamı makineye yani sandalyedekileri tekrar da giyebiliyorum benim de kıyafetlerim çabuk yıpranıyor sık yıkanmaktan öbür türlü de içim rahat etmez

Makinenizde elede yıkama ve ya hassas çamaşırlar programı varsa onda yıkayın ve deterjanı az kullanın.
Bende rahat edemem atarım direk yıpranmaması için düşük ısıda hassas programlarda yıkıyorum( kirlenmediği için düşük ısıda olması çok farketmiyo) birde kırışıklık azaltma seçeneği var onu kullanıyorum sürekli.
O yoksa sıkma devrinide düşürebilirsiniz. Oda çamaşırı yıpratır..

benm terim hiç kokmuyor. kirlendiğini hissettigimde atarım makineye..
iç çamaşırımı günlük değişiirm.
gömlek demişsin bazı kumaşlar koku oluşturuyo evet gömlekle alakalıdır

aynı sorun bende de var. pantolonları bir kaç kez giyiyorum ama üst kesinlikle giyemiyorum.
birde ben çok çabuk terlerim
çok fazla giysimde olmadığından genelde giyecek birşey bulamıyorum çünkü hepsi kirlide oluyorr.

valla sen normalsın yani zaten alt camasır hergun degistirilmeli
gömlek olayına gelince normal öglen giydin 5 te eve geldn o sıra zaten ille vucut kokun siner yada terlersin
normal yanii

pantolan almaktan bıktım o kadar dıyım size cok makıneye atıyorum sanırım bir pantolanın ömrü en fazla 3 ay oda en fazla yanii 3 ayda ortası falan eriyo esim bazen diyo hadi sana pantoln almıyomuyuz bu fazla sürdü biraz diyo :))

bencede günlük değiştirmeli.. duş alıpta asla yarım saatlikte giyilse giymem..giyilen çamaşır dolaba konmaz diğer temiz çamaşırları kokutur..iç çamaşırı günde 2 defa..ama bazı kadınların yanından geçilmiyor kokudan..bazen düşünüyorum bu adamların burunları hiç mi koku almıyor mu diye.

İç çamaşırı hergün değişir, günlük ped kullanılır. Fazla terlemiyor olmama rağmen kıyafetleri 1 saat de giysem doğru kirli çamaşır sepetine atıyorum. Dert edilecek birşey yok. Eskiyor ama olsun.

sizin yaptığınız doğru .
Ter ile eşyalarınızda bakteri oluşur.
Dolaba asmak doğru bir davranız değil giyilmiş kıyafeti

Kizlar masallah cogu kisi akintisi oldugunu ifade ederek günlük ped kullanilmali demis
Halbuki o gunluk pedler vajinit olasiligini ve haliyle akintiyi arttiriyor
Pamuklu ic camasiri giymek disinda her sey akintinin artmasina sebep oluyor diyebilirim (buna gunluk ped arti sentetik camasirlar da dahil)

Kokan giysiler giymektense, eskimis fazla yikanmaktan yipranmis giysiler giymek iyidir
bazen oyle bakimli gorunen kizlarin yanina yaklasinca kokudan kaciyorum, koltukaltinda fare ölmüs sanki
ama bakiyorsun sac bas temiz, demek ki giyip giyip yikamiyor ki ustundekiler kokuyor... kolay kolay kimse kendi ter kokusunu almaz, herkes "ben ter kokmam" der ama sokaga ciksan insanlarin % 80 inin yanina ter kokusundan yaklasilmiyor. Farkinda olsalar oyle dolasirlar mi?
ozetle kendinizi de, giysilerinizi de her gun yikayin, temizlik gibisi yok :)

valla bende senın gıbıyım dırek kırlı sepetıne sadece pantolonlarımı bırkac kez gıyerım.

iç çamasırıda her gun degıstırırım bazen gunde ıkı kez bıle degıstırdıgım olur cunku akıntı sıkıntım oluyor ara ara...

koku için rexona ın urunlerı gayet kalıtelı koltuk altı terını onluyor ve leke bırakmıyor kıyafetlerde ve mumkunse her gun dus al kopuklen temız vucuduna deodorant yada parfumunu sur...

kıyafetler eskısın bosver temızlık daha onemlı bence... esımde benım gıbı bu konuda bızım sepet bosaldıgı gunun ertesı dolar hemen

Benim koku alma duyum çok hassas en ufak ter kokusuna tahammülüm yok . Ama çok şükürki kendim çok terleyen birisi değilim ter kokumda yoğun değil. Yaz aylarında gömlek vs giydiğimde günlük değişirim. Ama kıştan 2 kez giyerim. Pantolon etek te 2 kere giyerim ama iç çamaşırı hergün değişilmesi gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…