kısa bir süre giysem de yıkıyorum

Bende iççamaşırimi çok sık değiştiririm günde bazen 3 4ü bulur namaz vakitlerinde helede temiz bile olsa rahatsız oluyorum. Çok terlemem ama giydiğimi hele ki üstse bi daha giymem . Bi de herkes deodorant kullanıyorum demiş ama talk pudrasi kullanabilirsiniz hem kuru tutuyor hemde deodorant gibi zararli değil.

Talk pudrasini gorunce cvp yazma geregi duydum cunku kanserojen etkisi oldugu ortaya cikti malesef.. kullanirken ozellikle solumamaya dikkat edin. Aslinda hic kullanmamakta fayda var cunku dedigim gibi kanserojen malesef.. vucuda cok zehirli bir madde olan asbest tozu gibi etki ediyormus. Cigerlere yapisiyor.. hatta kullanim alanina gore yumurtaliklarda bile zararli etkisi olabiliyormus her turlu bebek pudrasinin. Bir bakin google a dilerseniz.. Aliminyum alkol ve paraben icermeyen bir urun bulabilisiniz.. o zaman gonul rahatligiyla kullanabilirsiniz.

Temizlik güzel şey her zaman dikkat etmek lazım bende alt iç çamaşırımı sık sık değiştirenlerdenim namaza başladıktan sonra daha çok dikkat etmeye başladım çünkü en ufak bir leke namaza engel olurmuş anneannem öyle söyler velhasıl her daim temiz olmak gibisi yok

makinemin 15 dakikalık programına atıyorum ben de, hem cok yıpranmıyor hem ter kokusu gitmiş oluyor, cünkü soğuğa yakın bir suyla yıkanıyor camasırlar. ha bir de kotlarımı ve rengi canlı olan tişörtlerimi gömleklerimi hep tersini cevririr yıkarım ben. renk atma olayı daha az oluyor. ter kokusu içinde kesinlikle eczanede satılan jolie fresh doğal tuz dedorantı öneririm. tamamen tuzdan yapılmıs cam gibi hiç yan etki yok ve ter kokusunu asla bırakmıyor. ve iki yıl gidiyor kızlar öneiririm

Biraz araştırıyim canım bilmiyordum bi göz attım da o dediğin madde ayrıştıriliyor denilmiş amma

O zaman ben duyduktan sonra onlem alinmaya baslanmis sanirim.. ben bunu birkac yil once duymustum da canim.. oyle diyorlarsa dogrudur tabi

her gun banyo iyi birsey degil..vucudu cok fazla kurutuyor..haftada 3 kez banyo ideal..camasirlara gelirsek...ne olduguna bakli..gomlek, body gibi seyler
2. kez giyilmiyor genelde, ama takim elbise giyiyorsaniz her seferinde yikayamazsiniz..-ki coguda zaten kuru temizleme oluyor.

bende oyle ic camasirimi hergun degistiriyorum ve giydigim hersey direk makineye ben bazen gomleklerimi sadece yumusatici dokup durulama yaptiriyorum bir kez daha durlatip asiyorum maksat ter kokusu gitsin hem kiyafetlerde cok fazla hasar gormuyor

Bende sirf gömlek giyindiysem illa yikarim, çünkü insan ister istemez terliyor. Terlememis olsam bile. Ama özellikle kışın gömleğin icerisine ayni renkten badi giyindiysem bazen tekrar giyiniyorum. Çünkü direk tenle temas etmiyor. Tabi yinede bazen dışarınin kokusu siniyor falan diye direk yikanmaya atıyorum.

Peki kendini yıkamak zorunda mı hissediyorsun.Yıkamasan içini sıkıntılar basıyor mu.Yapmazsan kötü birşey olacağını mı düşünüyorsun?

Ayni deet bendede var bu yüzden çamaşır yika as utule canim çıkıyor kirli sepeti hic bosalmiyor. Deodorant degilde roll on tavsiye ederim Ersağ markasinin vqr hem yuzde yu doğal hemde Türk markasi

bir giydiğimi ikinci gün yada aynı hafta içinde tekrar giymem gelir gelmez çıkartırım havalansın dye kapının arkasındaki askıya asarım ve br kaç saat sonra makineyi boylar. bn dedorant olrk kullandğm parfümün roll on unu kullanyrm çok da rahatm kokusu rahatsz etmyr

Benim eşim senin gibi, hatta bazen günde 2-3 kere kıyafet değiştiriyor, hepsini de yıkıyor. Allah'tan kendisi yıkayıp ütülüyor da bana iş kalmıyor :)) Ben giydiğim kıyafeti başka bi gün tekrar giyerim ama o günkü duruma bağlı. Mesela o gün terlediysem 1 saat bile giymiş olsam yıkarım ama klimanın saadetiyle terlememişsem bi daha giyerim :) İç çamaşırı da sana bağlı tabi ama benim akıntım çok olduğu için bazen günde 2 kere değiştirdiğim bile oluyor... Koltukaltına botoks yaptırabilirsin. Mucizevi bişey! :)

ne kadar titiz hatunlar varmış yahu kendimi iğrenç bi yaratık gibi hissettim

hiçte öyle bi giydiğimi bidaha giymem gibi bi huyum yoktur , kıyafetim çok oldugu için gerçi bi giydiğimi anca 3 hafta sonra tekrar giyerim ama yine de öyle direk makinaya atim falan gibi derde düşmem..

hiçbi zamanda kıyafetimin koktugunu falan hissetmedim üstelik sigarada kullanıyorum.
bana mı koku gelmiyor diye giymeden önce koklatırım anneme o da gayet temiz bulur..
dışardan toz falan kapmış onları hiçte düşünmem herşeyi düşüncek olursak işimiz var

Bir giydigimi bir daha giymem deyince nasil yani oldum,okuyunca anladim.
Bunu dert edecek birsey yok ki cok normal.
Bende uzerimden cikardigimi hayatta dolabi birak yakinlarina koyamam,geceliklerimi bile her gun degistiririm,ev kiyafetlerimi de.
Yaz mevsiminin guzel yani hemencecik kurutabiliyoruz yikayinca.kisinda brkliyoruz tabi kurusun diye.
Ben gunde iki kere dus alirim yaz-kis,bizde bebekler dogdugundan itibaren yaz-kis gunde iki kere yikanir aliskanlik iste.
Haftada 1 kese yapariz.
Disardan geldigimde hemen el yuz ayak yikarim,her gun camasir suyuyla temizlik yapar evi de parlatirim,esim hijyen takintim oldugunu soyler ama sanmiyorum benimki aliskanlik sadece.
Terleme icinde yazdilar mi bilmem ama rexona roll-on cok iyi,shower clean galiba emin olamadim simdi,cok guzel ve tertemiz kokuyor,adi ustunde zaten dustan cikmis gibi her an.
Son olarak ic camasirini her dustan sonra degistirirm,gunde iki defa yani.
Isyerindeyken gunluk ped kullaniyorum daha rahat etmek icin.zararli diyorlar ama bilemiyorum😳

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Son düzenleme:
Arkadaşlar selam, uzun süredir kullandığım bir ter kokusu önleyici sprey var. Tamamen doğal koltuk altı bölgesindeki bakteri oluşumunu engelliyor. zaten kokuya da terlediğinizde meydana gelen bakteriler sebep oluyor. Denemek isterseniz benimle iletişime geçebilirsiniz. Kesinlikle öneririm.

Ben de ust kısım kıyafetlerımın hepsını ılk gıymede atarım makıneye,kotları falan da bıkac gıymeden sonra atarım..Asla tekrar gıyemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…